- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Sebebi beni tanıyın diye kendime has başlık konsepti oluşturmak cidden itici mi konsept revizesi yapayım mı ne dersinOlumsuz bence olmayacak.
Ayrıca heceleyerek yazman çok itici.
Sebebi ne ki?
sizi kirmak istemiyorum ama objektif olacağımTatlım son konuşmayı atıyorum ona göre yorum yapar mısın
Eki Görüntüle 2182661 Eki Görüntüle 2182662 Eki Görüntüle 2182663
Pusuda bekliyorum şuan aklıma ne geldi bu adam benim için hayırlıysa geri dönmesi için dua zinciri mi oluştursak KK olarakGercekten bazi sıkıntılar olabilir ama mesela ben de yalan atacak olsam aynen sana söylediği seyleri söylerdim
Yani elinde olmayan sebeplerden dolayı da olabilir sizi umursamamış da olabilir. O yuzden şu an kendinizi biraz geri çekin.
TokatBu seferki hangi şehirden?
O sendrom neymiş?Eğer betten buluyorsanız bir analizci tv8 e çıkmıştı gogosht sendromu oluyor herşey çok iyi birden kaybolurlar dedi .
Çok iyi anlaşman önemli değil işte böyle durumlarda
Hayatımı ilk cümlenizle özetlediniz bravobutun konulariniz ask mesk net tanisma kapanis. bu konu icinse msj atmasi olumlu demek degil. bazen olumsuz durumlarda da cat diye iletisimi koparmamak icin, sanki seni begenmedim dememek icin yalandan msj atilabilir. siz bi nette arastirma isine son verin. nasil bi cesaret ve bos vakit anlamak mumkun degil.
Dur başım döndü bu sefer bitişik yazmışsın alışamadımHee normalde de hece hece konuşuyorum zaten Allahım yarabbim
Şaka şaka sadece başlıkları heceleyerek açıyorum farkım buDur başım döndü bu sefer bitişik yazmışsın alışamadım
Hicbir erkek olumsuzum demezBilmiyorum ki aklım karıştı
Kardeşim gibi gördüğüm bi erkek arkadaşıma bahsettim olaydan o da diyo ki olumsuz olsa tekrar görüşmeyi dile getirmezdi gerçekten sorunu olabilir bekle dedi hem olumsuz olsa soğuk soğuk mesaj atıp sonra aolumsuz olduğunun açıklamasını yapardı diyor
Dediğin gibi bekleyelim gelişme olursa haber ederim canım
Hmm.. farklı ol tabi ama bu şekilde değil.Sebebi beni tanıyın diye kendime has başlık konsepti oluşturmak cidden itici mi konsept revizesi yapayım mı ne dersin
Yazdıkların çok mantıklı ve dobra geldisizi kirmak istemiyorum ama objektif olacağım
Adam sizi sallamiyor
Cevapları bile bitse de gitsek modunda
Kendinizi yedek durumuna dusurmeyin
O yazdigi zaman da siz kestirip atin
Olumlu mu yaniBence her şey normal.İrdelenecek bir durum yok.
PEki yeni konsept önerin var mı ?Hmm.. farklı ol tabi ama bu şekikde değil.
Hem biz seni nickinden tanıyoruz zaten.
Marjinal olayım diye :)Neden heceleyerek konu açıyorsunuz?
Sen zaten birkaç gün içinde göreceksin olumlu mu olumsuz mu ama en son 2 gün önce konuşmuşsunuz ve sen yazmışsın, bugün onun nasılsın napıyorsun tarzı bir şey yazması gerekir bence artık. Yaşadığınız şehirler uzak mı?Olumlu mu yani
Ben istanbuldayım o tokattaSen zaten birkaç gün içinde göreceksin olumlu mu olumsuz mu ama en son 2 gün önce konuşmuşsunuz ve sen yazmışsın, bugün onun nasılsın napıyorsun tarzı bir şey yazması gerekir bence artık. Yaşadığınız şehirler uzak mı?
Tabi ki layık görmüyorumeğer gerçekten bir sıkıntı varsa ve sizi de yakın görüyorsa sıkıntı demezdi de şu şu konuyla uğraşıyorum derdi.
gorusmeye vakti olmasa bile mutlaka gitmeden arardı
kendinizi karşıdaki kişinin tavırlarına endekslemeyin, sürekli beklenti içinde olmayın hayatınızı yaşayın.
sizin değer verme kriteriniz ne mesela?
böyle bir ilgisizliği kendinize layık görüyormusunuz?