İlk buluşma sonrası

Öyle mi diyosun canım
Şimdi kontrol ettim telefon numaramı silmemiş ama
Silmesi gerekmiyor ki neden silsin? Benim 10 yıl önce görüştüğüm birinin numarası kayıtlıdır hala, neden illa sileyim ki ama aramam etmem tabi ki. Silmek aklıma gelmedi açıkçası. Bilemiyorum yine de, belki gerçekten çok büyük problemleri vardır , arar ilerde ama 1 ay boyunca her gün konuşmuşsunuz, görüştükten sonra hiç yazmıyor, herşey açık aslında, elektrik alamamış gibi geldi bana. Sakın öyle dikkat çekmek için serum fotosu fln koyma, whatsapp resmini değiştir bakalım illa dikkat çekmek istiyorsan :) Ama sakın üzülme, görüşünce elektrik alamadıysa, bu asla senin güzelliğin ile alakalı değil, benim de üniversitede başıma gelmişti , herkesin başına geliyor bunlar.

Whatsapp profil fotomu değiştirdim dün akşam :) Whatsapp hikaye kısmından işyerinden bi foto paylaşayım mı bakalım bakacak mı

Whatsapp profil fotomu değiştirdim dün akşam :) Whatsapp hikaye kısmından işyerinden bi foto paylaşayım mı bakalım bakacak mı
Eskiden de paylaşır mıydınız oradan birşeyler? Hiç paylaşmıyorsanız önceden, anlar ilgi çekmek için olduğunu. Yada zaten bir daha konuşmayacaksak, anlarsa anlasın diyorsanız paylaşın o zaman:)

Hikaye paylaştım hemen baktı :)))
Meraktan bakmış olabilir tabi, bundan kesin sonuç çıkaramayız ama bakıp , bir şey yazmaması daha kötü geldi bana. 1 2 gün daha yazmazsa, düşünmeyi bırak artık, kafanı başka şeylere ver, oyalan. Yazarsa da ne zaman yazar biliyo musun, sen artık beklemeyi bıraktığında.

valla hiç umrumda olmayan kişiler paylaşsa bile bakıyorum ben mesela ondan bişe çıkaramazsın

ayrıca demekki whatsappta gayet takılıyor ama sana yazmıyor
Aklıma bi plan geldi yarın sanki doğum günümmüş gibi davranayım hikaye paylaşayım kayıtsız kalacak mı bakalım yine kesin çözüm dimi

30 ağustosa kadar yazmasını bekleyecem sonra umudumu keserim
Ne demişler umut fakirin ekmeği :)

Doğum günümmüş gibi hikayede paylaşmam saçma olur mu
Ya gercekten tam istediğim gibi biriydi yoksa bu kadar takmaz üzülmezdim en başından beri yogun bi elektrik alıyorum

Doğum günümmüş gibi hikayede paylaşmam saçma olur mu
Ya gercekten tam istediğim gibi biriydi yoksa bu kadar takmaz üzülmezdim en başından beri yogun bi elektrik alıyorum
Emin misin doğumgününü bilmediğine? Konuşurken hiç söylemedin inşallah. Diğer zamanlarda da sürekli paylaşıyorsan hikaye, paylaş bakalım, bir tepki verecek mi, elinde neler varsa hepsini koy ortaya , oldu oldu, olmadı boşver artık:)) Rezil olur muyum diye de düşünme, zaten bir daha konuşmazsanız nerede göreceksin boşver. Hem beğenmek, hoşlanmak rezil olunacak bir şey değil ki, insansın yanı etkilenmiş olabilirsin.

Yok yok doğum günümü söylemediğime eminim. Ama inandırıcı olması açısından ne gibi bi foto paylaşmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…