Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

geçmiş olsun cnm...aman dikkat et kendine bol bol vitamin al...

kuşburnu ,ıhlamur,nane limon falan iç cnm..

bende geçen hafta nezle oldum ödüm koptu ilerleyecek diye aman kızlar dikkat edin abarttım biraz ama hem hırka hem ceketle çıkıyorum dışarı valla :)

Allah şifa versin canım. kızlar artık kendinize 2 kat dikkat edin lütfen.

Arkadaşlar herkese merhaba ;

bende bir yıllık evliyim ve 4 haftalık hamileyim .
İnanılmaz heyecanlıyım .8 ay nasıl geçecek .

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar..uyuyayım dedim biraz nefes alamadığım için onuda yapamadım.gidişat kötü (neyse sıkmayım sizi:) hadi öptüm hepinizi...

çok geçmiş olsun canım bebeğinde sen de en az zararla atlatırsınız inşallah bol bol dinlen ve ellerini sık yıka kıyafetlerini sık değiştir mikrop üstünde kalmasın mendilini de sık değiştir iyi geleceğini umuyorum çünkü salgın zamanları öyle diyorlardı

leğene kaynar su koyup başına bi havlu alarak buhar yapabilirsin eczanede buğuseptin var içine katmak için ama bize zararı var mı bilmiyorum burnuna tuzlu su çekebilirsin sıcak suya sirke damlatmakta iyi gelio bana içebilirsen

günebkn çok geçmiş olsun canım.
tavsiyem burnuna tuzlu su çekmen burnunu açar iyotlu tuz olsa daha iyi olur.
birde açık limonlu ballı çay boğazını yumuşatır.ben geçen gün tam yakalanacaktım ki bunları denedim şimdi hamdolsun iyiyim

kızlar benimde Allah nasip ederse bende gebeyim.nasıl geçecek 4 ay :S

Son düzenleme:
bende 15 haftalık hamileyim ama daha bebişe bişi almadım.cınsıyetımızde belı degıl zaten gerci olsada ben dırek pembe yada mavı düşünmuyorum.beyaz,gri,sarı almayı düşünüyorum.çunku cevremde cok duydum kız beklerken erkek doguran yada erkek beklerken kız doguran:):)ama özendıklarımı alırım inşallah ama henuz erken gıbıme gelıyor sızler ne zaman başladınız alışverişlerinize.hepimize kolay dogumlar hayırlı bebişler inşallah.

teşekkür ederim canım.aman sizde dikkat edin.hain grip buldu bizi işte

teşekkürler canım okyanus suyu iyi geliyormuş.ve zararsızmış deneyeceğiz bakalım.c vitamini manyağı oldum.bakalım ne zaman iyileşeğim

teşekkürler canım okyanus suyu iyi geliyormuş.ve zararsızmış deneyeceğiz bakalım.c vitamini manyağı oldum.bakalım ne zaman iyileşeğim

iyotlu tuz zaten okyanus suyundan yapılıyor deniz tuzu yani.bulamazsan tavsiye ederim her evde olan bişey.bebişlerin zeka gelişimi içinde faydalıymış.dr. söylemişti.inşallah bi an önce atlatırsın.

gebeliğin nasıl geçiyor?

iyi Allaha şükür...yavrumun tekmelerini duyunca ağrılarım azalıyor:))seninki nasıl peki

iyi Allaha şükür...yavrumun tekmelerini duyunca ağrılarım azalıyor:))seninki nasıl peki

hamdolsun iyi ama ağrlarım oluyor bel kasık ama eskisi gibi değil :) bazen karnım geriliyor korkuyorum :) bebişlerimi bi kucağıma alayım başka bişey istemiyorum .

benim en çok korktuklarımdan biridir gebelikte üst solunum enfeksiyonu grip :S. iki kere ucundan döndüm ama hala sabahları kalktığımda boğazım gıcıklanıyor. ama bebişlerimin tekmelerini hareketlerini hissettikçe dünyalar benim oluyor :):):):) inşallah yatırmadan şu gebeliği atlatırım :)

bu arada herkese hayırlı sabahlar :)

sanada hayırlı sabahlar canım:)dediğin gibi kötü bişey hamilelikte grip...ama boool c vitamini takviyesiyle atlatıcam inşallah

sanada hayırlı sabahlar canım:)dediğin gibi kötü bişey hamilelikte grip...ama boool c vitamini takviyesiyle atlatıcam inşallah

inşallah canım kıbrısa demin yağmur yağdı feci halde bardaktan boşalırcasına.çok güzeldi ama vücudum etkilendi herhalde hemen boğazım gıcıldadı yaa

gebelikte de hemen pusuda oluyor herhalde.2 kere kıyısından geçtim eğer bu sefer olursam beni fena yatırıcak sanırım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…