İlk buluşma sonrası

Senden başka görüştüğü kişiler de olabilir, yedekte dursan hic fena olmaz gibi olmuş düşünen adam gitmeden adam gibi bulusamayacagini ve işinin olduğunu yazar öyle gider. Haber verme gereği duymamış fazlası ile elektrik almış olsa aramadan duramazdı. Flört isleri hem eğlenceli hem de duyguların tavan olduğu zamandır. Bence kendini geri çek.
Olumsuzsa olumsuz olsun ne olacak sıradaki dersin sen de...
Baya karışık trafiğin çünkü.

Yüzüne karşı, görüştüğünüz o ilk gün seni beğenmemiş ama üzülme diye söyleyememiş. Zamana yayıyor.

Ayrıca sadece hoşunuza giden sorulara yanıt verip, gitmeyenlere vermemeniz de enteresan.

Siz böyle birileriyle sürekli netten tanışarak, daha çok evli adamlarla uğraşırsınız.

Yüzüne karşı, görüştüğünüz o ilk gün seni beğenmemiş ama üzülme diye söyleyememiş. Zamana yayıyor.

Ayrıca sadece hoşunuza giden sorulara yanıt verip, gitmeyenlere vermemeniz de enteresan.

Siz böyle birileriyle sürekli netten tanışarak, daha çok evli adamlarla uğraşırsınız.

Yahu hepsi netten degil ki cevremde de konustugum birileri var tabi ki
Bu arada telefondan girdigim icin cevap yazmak cok zor oluyo telefondan o yuzden yarin bilgisayardan butun yorumlara tek tek cevap vericem yanlis anlamayin lütfen

Adam gelmeden bir kaç görüşmede ayarlanmış çok bariz,diğer görüşmelerde aynı ayarda gidiyordur.
Hangisi daha çok aklına ve kalbine uyarsa yoluna onunla devam edecek belliki.
Siz malesef umutlanmayın çok.

Valla kaç kişiyle görüşüyorsunuz sürekli birileriyle mi tanışıyorsunuz anlamadım her konuda hayatınızda başkası var ve hep netten falan. Daha öncede biriyle tanıştım başka şehirde Tokat'ta oraya evlenmem sorun olur mu demişsiniz daha 2 hafta olmuş hatırladığım için baktım eğer bu kişi oysa daha ortada fol yumurta yok öbür konuda hemen evlenirsem nasıl olur diye sordunuz? çok kaptıtıyorsunuz kendinizi daha 1 kere görüşmüşsünüz adam yazmıyor siz yazıyorsunuz bu kadar illa birini bulup evlenicem diye herkesle konuşmayın kimi bulsanız daha öncekiler gibi değil diyorsunuz nickiniz gibi umutsuz vaka görüyorsunuz kendinizi ama bir durun
Siz beni gerçekten çok yanlış anlamışsınız sanki öyle algıladım emin değilim
Yeter ki evleneyim kim olduğu önemli değil nefes alsın yeter diyip karşıma çıkanların hepsiyle evlilik hayalleri kurduğumu düşünüyor olabilirsiniz
Ama durum şu ki evlenme çağım geldiği için arkadaşların çevremdekilerin önerdiği kişileri yada kendi begendiğim bu nettende olabiliyo kişileri aklıma yatarsa kararsız kaldığım durumlarda buraya yazıp paylaşıyorum
Nesi tuhaf ki bunun?

Ben - ce - sen - de on - a - yüz - ver - me- ar- tık - ba - cım
Tatlım son konuşmayı atıyorum ona göre yorum yapar mısın
20180827_094452.jpg
20180827_094508.jpg
20180827_094526.jpg

Canımcım ilgin için teşekkür ederim :)
En son dün değil ondan önceki gün konuştuk ben mesaj atmıştım. Konuşmaların ekran görüntüsünü üst yorumlara ekledim bakıp fikrini söylersen mutlu olurum :)
Yanlış anlama ama benim de kızkardeşim ara ara yeni kişilerle tanışır görüşür,
hepsininde sorunu çıkyor sonradan:9
kız kardeşim de iyi olu r inş bilmem ne diye teselli eder çocukları sonra da birden keserler o erkekler iletişimi ,
kız kardeşim de sorunu var ya ne oldu acaba çok mu kötü diye günlerce arar o erkekleri,
günlerce....
artık karşı taraf bırak teli açmamayı engeller kardeşimi,o derece....
yani benim öğrendiğim şu, sorunu var diye döndüğnü vs haber etmemiş sana,
çok beğenen bayılan erkek bunu yapmaz..........
ben erkek olsam yapmam,
ha bu arada kız kardeşim hala akıllanmadı,
güzeldir beğenirler ama peşnden koşturtmaz hemen aşırı ilgilenir,
hele de sorunum var diye bahane uydurup kaçmak isteyenle daha fazla ilgilenir zavallım

Canımcım ilgin için teşekkür ederim :)
En son dün değil ondan önceki gün konuştuk ben mesaj atmıştım. Konuşmaların ekran görüntüsünü üst yorumlara ekledim bakıp fikrini söylersen mutlu olurum :)
Sana söylemeyi unutup dönmesi hoş değil, sen sormasaydın hala söylemeyecekmiş yani. Mesajda çok ilgisiz gibi durmuyor, nereye gittiğin ile ne yaptığın ile az da olsa ilgilenmiş ama genel olarak bakınca sanki olumsuz gibi geldi bana da, sana söylemeden dönmesi, 2 gündür mesaj göndermemesi... O yazana kadar sen bir şey yazma bana kalırsa.

Sana söylemeyi unutup dönmesi hoş değil, sen sormasaydın hala söylemeyecekmiş yani. Mesajda çok ilgisiz gibi durmuyor, nereye gittiğin ile ne yaptığın ile az da olsa ilgilenmiş ama genel olarak bakınca sanki olumsuz gibi geldi bana da, sana söylemeden dönmesi, 2 gündür mesaj göndermemesi... O yazana kadar sen bir şey yazma bana kalırsa.
Tamam öyle yapıcam bi kere mesaj attım daha atmam bakalım o atacak mı 2-3 güne çıkar kokusu zaten
Bide ailevi diyelim şimdilik zamanı gelince anlatırım demesi açık kapı bırakmak değil mi kafamı karıştırdı o cümlesi

X