İlk buluşma sonrası

ikiniz de soğuksunuz bence. yani siz adama nasıl yazdıysanız o da öyle cevap vermiş, gerçekten sorunu da olabilir istemiyor da olabilir ama normal bir flört değil bu. ben olsam umut beslemezdim bu adama.

Ablacim bir onunla bir bununla bulusuyorsun bence biraz durul.
Bir de internetten tanismissin sanirim, kendine dikkat et hemen calistigin yeri, evini falan sakin soyleme. Internetten tanistigi adamin tacizine, tecavuzune ugrayan tonla kadin var bu memlekette, nasil hemen guveniyrosunzu caninizi hic mi sevmiyorsunuz anlamadim gitti.

Gozunu seviyim iyice araştır evli cikmasin

Her ikisinide gerçekten düzgün beyefendi biri olduğu çok belliydi
Ama yaptıkalrı tutarsız değil mi başta görüşmek istemesi tekrar falan

26 olucam 2 ay sonra
Ben başında sordum adama daha önce başından evlilik geçti mi diye o da hayır dedi

Her ikisinide gerçekten düzgün beyefendi biri olduğu çok belliydi
Ama yaptıkalrı tutarsız değil mi başta görüşmek istemesi tekrar falan
Hiç te beyefendi değil
Sizin anlattıklarıza dayanarak bunu söylüyorum

Unutun gitsin, bi an düşünmeye bile değmez
Çapkının tekiymiş işte

Kendimi geri çektim zaten
Trafiğin karışık derken

Nasıl yani nesi saçma geldi merak ettim dua zinciri olayını espri yaptım ona takılma
Yok o değil. Ya bak ben kaç senedir görmediğim akrabamla bile daha samimi konuşuyorum. Sizin konusmaniz cok soguk. Bir de şu var düşün birini geçiştirceksin ne dersin bazı sıkıntılar var, ne? ailevi sıkıntılar işte. Yani bunlar yalan söyleyeceğin zaman insanın ilk aklına gelen şeyler.

Tamam yalnız hissediyor olabilirsin ama böyle bir ilişki sana ne katacak ki? Adam seni sallamıyor gibi ama sen -önceki konunu okumuştum ordan hatırladığım kadarıyla (başlık açma tarzın ise yaramış:))- evlenme niyetiyle gorusuyorsun. Ne bileyim sonunda sen üzüleceksin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…