- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Rahatsız olan bi tek sizsiniz amaMarjinal değil itici duruyor maalesef
Hala ses yokÖylesine söylemiş de olabilir, her lafının altında bir şey arama, bekle bakalım bir şey yazmadan. Çok beğenip, hoşlandıysa yazması lazım kısa zaman içinde.
bu hafta bekle bakalım ses çıkacak mıHala ses yok
Görüşmeden önce 1 ay hep konuşmuşsunuz, o zaman böyle arada yazmadığı oluyor muydu? Yoksa hergün konuşuyor muydunuz?Hala ses yok
Sosyal medya hesabı kullanmıyo ki bir tek whatsapp kullanıyobu hafta bekle bakalım ses çıkacak mıama sen sakın dayanamayıp bir şey yazma. Instagram facebook gibi sosyal medya hesaplarında ekli mi sende? Oralara giriyor mu? Paylaşım yapıyor mu?
Görüşmeden önce her gün konuşurduk aralıksızGörüşmeden önce 1 ay hep konuşmuşsunuz, o zaman böyle arada yazmadığı oluyor muydu? Yoksa hergün konuşuyor muydunuz?
Bugün daha 3. gün ama'uzgunum leyla' sarkisini soyleyesim geldi. konunu cumartesi gunu acmissin, bugun sali. dusunme artik, gecmis bitmis. umidini kes.
Rahatsız olan bi tek sizsiniz ama
Valla şuan daha önemli dertlerim var inanın konu başlığına kafa yoramayacak kadarHiç sanmıyorum.
Benden başka da aynı soruyu soranlar oldu size.
Demek ki, gözleri rahatsız eden bir durum.
Yazım kurallarını ihlal ederek, daha doğrusu bariz şekilde yanlış yazarak marjinal olmuyorsunuz. En azından, benim gibi diline saygı duyan biri için..
Aam bana en son 4 yıl önce sevgilim oldu demiştiSıkıntılar dediği aslında gerçek aşkı. Unutun bunu bence.
Whatsapp konuşmalarını okudunuz muBabane uygurmus gitmis. Ne acil isi cikabilir ki bi insanin. Yalan dolan hepsi. Hala aramadiysa ilgi duymuyor demektir. Cok ustunde durmaya degmez
Azıcık kurcalasanız çıkar zaten. Yalan söylüyor bence. Herkesin her dediğine inanma zaten güvenene kadar. Şimdi arasanız sıkıntılarla uğraşıyorum vs diyecek.Aam bana en son 4 yıl önce sevgilim oldu demişti
Doğru mu yalan mı söylediğini nasıl anlayabilirim peki?Azıcık kurcalasanız çıkar zaten. Yalan söylüyor bence. Herkesin her dediğine inanma zaten güvenene kadar. Şimdi arasanız sıkıntılarla uğraşıyorum vs diyecek.
Ben de rahatsızımRahatsız olan bi tek sizsiniz ama
Çok klasik bir kaçış yalanı söylemiş işteDoğru mu yalan mı söylediğini nasıl anlayabilirim peki?
Görüşmeden önce her gün konuşuyorsanız, görüştükten sonra aramıyorsa üzgünüm ama olumsuz düşünüyorum ben de, görüşünce elektrik oluşmadı demek ki onda.Görüşmeden önce her gün konuşurduk aralıksız
3-4 günde bir telefonda sesli konusuyoduk hatta
Şimdi bakıyorum whatsaba giriyor sürekli dikkatini çekmek için bişeyler mi yapsam whatsap hikayesinde kolda serum fotosu paylaşmak gibi falan
Öyle mi diyosun canımGörüşmeden önce her gün konuşuyorsanız, görüştükten sonra aramıyorsa üzgünüm ama olumsuz düşünüyorum ben de, görüşünce elektrik oluşmadı demek ki onda.