Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar pazartesi tekrar test yatıracağım neolu dua edin bizim için değerimiz yükselsin :KK49:

Son düzenleme:
ayyy ne oluyor bana gerçekten stres yaptım ya koruma içgüdüsü sanırım :KK50: onu kaybetmek istemiyorum ve benim sol kasığımda ki ağrı devam etmekte

ayyy ne oluyor bana gerçekten stres yaptım ya koruma içgüdüsü sanırım :KK50: onu kaybetmek istemiyorum ve benim sol kasığımda ki ağrı devam etmekte

tatlim rahat ol stresden boyle dusunuyorsun agrilarinla ilgili ben yasamadim skasik veya bel agrisi en belirgin ozelligim gohuslerimin yanlari cok aciyordu ve cok sismistiler birde gunun belirli saatlerinde ozellikle yatakdan kalkmadan once atesim yuksekdi olcmedim kac derece oldugunu ama yanaklarim olsun vucudum olsun yaniyordum....

ama senin bu yasadigin kasik agrisini ben genelde duydum cogunda da bu belirtiler oldu hamile kalanlarda kasik agrisi dedigim gibi herkesde farklidir belirtiler ama sen
at kafandan kotu dusuncelerini rahat ol stres yapma su anda hic iyi degil stres yapman cunku bebegin cok yeni rahat birak ki bebigini guzel yerlessin.....

cnm bu ağrılar çok normal hcg değerin gayet iyi endişe etme cnm..

içini rahatlatmak için 2 gün sonra tekrar hcg ne baktır cnm...hcg 1500 ile 2000 arasında olunca ancak kesen görünür..

şuan senn için önemli olan hcg takibi.

Son düzenleme:
tatlim profilindeki bebek cok tatli massalah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:cok guzel ve cok cilveli birseye benziyor ayyy
yiyim ben onu:KK54:

kızlar merhaba

bende bugün öğrendim ama bebişim çok küçük değerim 42 çıktı kimyasal veya dış gebelikten korkuyorum sol kasığımda çok ağrı var ve belim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi offf ya :KK43:

canım benımde sol yanım agrıyordu bebek oldugun belıtılerı sanırım ama ben anlamamıs ılk :KK70: snra karnım ustune yattım bı agrı oldu ondan snra hep adet olcakmısm gıbı oldu ben fazla takıp etmem adeti meger gecmıs benımkı haberım daha yok tst yaptım cıft cızgıyı gördüm dger felan baktırmadım gıtmedım doktora:KK70: cnm sen kafanı rahat tut allah hayırlısını versın ınsallah sonuc bekledıgın gıbı cıkarr

kızlar gene iyi sizin oranlar benim oran 7,25 çıkmıştı 2 gün sonra 30,03 5 gün sonra 903 bak şimdi 11 haftalıkmışım. çok güzel bişey hamile olmak dimi kızlar yaa...

harika bıısy :) helekı bebegıız harekt etıgı zaman bambaska duygu

cnm bu ağrılar çok normal hcg değerin gayet iyi endişe etme cnm..

içini rahatlatmak için 2 gün sonra tekrar hcg ne baktır cnm...

bnde diyorum ama ne yapsin korkuyor yinede ama bnce bir sorun yok anlamiyorum degerlerden ama adet agrilari kasik bel agrisindan da korktu sanirim

ama bak bu zamana kadar hep adet agrisi cektim her ay sadece adet olmadim adet olmadan bir hafta onceden belirtiler vurur bana adet olana kadar sonra

adet olunca karin agrilarim her ay hamileligimde yasadim ben bunlari.....hatda ilk 7.haftdam di sanirim lekelnme bile olmustum dr.gittim bakti kilcal damarlarim

yapmis o lekenmeyi ben demistim bitti hersey artik buraya kadarmis diye hersyi goze alarak dr.gitmistim hep duam rabbim ne eylerse guzel eyler oldu hayirlisi neyse o

olsun demistim.....bnce sorun yok hersey yolunda olcak

ayyy yapamiyorum porofilime girdim ama kisisel tercigim nerde ben bu konulara biraz geriyim de:KK1:

herkese selam arkadaslar,
umarim iyisiniz bebislerinde keyifleri yerindedir.
Bu arada uzulme canim bu cizelgeyi olurturmak benimde hayli bi zamanimi almisti.Turkce degil cunku umarim halledersin.:KK3:

X