- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Açıklamamı yaptımBu soruya israrla cvp vermiyor hanimefendi
Normal olan ne ?Gayet normal
Gozunu seviyim iyice araştır evli cikmasinMerhaba hanımlar,
Basliktandan anlasilacagi üzere olaya giriş yapayim
Biriyle tanıştım bir ay falan oluyor. Farkli sehirde yaşıyor birbirimizden iyi enerji aldik surekli konustuk
Bayramda benim yasadigim sehre geldi daha önceden ayarlamış arkadaslariyla vakit gecirmek icin biz tanismadan once yani
Gelince benle gorusmek istedigini soyledi bende kabul ettim
Gorusme bana gore gayet olumlu gecti hatta gitmeden once tekrar gorusmek istedigini soyledi bende tamam dedim gorusme bittikten sonra aradan 1 saat gectikten sonra aradi eve vardin mi diye onun aksaminda da mesaj atti b
Ondan sonraki gunlerde de arkadaslariyla vakit gecirdigini soyleyip fazla mesaj atmıyordu yogun oldugunu soyledi
Dun hic konusmadik ama dün yasadigi sehre geri donecegini biliyodum bende bugün mesaj attim döndün mu diye onunda cevabi aynen şöyle oldu
Evet döndüm sana soylemeyi unuttum acil donmem gerekti kusura bakma sana haber veremedigim icin bazi sıkıntılar var onlarla uğraşıyorum
Sizce ne yapmaya çalışıyor? karari olumlu mu olumsuz mu anlam veremedim
İşte nette tanışıp herşeyi paylaşıp birden kaybolmakO sendrom neymiş?
Normal düzgün bir başlık?Sen istersinde konsept değişikliği yapmaz mıyım şekerim
Yeni konseptim ne olsun
OlmaaaaaaazNormal düzgün bir başlık?
Enteresan bi sendrommuşİşte nette tanışıp herşeyi paylaşıp birden kaybolmak
Banada soğuma geldi olmuyosa zorlamamak gerekMalesef ...
Cıks ...
Bu adamdan iş çıkmaz.
O wp konuşmaları benim bile enerjimi sömürdü ,
İsteksiz , zorlama mesajlar ...
Eee siz beğendiniz diye adama zorla yapışacak değilsinizAma begenebileceğin birileride insanın karşısına sürekli çıkmıyor ki
Her ikisinide gerçekten düzgün beyefendi biri olduğu çok belliydiEee siz beğendiniz diye adama zorla yapışacak değilsiniz
2 taraflı olmalı hoşlanma
Yoksa öteki taraf mutsuz olur
Acı çeker üzülür
Neyini beğendiniz acaba ?
Karakteri ?
Dış görünüşü?
İkisi mi ?
26 olucam 2 ay sonraDaha önce aynı yöntemle tanışıp ilişki yaşadığınız adamlardan birisi evli çıkmış. Siz de ben bu adamdan kopamıyorum ne yapmalıyım diye konu açmışsınız. Ardından aynı yöntemle başka biriyle tanışıp hoşlanmış ama mesafe uzak nasıl olur diye sormuşsunuz. Sonra bi başkasından bahsediyorsunuz, o konunun sonunu getiremedim. Şuan bahsettiğiniz de öncekilerden farklı birisi sanırım.
Neden bu ısrar anlam veremiyorum. Üstelik henüz 25 yaşındasınız. Kendinizle ilgili evlilik ya da ilişki dışında kişisel hedefleriniz yok mu? Mutlaka birisi mi olmalı hayatınızda? Ya bu da evliyse ve ailevi sorunlardan kastı buysa? Nasıl emin olabiliyor, neyinize ve bir kere gördüğünüz adamın neyine güveniyorsunuz. Netten tanışma konusunda katı fikirlere sahip değilim ancak sizin zorlama “ilişki”lerinizi sağlıklı bulmuyorum. Size bir süre sükunet öneriyorum.
Hiç te beyefendi değilHer ikisinide gerçekten düzgün beyefendi biri olduğu çok belliydi
Ama yaptıkalrı tutarsız değil mi başta görüşmek istemesi tekrar falan
Kendimi geri çektim zatenSenden başka görüştüğü kişiler de olabilir, yedekte dursan hic fena olmaz gibi olmuş düşünen adam gitmeden adam gibi bulusamayacagini ve işinin olduğunu yazar öyle gider. Haber verme gereği duymamış fazlası ile elektrik almış olsa aramadan duramazdı. Flört isleri hem eğlenceli hem de duyguların tavan olduğu zamandır. Bence kendini geri çek.
Olumsuzsa olumsuz olsun ne olacak sıradaki dersin sen de...
Baya karışık trafiğin çünkü.
WhatsApp konuşmalarını yeni gördüm de ya sen gerçek misin :) kusura bakma gerçekten her şey çok saçma geldi.Pusuda bekliyorum şuan aklıma ne geldi bu adam benim için hayırlıysa geri dönmesi için dua zinciri mi oluştursak KK olarak
Ay herkes farklı bişey diyor kimi olumlu kimi olumsuz kimi kararsız valla aklım baya karıştıHiç te beyefendi değil
Sizin anlattıklarıza dayanarak bunu söylüyorum
Unutun gitsin, bi an düşünmeye bile değmez
Çapkının tekiymiş işte
Nasıl yani nesi saçma geldi merak ettim dua zinciri olayını espri yaptım ona takılmaWhatsApp konuşmalarını yeni gördüm de ya sen gerçek misin :) kusura bakma gerçekten her şey çok saçma geldi.
Yok o değil. Ya bak ben kaç senedir görmediğim akrabamla bile daha samimi konuşuyorum. Sizin konusmaniz cok soguk. Bir de şu var düşün birini geçiştirceksin ne dersin bazı sıkıntılar var, ne? ailevi sıkıntılar işte. Yani bunlar yalan söyleyeceğin zaman insanın ilk aklına gelen şeyler.Nasıl yani nesi saçma geldi merak ettim dua zinciri olayını espri yaptım ona takılma
Marjinal olayım diye :)