- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.181
kızlaar selam.ben çok fena grip oldum43:
sürünüyorum geceden beri.ağzımı bile kapatamıyorum nefes alamadığım için, burun akıntısı boğaz ağısı hepsi mevcut...
evden çıkmak istemediğim için dr a gitmiyorum...ateş olursa giderim .Allahım inşallah olmaz tabi..doğal yöntemlerle iyileşmeye çalışıyorum işte..ıhlamur c vitamini vs..aman dikkat edin sizde kendinize..ben uzanayım biraz gidip..başım sanki düşecek:2::2::2::2:
sürünüyorum geceden beri.ağzımı bile kapatamıyorum nefes alamadığım için, burun akıntısı boğaz ağısı hepsi mevcut...
evden çıkmak istemediğim için dr a gitmiyorum...ateş olursa giderim .Allahım inşallah olmaz tabi..doğal yöntemlerle iyileşmeye çalışıyorum işte..ıhlamur c vitamini vs..aman dikkat edin sizde kendinize..ben uzanayım biraz gidip..başım sanki düşecek:2::2::2::2:
Arkadaşlar herkese merhaba ;
bende bir yıllık evliyim ve 4 haftalık hamileyim .
İnanılmaz heyecanlıyım .8 ay nasıl geçecek .
çok geçmiş olsun canım bebeğinde sen de en az zararla atlatırsınız inşallah bol bol dinlen ve ellerini sık yıka kıyafetlerini sık değiştir mikrop üstünde kalmasın mendilini de sık değiştir iyi geleceğini umuyorum çünkü salgın zamanları öyle diyorlardı
günebkn çok geçmiş olsun canım.
tavsiyem burnuna tuzlu su çekmen burnunu açar iyotlu tuz olsa daha iyi olur.
birde açık limonlu ballı çay boğazını yumuşatır.ben geçen gün tam yakalanacaktım ki bunları denedim şimdi hamdolsun iyiyim
kızlar benimde Allah nasip ederse bende gebeyim.nasıl geçecek 4 ay :S
teşekkürler canım okyanus suyu iyi geliyormuş.ve zararsızmış deneyeceğiz bakalım.c vitamini manyağı oldum.bakalım ne zaman iyileşeğim
iyotlu tuz zaten okyanus suyundan yapılıyor deniz tuzu yani.bulamazsan tavsiye ederim her evde olan bişey.bebişlerin zeka gelişimi içinde faydalıymış.dr. söylemişti.inşallah bi an önce atlatırsın.
gebeliğin nasıl geçiyor?
günebkn kızımın tekmelriyle sizi selamlıyoruz
hoşgeldin 21. hafta
iyi Allaha şükür...yavrumun tekmelerini duyunca ağrılarım azalıyor:))seninki nasıl peki
günebkn kızımın tekmelriyle sizi selamlıyoruz
hoşgeldin 21. hafta
hamdolsun iyi ama ağrlarım oluyor bel kasık ama eskisi gibi değil :) bazen karnım geriliyor korkuyorum :) bebişlerimi bi kucağıma alayım başka bişey istemiyorum .
benim en çok korktuklarımdan biridir gebelikte üst solunum enfeksiyonu grip :S. iki kere ucundan döndüm ama hala sabahları kalktığımda boğazım gıcıklanıyor. ama bebişlerimin tekmelerini hareketlerini hissettikçe dünyalar benim oluyor :):):):) inşallah yatırmadan şu gebeliği atlatırım :)
bu arada herkese hayırlı sabahlar :)
sanada hayırlı sabahlar canım:)dediğin gibi kötü bişey hamilelikte grip...ama boool c vitamini takviyesiyle atlatıcam inşallah