İlk buluşma sonrası

Merhaba hanımlar,
Basliktandan anlasilacagi üzere olaya giriş yapayim
Biriyle tanıştım bir ay falan oluyor. Farkli sehirde yaşıyor birbirimizden iyi enerji aldik surekli konustuk
Bayramda benim yasadigim sehre geldi daha önceden ayarlamış arkadaslariyla vakit gecirmek icin biz tanismadan once yani
Gelince benle gorusmek istedigini soyledi bende kabul ettim
Gorusme bana gore gayet olumlu gecti hatta gitmeden once tekrar gorusmek istedigini soyledi bende tamam dedim gorusme bittikten sonra aradan 1 saat gectikten sonra aradi eve vardin mi diye onun aksaminda da mesaj atti b
Ondan sonraki gunlerde de arkadaslariyla vakit gecirdigini soyleyip fazla mesaj atmıyordu yogun oldugunu soyledi
Dun hic konusmadik ama dün yasadigi sehre geri donecegini biliyodum bende bugün mesaj attim döndün mu diye onunda cevabi aynen şöyle oldu
Evet döndüm sana soylemeyi unuttum acil donmem gerekti kusura bakma sana haber veremedigim icin bazi sıkıntılar var onlarla uğraşıyorum
Sizce ne yapmaya çalışıyor? karari olumlu mu olumsuz mu anlam veremedim
Eğer betten buluyorsanız bir analizci tv8 e çıkmıştı gogosht sendromu oluyor herşey çok iyi birden kaybolurlar dedi .
Çok iyi anlaşman önemli değil işte böyle durumlarda

butun konulariniz ask mesk net tanisma kapanis. bu konu icinse msj atmasi olumlu demek degil. bazen olumsuz durumlarda da cat diye iletisimi koparmamak icin, sanki seni begenmedim dememek icin yalandan msj atilabilir. siz bi nette arastirma isine son verin. nasil bi cesaret ve bos vakit anlamak mumkun degil.

Peki olumsuzsa gorusmeden sonra arayip mesaj atmasi garip degil mi
Ben erkeklerde genelde şunu gözlemliyorum. Tabi herkes aynı değil. Yedekte dursun mantığı ile hareket ediyor. Yani kendi kafasinda tam olduramamış ama ne olur ne olmaz kenarda dursun diyor da olabilir. Tabi zamanla bekleyip göreceksiniz. Niyeti olumluysa mutlaka adım atar

Merhaba hanımlar,
Basliktandan anlasilacagi üzere olaya giriş yapayim
Biriyle tanıştım bir ay falan oluyor. Farkli sehirde yaşıyor birbirimizden iyi enerji aldik surekli konustuk
Bayramda benim yasadigim sehre geldi daha önceden ayarlamış arkadaslariyla vakit gecirmek icin biz tanismadan once yani
Gelince benle gorusmek istedigini soyledi bende kabul ettim
Gorusme bana gore gayet olumlu gecti hatta gitmeden once tekrar gorusmek istedigini soyledi bende tamam dedim gorusme bittikten sonra aradan 1 saat gectikten sonra aradi eve vardin mi diye onun aksaminda da mesaj atti b
Ondan sonraki gunlerde de arkadaslariyla vakit gecirdigini soyleyip fazla mesaj atmıyordu yogun oldugunu soyledi
Dun hic konusmadik ama dün yasadigi sehre geri donecegini biliyodum bende bugün mesaj attim döndün mu diye onunda cevabi aynen şöyle oldu
Evet döndüm sana soylemeyi unuttum acil donmem gerekti kusura bakma sana haber veremedigim icin bazi sıkıntılar var onlarla uğraşıyorum
Sizce ne yapmaya çalışıyor? karari olumlu mu olumsuz mu anlam veremedim
eğer gerçekten bir sıkıntı varsa ve sizi de yakın görüyorsa sıkıntı demezdi de şu şu konuyla uğraşıyorum derdi.
gorusmeye vakti olmasa bile mutlaka gitmeden arardı
kendinizi karşıdaki kişinin tavırlarına endekslemeyin, sürekli beklenti içinde olmayın hayatınızı yaşayın.
sizin değer verme kriteriniz ne mesela?
böyle bir ilgisizliği kendinize layık görüyormusunuz?

Valla kaç kişiyle görüşüyorsunuz sürekli birileriyle mi tanışıyorsunuz anlamadım her konuda hayatınızda başkası var ve hep netten falan. Daha öncede biriyle tanıştım başka şehirde Tokat'ta oraya evlenmem sorun olur mu demişsiniz daha 2 hafta olmuş hatırladığım için baktım eğer bu kişi oysa daha ortada fol yumurta yok öbür konuda hemen evlenirsem nasıl olur diye sordunuz? çok kaptıtıyorsunuz kendinizi daha 1 kere görüşmüşsünüz adam yazmıyor siz yazıyorsunuz bu kadar illa birini bulup evlenicem diye herkesle konuşmayın kimi bulsanız daha öncekiler gibi değil diyorsunuz nickiniz gibi umutsuz vaka görüyorsunuz kendinizi ama bir durun
Konu sahibesi size cevap vermemiş,
Ben de merak ediyorum cidden :KK53:

Acil işi çıkmıştır.Ne işi diye sorduğunda "ailevi" bir mesele olur kesin.Olumsuz daha doğrusu yan cepte dur lazım olursa ararım modu.
Bugun mesajlasirken bisey sordum o da simdi farkettim sordugunu kusura bakma kafam cok daginik dedi sorun ne diyince ailevi diyelim şimdilik zamani gelince anlatirim dedi. Gercekte n bi sıkıntısı olabilir mi

Bugun mesajlasirken bisey sordum o da simdi farkettim sordugunu kusura bakma kafam cok daginik dedi sorun ne diyince ailevi diyelim şimdilik zamani gelince anlatirim dedi. Gercekte n bi sıkıntısı olabilir mi
Bak işte klişe yalandır "ailevi" yalanı.Dediğim gibi cevap vermiş tam da.Hani "ailevi" diyor ki daha fazla ileri gidemeyesin özel konu olduğu için diye öyle söylüyor.Umudu kessen iyi olur.Hem zaten gerçekten sorunu varsa da çözülünce seni o arar sorar.Üzerine düşme bence.

Bak işte klişe yalandır "ailevi" yalanı.Dediğim gibi cevap vermiş tam da.Hani "ailevi" diyor ki daha fazla ileri gidemeyesin özel konu olduğu için diye öyle söylüyor.Umudu kessen iyi olur.Hem zaten gerçekten sorunu varsa da çözülünce seni o arar sorar.Üzerine düşme bence.
Bende oyle karar aldim uzerine gitmeyecem sadece bekliycem dedigin gibi sorun varsa ortada cozulunce mesaj atar bahaneysede gecmis olsun anlamis olucam

Daha önce aynı yöntemle tanışıp ilişki yaşadığınız adamlardan birisi evli çıkmış. Siz de ben bu adamdan kopamıyorum ne yapmalıyım diye konu açmışsınız. Ardından aynı yöntemle başka biriyle tanışıp hoşlanmış ama mesafe uzak nasıl olur diye sormuşsunuz. Sonra bi başkasından bahsediyorsunuz, o konunun sonunu getiremedim. Şuan bahsettiğiniz de öncekilerden farklı birisi sanırım.

Neden bu ısrar anlam veremiyorum. Üstelik henüz 25 yaşındasınız. Kendinizle ilgili evlilik ya da ilişki dışında kişisel hedefleriniz yok mu? Mutlaka birisi mi olmalı hayatınızda? Ya bu da evliyse ve ailevi sorunlardan kastı buysa? Nasıl emin olabiliyor, neyinize ve bir kere gördüğünüz adamın neyine güveniyorsunuz. Netten tanışma konusunda katı fikirlere sahip değilim ancak sizin zorlama “ilişki”lerinizi sağlıklı bulmuyorum. Size bir süre sükunet öneriyorum.

X