- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Görüştükten sonraki gün ki davranışları gayet olumlu yöndeydi ama tutarsız değil mi?Çok klasik bir kaçış yalanı söylemiş işte
Erkeklere güvenme
Başka şeylerle ilgilen elbet bir gün çıkar yahu ne kadar takıntı yaptınız
Beni üzdünüz hanımlar aşk olsunnBen de rahatsızım
Silmesi gerekmiyor ki neden silsin? Benim 10 yıl önce görüştüğüm birinin numarası kayıtlıdır hala, neden illa sileyim ki ama aramam etmem tabi ki. Silmek aklıma gelmedi açıkçası. Bilemiyorum yine de, belki gerçekten çok büyük problemleri vardır , arar ilerde ama 1 ay boyunca her gün konuşmuşsunuz, görüştükten sonra hiç yazmıyor, herşey açık aslında, elektrik alamamış gibi geldi bana. Sakın öyle dikkat çekmek için serum fotosu fln koyma, whatsapp resmini değiştir bakalım illa dikkat çekmek istiyorsan :) Ama sakın üzülme, görüşünce elektrik alamadıysa, bu asla senin güzelliğin ile alakalı değil, benim de üniversitede başıma gelmişti , herkesin başına geliyor bunlar.Öyle mi diyosun canım
Şimdi kontrol ettim telefon numaramı silmemiş ama
Whatsapp profil fotomu değiştirdim dün akşam :) Whatsapp hikaye kısmından işyerinden bi foto paylaşayım mı bakalım bakacak mıSilmesi gerekmiyor ki neden silsin? Benim 10 yıl önce görüştüğüm birinin numarası kayıtlıdır hala, neden illa sileyim ki ama aramam etmem tabi ki. Silmek aklıma gelmedi açıkçası. Bilemiyorum yine de, belki gerçekten çok büyük problemleri vardır , arar ilerde ama 1 ay boyunca her gün konuşmuşsunuz, görüştükten sonra hiç yazmıyor, herşey açık aslında, elektrik alamamış gibi geldi bana. Sakın öyle dikkat çekmek için serum fotosu fln koyma, whatsapp resmini değiştir bakalım illa dikkat çekmek istiyorsan :) Ama sakın üzülme, görüşünce elektrik alamadıysa, bu asla senin güzelliğin ile alakalı değil, benim de üniversitede başıma gelmişti , herkesin başına geliyor bunlar.
Eskiden de paylaşır mıydınız oradan birşeyler? Hiç paylaşmıyorsanız önceden, anlar ilgi çekmek için olduğunu. Yada zaten bir daha konuşmayacaksak, anlarsa anlasın diyorsanız paylaşın o zaman:)Whatsapp profil fotomu değiştirdim dün akşam :) Whatsapp hikaye kısmından işyerinden bi foto paylaşayım mı bakalım bakacak mı
Hikaye paylaştım hemen baktı :)))Eskiden de paylaşır mıydınız oradan birşeyler? Hiç paylaşmıyorsanız önceden, anlar ilgi çekmek için olduğunu. Yada zaten bir daha konuşmayacaksak, anlarsa anlasın diyorsanız paylaşın o zaman:)
Hikaye paylaştım hemen baktı :)))
Meraktan bakmış olabilir tabi, bundan kesin sonuç çıkaramayız ama bakıp , bir şey yazmaması daha kötü geldi bana. 1 2 gün daha yazmazsa, düşünmeyi bırak artık, kafanı başka şeylere ver, oyalan. Yazarsa da ne zaman yazar biliyo musun, sen artık beklemeyi bıraktığında.Hikaye paylaştım hemen baktı :)))
Aklıma bi plan geldi yarın sanki doğum günümmüş gibi davranayım hikaye paylaşayım kayıtsız kalacak mı bakalım yine kesin çözüm dimivalla hiç umrumda olmayan kişiler paylaşsa bile bakıyorum ben mesela ondan bişe çıkaramazsın
ayrıca demekki whatsappta gayet takılıyor ama sana yazmıyor
30 ağustosa kadar yazmasını bekleyecem sonra umudumu keserimMeraktan bakmış olabilir tabi, bundan kesin sonuç çıkaramayız ama bakıp , bir şey yazmaması daha kötü geldi bana. 1 2 gün daha yazmazsa, düşünmeyi bırak artık, kafanı başka şeylere ver, oyalan. Yazarsa da ne zaman yazar biliyo musun, sen artık beklemeyi bıraktığında.
Aklıma bi plan geldi yarın sanki doğum günümmüş gibi davranayım hikaye paylaşayım kayıtsız kalacak mı bakalım yine kesin çözüm dimi
Yahu adam nerden bilecek doğum günüm ne zaman hem sürekli hikaye paylaşan bi insanımayy yapma ya
bence cool ol
hadi olamıyosun öyleymiş gibi davran ya en azından ^-^
Doğum günümmüş gibi hikayede paylaşmam saçma olur muMeraktan bakmış olabilir tabi, bundan kesin sonuç çıkaramayız ama bakıp , bir şey yazmaması daha kötü geldi bana. 1 2 gün daha yazmazsa, düşünmeyi bırak artık, kafanı başka şeylere ver, oyalan. Yazarsa da ne zaman yazar biliyo musun, sen artık beklemeyi bıraktığında.
Emin misin doğumgününü bilmediğine? Konuşurken hiç söylemedin inşallah. Diğer zamanlarda da sürekli paylaşıyorsan hikaye, paylaş bakalım, bir tepki verecek mi, elinde neler varsa hepsini koy ortaya , oldu oldu, olmadı boşver artık:)) Rezil olur muyum diye de düşünme, zaten bir daha konuşmazsanız nerede göreceksin boşver. Hem beğenmek, hoşlanmak rezil olunacak bir şey değil ki, insansın yanı etkilenmiş olabilirsin.Doğum günümmüş gibi hikayede paylaşmam saçma olur mu
Ya gercekten tam istediğim gibi biriydi yoksa bu kadar takmaz üzülmezdim en başından beri yogun bi elektrik alıyorum
Yok yok doğum günümü söylemediğime eminim. Ama inandırıcı olması açısından ne gibi bi foto paylaşmalıyımEmin misin doğumgününü bilmediğine? Konuşurken hiç söylemedin inşallah. Diğer zamanlarda da sürekli paylaşıyorsan hikaye, paylaş bakalım, bir tepki verecek mi, elinde neler varsa hepsini koy ortaya , oldu oldu, olmadı boşver artık:)) Rezil olur muyum diye de düşünme, zaten bir daha konuşmazsanız nerede göreceksin boşver. Hem beğenmek, hoşlanmak rezil olunacak bir şey değil ki, insansın yanı etkilenmiş olabilirsin.
nerden anladın tatlışımolumsuz
çok geldi geçti başımızdan, gerçekten bir ilişki istese saniyesini sensiz geçirmek istemesdi..sen hala dikkat çekmeye çalışıyorsun...alternatifsin suan onun için, olumsuz dememesinin sebebi de bu.nerden anladın tatlışım
O kadar haklısın ki olayı özetledin resmençok geldi geçti başımızdan, gerçekten bir ilişki istese saniyesini sensiz geçirmek istemesdi..sen hala dikkat çekmeye çalışıyorsun...alternatifsin suan onun için, olumsuz dememesinin sebebi de bu.
maalesefO kadar haklısın ki olayı özetledin resmen