- 21 Kasım 2017
- 27.614
- 120.852
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bu soruya da ısrarla cevap vermiyor. Veremiyor.Ayda bir birinden hoslaniyorsunuz. Farkli farkli sehirler int. Uzerinden falan ne bileyim yani zor olmuyor mu boyle yasamak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu soruya da ısrarla cevap vermiyor. Veremiyor.Ayda bir birinden hoslaniyorsunuz. Farkli farkli sehirler int. Uzerinden falan ne bileyim yani zor olmuyor mu boyle yasamak?
Yüzüne karşı, görüştüğünüz o ilk gün seni beğenmemiş ama üzülme diye söyleyememiş. Zamana yayıyor.
Ayrıca sadece hoşunuza giden sorulara yanıt verip, gitmeyenlere vermemeniz de enteresan.
Siz böyle birileriyle sürekli netten tanışarak, daha çok evli adamlarla uğraşırsınız.
Yahu hepsi netten degil ki cevremde de konustugum birileri var tabi kiYüzüne karşı, görüştüğünüz o ilk gün seni beğenmemiş ama üzülme diye söyleyememiş. Zamana yayıyor.
Ayrıca sadece hoşunuza giden sorulara yanıt verip, gitmeyenlere vermemeniz de enteresan.
Siz böyle birileriyle sürekli netten tanışarak, daha çok evli adamlarla uğraşırsınız.
Siz beni gerçekten çok yanlış anlamışsınız sanki öyle algıladım emin değilimValla kaç kişiyle görüşüyorsunuz sürekli birileriyle mi tanışıyorsunuz anlamadım her konuda hayatınızda başkası var ve hep netten falan. Daha öncede biriyle tanıştım başka şehirde Tokat'ta oraya evlenmem sorun olur mu demişsiniz daha 2 hafta olmuş hatırladığım için baktım eğer bu kişi oysa daha ortada fol yumurta yok öbür konuda hemen evlenirsem nasıl olur diye sordunuz? çok kaptıtıyorsunuz kendinizi daha 1 kere görüşmüşsünüz adam yazmıyor siz yazıyorsunuz bu kadar illa birini bulup evlenicem diye herkesle konuşmayın kimi bulsanız daha öncekiler gibi değil diyorsunuz nickiniz gibi umutsuz vaka görüyorsunuz kendinizi ama bir durun
Ben arafta kaldım yabence olumsuz dusunuyorolabilir bahane uretmis
Tarzım bu şekerimNeden hecelere ayırmadan başlık açmıyorsun?
Mesajlaşıyor musunuz? Nasıl konuşmaları?Tarzım bu şekerim
Tatlım son konuşmayı atıyorum ona göre yorum yapar mısınBen - ce - sen - de on - a - yüz - ver - me- ar- tık - ba - cım
Canımcım ilgin için teşekkür ederim :)Mesajlaşıyor musunuz? Nasıl konuşmaları?
Bende bilemedim ama efendi düzgün biri gibiydiBazı sıkıntılarım var cümlesi benim çok hoşuma gitmedi. Genelde yan cepte dursun istedikleri kızlara söylenen cümleler gibi. Bence bu adam için çok ümitlenme bana pek tekin gelmedi.
Cevapları çok kestirme. Ben de bu işin olmayacağını düşünüyorum hayırlısı hakkınızdaTatlım son konuşmayı atıyorum ona göre yorum yapar mısın
Eki Görüntüle 2182661 Eki Görüntüle 2182662 Eki Görüntüle 2182663
Yanlış anlama ama benim de kızkardeşim ara ara yeni kişilerle tanışır görüşür,Canımcım ilgin için teşekkür ederim :)
En son dün değil ondan önceki gün konuştuk ben mesaj atmıştım. Konuşmaların ekran görüntüsünü üst yorumlara ekledim bakıp fikrini söylersen mutlu olurum :)
Sana söylemeyi unutup dönmesi hoş değil, sen sormasaydın hala söylemeyecekmiş yani. Mesajda çok ilgisiz gibi durmuyor, nereye gittiğin ile ne yaptığın ile az da olsa ilgilenmiş ama genel olarak bakınca sanki olumsuz gibi geldi bana da, sana söylemeden dönmesi, 2 gündür mesaj göndermemesi... O yazana kadar sen bir şey yazma bana kalırsa.Canımcım ilgin için teşekkür ederim :)
En son dün değil ondan önceki gün konuştuk ben mesaj atmıştım. Konuşmaların ekran görüntüsünü üst yorumlara ekledim bakıp fikrini söylersen mutlu olurum :)
benim gordugum erkekler eger isterse ne kadar sorunu olursa olsun arar sorar. sonucta destek arar.ama bu kisi sanirim olursa olur olmassa olmaz düşüncesinde.bence sen düşünme kendi hayatına bak.yoks a zaman kaybedersin.yasadigim icin boyle dusunuyorum.Ben arafta kaldım ya
Tamam öyle yapıcam bi kere mesaj attım daha atmam bakalım o atacak mı 2-3 güne çıkar kokusu zatenSana söylemeyi unutup dönmesi hoş değil, sen sormasaydın hala söylemeyecekmiş yani. Mesajda çok ilgisiz gibi durmuyor, nereye gittiğin ile ne yaptığın ile az da olsa ilgilenmiş ama genel olarak bakınca sanki olumsuz gibi geldi bana da, sana söylemeden dönmesi, 2 gündür mesaj göndermemesi... O yazana kadar sen bir şey yazma bana kalırsa.
Bekle bekle sabır taşı oldumkurma kafanda. sadece sakince bekle
Kararı olumsuz bence. Yoksa ne yapar eder seni görürdü gitmedenAnlayamadigim nokta şu o dönmeden once tekrar görüşecektik ama görüşmedik yogun oldugunu söylüyor sizce gercekten durumunu mu izah etti yoksa karari olumsuz bahane mi uyduruyor