İlk buluşma sonrası

İlk mesajda yazılanlara göre normal geldi adam meşgul olabilir, denk gelmemiştir çok da şeyaapmayın :)
Başka konularınızı okumadım ama bu kişi hakkında garip bir şey sezmedim

Bazı sıkıntılar var onlarla uğraşıyorum lafı bana klasik erkek yalanı gibi geldi, geçiştirmek için söylenen ama yine de belli olmaz, zamanla anlarsın, ilgisinden , konuşmalarından. Ama o yazmadan yazma sen artık.
Ya bende arafta kaldim acikcasi diyorum ki olumsuz düşünse neden gorusmeden sonra arasin mesaj atsin tekrar gorusmek istesin yada olumlu düşünse neden son 3 gündür yogunum bazi sorunlar var desin

Gercekten bazi sıkıntılar olabilir ama mesela ben de yalan atacak olsam aynen sana söylediği seyleri söylerdim:KK49:

Yani elinde olmayan sebeplerden dolayı da olabilir sizi umursamamış da olabilir. O yuzden şu an kendinizi biraz geri çekin.

Bence sizi begense idi koşa koşa gelirdi tekrar buluşmaya ve sürekli mesaj atardi. Tabi bana göre böyle gerçeği bilemem:hamarat:

Peki olumsuzsa gorusmeden sonra arayip mesaj atmasi garip degil mi
Kenarda dursun derler genelde. Bir de farklı şehirlerdesiniz oralarda ne yapıp ettiğini de göremezsin. İlişkiye de başlar bak nasıl olur ararsın yogundum, görüşelim benim işler var. Uzun uzun da konuşursun ama bi bakarsın ki yedektesin. İlk anda kurduğu o sıkıntılarım var cümlesi cidden çok bilindik klasik erkek tavrı :KK43: Bekle zamanla görürsün neye dönüşeceğini belki bi ihtimal iyi sonuçlanır.

X