- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
E bayramda bitti amaBayram arasıydı bence takılmayın duruma. Size açıklama yapmaya çalışmış en azından. Sabırlı olmakta fayda var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bayramda bitti amaBayram arasıydı bence takılmayın duruma. Size açıklama yapmaya çalışmış en azından. Sabırlı olmakta fayda var.
En son konuşmayı okudunuz muKararı olumsuz bence. Yoksa ne yapar eder seni görürdü gitmeden
Tamam öyle yapıcam bi kere mesaj attım daha atmam bakalım o atacak mı 2-3 güne çıkar kokusu zaten
Bide ailevi diyelim şimdilik zamanı gelince anlatırım demesi açık kapı bırakmak değil mi kafamı karıştırdı o cümlesi
Öylesine söylemiş de olabilir, her lafının altında bir şey arama, bekle bakalım bir şey yazmadan. Çok beğenip, hoşlandıysa yazması lazım kısa zaman içinde.Tamam öyle yapıcam bi kere mesaj attım daha atmam bakalım o atacak mı 2-3 güne çıkar kokusu zaten
Bide ailevi diyelim şimdilik zamanı gelince anlatırım demesi açık kapı bırakmak değil mi kafamı karıştırdı o cümlesi
E bayramda bitti ama
Bilmiyorum ki aklım karıştıÖylesine söylemiş de olabilir, her lafının altında bir şey arama, bekle bakalım bir şey yazmadan. Çok beğenip, hoşlandıysa yazması lazım kısa zaman içinde.
Bi kaç gün önce ben mesaj attım aile sorunları olduğundan falan bahsetti çok ilgisizde değildi konuşmaları ilgilideHala soğuk mu aranız? Ne oldu?
Hayal dünyasında mıyım şuan yaniBence siz gerçek hayata dönün.
Tabi ki çok net belli değil, bekle bence de. Ama olumsuz olunca, düzgün açıklama yapan kişi çok az, hiç yazmadan bitiriyorlar genelde. Fakat mesajları o kadar soğuk gibi gelmedi bana da. birkaç gün içinde belli olur, yazması lazım, istiyorsa.Bilmiyorum ki aklım karıştı
Kardeşim gibi gördüğüm bi erkek arkadaşıma bahsettim olaydan o da diyo ki olumsuz olsa tekrar görüşmeyi dile getirmezdi gerçekten sorunu olabilir bekle dedi hem olumsuz olsa soğuk soğuk mesaj atıp sonra aolumsuz olduğunun açıklamasını yapardı diyor
Dediğin gibi bekleyelim gelişme olursa haber ederim canım
Düşünmekten kafayı yıycem en nefret ettiğim durum bi olayın muallakta kalmasıCok ilgili davranmamis..siradan olmus bence..
HaklısınGercekten aklinda yer etseydiniz ne yapar eder arar yada mesaj atardi
Ama begenebileceğin birileride insanın karşısına sürekli çıkmıyor kiKafaya takılacak bir konu değil
Aramayın sormayın ne hali varsa görsün
Sıkıntılarıyla boğulsun
Bi daha ki adaya fazla beklenti içine girmeden görüşün
Hahahahhahahah ilahi yaHeceleme alışkanlığı ilkokuldan mı kalma?
Kırmızı kalem de kullansaydınız iyi olurdu aslında..
30 ağustosa kadar zaman tanıyacam ondan sonra ses çıkmazsa o yoluna ben yoluma kimseye eyvallahım olmazBirisi beni böyle üç yıl oyaladı,sorunları varmış bik bik,eşim de bi kez bile aklımda soru işareti bırakmadı hep şeffaftı,bi ilişki böyle kabızsa uğraşmaya degmez diyorum.
Ama begenebileceğin birileride insanın karşısına sürekli çıkmıyor ki
Hee normalde de hece hece konuşuyorum zaten Allahım yarabbimAdama da böyle heceliyorsan ve çeyiz lafı falan yapıyorsan adamın işleri otomatikman yoğunlaşmıştır gayet doğal
Sen istersinde konsept değişikliği yapmaz mıyım şekerimYa başlıkların çok göz yoruyor canım,böyle açmasan olmazmı?
Hee normalde de hece hece konuşuyorum zaten Allahım yarabbim