İlk buluşma sonrası

Gercekten bazi sıkıntılar olabilir ama mesela ben de yalan atacak olsam aynen sana söylediği seyleri söylerdim:KK49:

Yani elinde olmayan sebeplerden dolayı da olabilir sizi umursamamış da olabilir. O yuzden şu an kendinizi biraz geri çekin.
Pusuda bekliyorum şuan aklıma ne geldi bu adam benim için hayırlıysa geri dönmesi için dua zinciri mi oluştursak KK olarak

butun konulariniz ask mesk net tanisma kapanis. bu konu icinse msj atmasi olumlu demek degil. bazen olumsuz durumlarda da cat diye iletisimi koparmamak icin, sanki seni begenmedim dememek icin yalandan msj atilabilir. siz bi nette arastirma isine son verin. nasil bi cesaret ve bos vakit anlamak mumkun degil.
Hayatımı ilk cümlenizle özetlediniz bravo :KK70:

Bilmiyorum ki aklım karıştı
Kardeşim gibi gördüğüm bi erkek arkadaşıma bahsettim olaydan o da diyo ki olumsuz olsa tekrar görüşmeyi dile getirmezdi gerçekten sorunu olabilir bekle dedi hem olumsuz olsa soğuk soğuk mesaj atıp sonra aolumsuz olduğunun açıklamasını yapardı diyor
Dediğin gibi bekleyelim gelişme olursa haber ederim canım
Hicbir erkek olumsuzum demez
Soğuk yazmaz yarin obur gün dara düşünce dönecek biri olsun ister.
Ama hoşlanan bir erkekte kesinlikle bu şekilde hareket etmez,bana güvenin.

eğer gerçekten bir sıkıntı varsa ve sizi de yakın görüyorsa sıkıntı demezdi de şu şu konuyla uğraşıyorum derdi.
gorusmeye vakti olmasa bile mutlaka gitmeden arardı
kendinizi karşıdaki kişinin tavırlarına endekslemeyin, sürekli beklenti içinde olmayın hayatınızı yaşayın.
sizin değer verme kriteriniz ne mesela?
böyle bir ilgisizliği kendinize layık görüyormusunuz?
Tabi ki layık görmüyorum
Bende geri çektim kendimi
Bi beklenti içerisinede girmeyecem

X