ilk buluşma sonrası... moralim bozuk

bende aynen böyle düşünüyrum iyi de o zaman neden beğenemedim demedi neden kusura bakma olmaz demedi bunu anlamadım...

Onu tabi ben de bilemiyorum ama belki kırmak istemedi.
Yani bi rolasılık. Belki de beğendi ama dediği gibi gerçekten emin olmak duygularından ve yavaş gitmek istiyor

ya tabiki ama hani davranışlarında fark olmasa dicem bende sizin gibi ama tavırları değişti yani o ilgisi falan..
Canım benim buluştuğum kişi buluşma sırasında diğer buluşmalarla ilgili plan yaptı sinemaya gideriz falan dedi bazen kırmamak için bazı şeyleri söylüyorlar maalesef ama belkide gerçekten yavaştan almak istiyordur

ya tabiki ama hani davranışlarında fark olmasa dicem bende sizin gibi ama tavırları değişti yani o ilgisi falan..
Yüzyüze gelince çekinmiş olabilir o da.Mesajlaşırken daha rahat oluyor haliyle.Biraz zaman ver ona da, zamanla belli olur durumunuz. Ama peşinden koşuyormuş gibi bir izlenim de verme, sen de onu tanımaya çalış belki sana göre biri değildir.

Bence wauvvv kız çok güzel demedi ama yok hayır çirkin de demedi. Hani fena değil zamanla severim ben bu kızı diye düşünüyor. Takdir edersiniz ki bu düşünce coşkun davranışlar getirmez beraberinde ama düzeyli devam eder. Buna razıysanız görüşün. Ama yok ben aşk yaşamak istiyorum derseniz kendinizi soğutun bitişe hazırlayın

selam güzel bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir.. Moralim aşırı bozuk sizlere danışmak istedim yol istemek için lütfen yardımcı olur musunuz?. 3 haftadır konuştuğum biri vardı ortak arkadaşlar tanıştırmıştı . bu kişi ile görüntülü olarak konuştuk falan sonra dün yaşadığım şehre bir iş için gelmişti buluştuk.. öncesinde görüntülü konuşmada bile sevgisini ilgisini hissettiğim insan dün buluştuk iyi hoş sohbet ettik ama hiç istediğim gibi olmadı en azından görüntülü konuşmadaki kişiyle karşımdaki kişinin tavrı farklıydı. yolumuz aynı devam edicez vs dedi ama soğuktu.. sanırım beğenmedi beni . mesela bunu mesajda bile hissettim sık sık atan kişi atmamaya başladı .ona dün dedim ki bak beğenmedi isen söyle yok gönlü iyi diye ilişkiye devam edilmez dedim. dediği şey şu: beğendim ne eksiğin ya da ne fazlan var ben sadece hızlı gitmek istemiyorum meyve durdukça olgunlaşır ,hızlı tüketmeyelim bir şeyleri daha ilk buluşmaydı vs dedi. ne edeyim ben bilmiyorum o demeden bitireyim mi? siz olsanız ne yapardınız? dün saat 3te uyandım bayağı ağladım istiyordum güzel olsun ama olmadı.. insan beğenmediği insanla neden devam etmek istesin anlamadım. bana yol gösterir misiniz?o_O
Belki o gün başka bir şey oldu onun hayatında sizden bağımsız

"Begenmediysen..." seklinde cumleler kurmaya ne gerek var ki? Birakin akisina. Birileri araciligiyla degil de bizzat tanistigimiz adamlara ilk goruste mi vuruluyoruz sanki? Zamanla oluyor her sey.

Cok didiklemeyin. Olursa olur, olmazsa olmaz. Atla deve degil ya.

Guzel seyler olsun istiyorsunuz, bunu anlayabiliyorum ama tanimadiginiz bir adam icin gecenin ucunde kalkip aglamak da normal degil. Kendinize gelin.

Beğenmemis neyini anlamadın. Ne eksiğin var, ne fazlan var ortalama birisin işte demek...
O yüzden ağır ağır alıyor ve O kişi için olsa olur, olmasa da olur konumundasin. Emin ol icinde birseyler kipirdasaydi veya coook begenseydi deli gibj ilgilenirdi.

Baştan beri dediğin gibi olsa bir nebze olumlu yaklaşmaya çalışırdim ama gördükten sonra farklı davranmaya baslayip yok ilişkiyi tuketmeyelim, yok yavaş gidelim filan hep laf, bahane...

Beğenmemis neyini anlamadın. Ne eksiğin var, ne fazlan var ortalama birisin işte demek...
O yüzden ağır ağır alıyor ve O kişi için olsa olur, olmasa da olur konumundasin. Emin ol icinde birseyler kipirdasaydi veya coook begenseydi deli gibj ilgilenirdi.

Baştan beri dediğin gibi olsa bir nebze olumlu yaklaşmaya çalışırdim ama gördükten sonra farklı davranmaya baslayip yok ilişkiyi tuketmeyelim, yok yavaş gidelim filan hep laf, bahane...

Kesinlikle... Peki siz ne yapardınız böyle olsaydı

Yani bence konuyu beğenip beğenilmemeye indirgediğiniz için takıntı olmuş bu konu. Adam ilgilenmiyorsa boşverin. Benim ilişkimde buluşmadan sonra ben evime döndüğümde adam aramıştı mesajlar falan filan sevgi böceği hareketleri. Sonrasında evlilik konuşmaları en son ayrıldık yani olabilir böyle şeyler. Adam çok sorumsuzdu mesela huylarını öğrendikçe soğudum sen daha tanımadın bile sadece dış görünüşe bu kadar takılma.

Yani bence konuyu beğenip beğenilmemeye indirgediğiniz için takıntı olmuş bu konu. Adam ilgilenmiyorsa boşverin. Benim ilişkimde buluşmadan sonra ben evime döndüğümde adam aramıştı mesajlar falan filan sevgi böceği hareketleri. Sonrasında evlilik konuşmaları en son ayrıldık yani olabilir böyle şeyler. Adam çok sorumsuzdu mesela huylarını öğrendikçe soğudum sen daha tanımadın bile sadece dış görünüşe bu kadar takılma.

Oda var hakslınız...

selam güzel bayanlar umarım hepiniz iyisinizdir.. Moralim aşırı bozuk sizlere danışmak istedim yol istemek için lütfen yardımcı olur musunuz?. 3 haftadır konuştuğum biri vardı ortak arkadaşlar tanıştırmıştı . bu kişi ile görüntülü olarak konuştuk falan sonra dün yaşadığım şehre bir iş için gelmişti buluştuk.. öncesinde görüntülü konuşmada bile sevgisini ilgisini hissettiğim insan dün buluştuk iyi hoş sohbet ettik ama hiç istediğim gibi olmadı en azından görüntülü konuşmadaki kişiyle karşımdaki kişinin tavrı farklıydı. yolumuz aynı devam edicez vs dedi ama soğuktu.. sanırım beğenmedi beni . mesela bunu mesajda bile hissettim sık sık atan kişi atmamaya başladı .ona dün dedim ki bak beğenmedi isen söyle yok gönlü iyi diye ilişkiye devam edilmez dedim. dediği şey şu: beğendim ne eksiğin ya da ne fazlan var ben sadece hızlı gitmek istemiyorum meyve durdukça olgunlaşır ,hızlı tüketmeyelim bir şeyleri daha ilk buluşmaydı vs dedi. ne edeyim ben bilmiyorum o demeden bitireyim mi? siz olsanız ne yapardınız? dün saat 3te uyandım bayağı ağladım istiyordum güzel olsun ama olmadı.. insan beğenmediği insanla neden devam etmek istesin anlamadım. bana yol gösterir misiniz?o_O

Bunda anlamayacak ne var yani bu didikleme nedir anlamıyorum ben de beğenmemiş değil etkilenmemiştir ki bu onun da insani olarak hakkı ilk olarak bunun için kötü hissetmeye gerek yok ikincisi erkekler asla beğenmedim yok elektiriğim tutmadı gibi cümleler asla söylemezler kırmak üzmek ya da başlarına bela almak istemezler yavaş yavaş aynne şuan bu şahsiyetin yaptığı gibi arayı açar ve ortadan yok olurlar bence beklemeye bile gerek yok ya da herhangi son söz söylemeye heryerden engeli basın gitsin bu adamdan bi hayır gelmiycek eminim

Sizi beğenmese devam etmek istemezdi bir bahane bulurdu mutlaka. Gerçekten hızlı gitmek istemiyor olabilir, bu kadar üzülüp gece yarısı uyanıp ağlayacak kadar kendinizi yıpratmayın.

X