İlk buluşma sonrası

Tamam öyle yapıcam bi kere mesaj attım daha atmam bakalım o atacak mı 2-3 güne çıkar kokusu zaten
Bide ailevi diyelim şimdilik zamanı gelince anlatırım demesi açık kapı bırakmak değil mi kafamı karıştırdı o cümlesi

Ben çok irite oldum, sorunlarından kasıt görüştüğü 2. birinin olması - onunla arasının bozuk olması - sizi cepte tutması olabilirmi?
Bende senelerce böyle erkekler ile kafa yordum, ama bir erkek isterse arar, isterse size anlatır rahatlar, isterse haber verir, isterse ilgilenir. İstemezse hiç bişey yapmaz. Sorun fln boş
Eşimi gördükten sonra tanıdıktan sonra ne salak olduğumu anladım, ve kendime kızıyorum

Tamam öyle yapıcam bi kere mesaj attım daha atmam bakalım o atacak mı 2-3 güne çıkar kokusu zaten
Bide ailevi diyelim şimdilik zamanı gelince anlatırım demesi açık kapı bırakmak değil mi kafamı karıştırdı o cümlesi
Öylesine söylemiş de olabilir, her lafının altında bir şey arama, bekle bakalım bir şey yazmadan. Çok beğenip, hoşlandıysa yazması lazım kısa zaman içinde.

Öylesine söylemiş de olabilir, her lafının altında bir şey arama, bekle bakalım bir şey yazmadan. Çok beğenip, hoşlandıysa yazması lazım kısa zaman içinde.
Bilmiyorum ki aklım karıştı
Kardeşim gibi gördüğüm bi erkek arkadaşıma bahsettim olaydan o da diyo ki olumsuz olsa tekrar görüşmeyi dile getirmezdi gerçekten sorunu olabilir bekle dedi hem olumsuz olsa soğuk soğuk mesaj atıp sonra aolumsuz olduğunun açıklamasını yapardı diyor
Dediğin gibi bekleyelim gelişme olursa haber ederim canım

Bilmiyorum ki aklım karıştı
Kardeşim gibi gördüğüm bi erkek arkadaşıma bahsettim olaydan o da diyo ki olumsuz olsa tekrar görüşmeyi dile getirmezdi gerçekten sorunu olabilir bekle dedi hem olumsuz olsa soğuk soğuk mesaj atıp sonra aolumsuz olduğunun açıklamasını yapardı diyor
Dediğin gibi bekleyelim gelişme olursa haber ederim canım
Tabi ki çok net belli değil, bekle bence de. Ama olumsuz olunca, düzgün açıklama yapan kişi çok az, hiç yazmadan bitiriyorlar genelde. Fakat mesajları o kadar soğuk gibi gelmedi bana da. birkaç gün içinde belli olur, yazması lazım, istiyorsa.

Yakın zamanda yaşadım bunun gibi bir olayı. Yoğunum, kafam çok dolu cart curt diyordu. Sonra birden bire sevgilisi oluverdi beyzadenin. Artık benle konuşurken mi vardı önce mi sonra mı bilmem.
Ama sen uzak dur bence.
KK sözü haline gelmiş bir cümle var. "Biri sizinle ilgilenmiyorsa ilgilendiği başka biri vardır".
Kararı çok net, olumlu olsa idi şu an deli gibi sana yazıyor,arıyor olurdu.
Kimsenin keyfini bekleme,sonuç hüsran oluyor.

Birisi beni böyle üç yıl oyaladı,sorunları varmış bik bik,eşim de bi kez bile aklımda soru işareti bırakmadı hep şeffaftı,bi ilişki böyle kabızsa uğraşmaya degmez diyorum.

Heceleme alışkanlığı ilkokuldan mı kalma?
Kırmızı kalem de kullansaydınız iyi olurdu aslında.. :confused:
Hahahahhahahah ilahi ya
Yahu herkes niye hecelememe taktı ki bu kadar
Benim konu açtığımı hemen anlayın diye kendime bu şekilde başlık konsepti yaptım sırf sizi düşündüğümden :KK70:

Birisi beni böyle üç yıl oyaladı,sorunları varmış bik bik,eşim de bi kez bile aklımda soru işareti bırakmadı hep şeffaftı,bi ilişki böyle kabızsa uğraşmaya degmez diyorum.
30 ağustosa kadar zaman tanıyacam ondan sonra ses çıkmazsa o yoluna ben yoluma kimseye eyvallahım olmaz

Ama begenebileceğin birileride insanın karşısına sürekli çıkmıyor ki :KK43:

Evet çıkmıyor. Ama siz kendi ağzınızla söylemişsiniz zaten. Siz nasıl herkesi begenemiyorsaniz birileri de sizi beğenmek zorunda değil.

Ki beğenmiş olsa peşinizden koşardı. Sizi cepte tutuyor oyalayarak, boşta kalırsam ararım diye.

X