İlk buluşma sonrası

ikiniz de soğuksunuz bence. yani siz adama nasıl yazdıysanız o da öyle cevap vermiş, gerçekten sorunu da olabilir istemiyor da olabilir ama normal bir flört değil bu. ben olsam umut beslemezdim bu adama.

Ablacim bir onunla bir bununla bulusuyorsun bence biraz durul.
Bir de internetten tanismissin sanirim, kendine dikkat et hemen calistigin yeri, evini falan sakin soyleme. Internetten tanistigi adamin tacizine, tecavuzune ugrayan tonla kadin var bu memlekette, nasil hemen guveniyrosunzu caninizi hic mi sevmiyorsunuz anlamadim gitti. :KK51:

Merhaba hanımlar,
Basliktandan anlasilacagi üzere olaya giriş yapayim
Biriyle tanıştım bir ay falan oluyor. Farkli sehirde yaşıyor birbirimizden iyi enerji aldik surekli konustuk
Bayramda benim yasadigim sehre geldi daha önceden ayarlamış arkadaslariyla vakit gecirmek icin biz tanismadan once yani
Gelince benle gorusmek istedigini soyledi bende kabul ettim
Gorusme bana gore gayet olumlu gecti hatta gitmeden once tekrar gorusmek istedigini soyledi bende tamam dedim gorusme bittikten sonra aradan 1 saat gectikten sonra aradi eve vardin mi diye onun aksaminda da mesaj atti b
Ondan sonraki gunlerde de arkadaslariyla vakit gecirdigini soyleyip fazla mesaj atmıyordu yogun oldugunu soyledi
Dun hic konusmadik ama dün yasadigi sehre geri donecegini biliyodum bende bugün mesaj attim döndün mu diye onunda cevabi aynen şöyle oldu
Evet döndüm sana soylemeyi unuttum acil donmem gerekti kusura bakma sana haber veremedigim icin bazi sıkıntılar var onlarla uğraşıyorum
Sizce ne yapmaya çalışıyor? karari olumlu mu olumsuz mu anlam veremedim
Gozunu seviyim iyice araştır evli cikmasin

Eee siz beğendiniz diye adama zorla yapışacak değilsiniz

2 taraflı olmalı hoşlanma
Yoksa öteki taraf mutsuz olur
Acı çeker üzülür

Neyini beğendiniz acaba ?
Karakteri ?
Dış görünüşü?
İkisi mi ?
Her ikisinide gerçekten düzgün beyefendi biri olduğu çok belliydi
Ama yaptıkalrı tutarsız değil mi başta görüşmek istemesi tekrar falan

Daha önce aynı yöntemle tanışıp ilişki yaşadığınız adamlardan birisi evli çıkmış. Siz de ben bu adamdan kopamıyorum ne yapmalıyım diye konu açmışsınız. Ardından aynı yöntemle başka biriyle tanışıp hoşlanmış ama mesafe uzak nasıl olur diye sormuşsunuz. Sonra bi başkasından bahsediyorsunuz, o konunun sonunu getiremedim. Şuan bahsettiğiniz de öncekilerden farklı birisi sanırım.

Neden bu ısrar anlam veremiyorum. Üstelik henüz 25 yaşındasınız. Kendinizle ilgili evlilik ya da ilişki dışında kişisel hedefleriniz yok mu? Mutlaka birisi mi olmalı hayatınızda? Ya bu da evliyse ve ailevi sorunlardan kastı buysa? Nasıl emin olabiliyor, neyinize ve bir kere gördüğünüz adamın neyine güveniyorsunuz. Netten tanışma konusunda katı fikirlere sahip değilim ancak sizin zorlama “ilişki”lerinizi sağlıklı bulmuyorum. Size bir süre sükunet öneriyorum.
26 olucam 2 ay sonra
Ben başında sordum adama daha önce başından evlilik geçti mi diye o da hayır dedi

Her ikisinide gerçekten düzgün beyefendi biri olduğu çok belliydi
Ama yaptıkalrı tutarsız değil mi başta görüşmek istemesi tekrar falan
Hiç te beyefendi değil
Sizin anlattıklarıza dayanarak bunu söylüyorum

Unutun gitsin, bi an düşünmeye bile değmez
Çapkının tekiymiş işte

Senden başka görüştüğü kişiler de olabilir, yedekte dursan hic fena olmaz gibi olmuş düşünen adam gitmeden adam gibi bulusamayacagini ve işinin olduğunu yazar öyle gider. Haber verme gereği duymamış fazlası ile elektrik almış olsa aramadan duramazdı. Flört isleri hem eğlenceli hem de duyguların tavan olduğu zamandır. Bence kendini geri çek.
Olumsuzsa olumsuz olsun ne olacak sıradaki dersin sen de...
Baya karışık trafiğin çünkü.
Kendimi geri çektim zaten
Trafiğin karışık derken

Nasıl yani nesi saçma geldi merak ettim dua zinciri olayını espri yaptım ona takılma
Yok o değil. Ya bak ben kaç senedir görmediğim akrabamla bile daha samimi konuşuyorum. Sizin konusmaniz cok soguk. Bir de şu var düşün birini geçiştirceksin ne dersin bazı sıkıntılar var, ne? ailevi sıkıntılar işte. Yani bunlar yalan söyleyeceğin zaman insanın ilk aklına gelen şeyler.

Tamam yalnız hissediyor olabilirsin ama böyle bir ilişki sana ne katacak ki? Adam seni sallamıyor gibi ama sen -önceki konunu okumuştum ordan hatırladığım kadarıyla (başlık açma tarzın ise yaramış:))- evlenme niyetiyle gorusuyorsun. Ne bileyim sonunda sen üzüleceksin gibi.

X