Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar selam....nasılsınız nasıl gidiyor?beni sorarsanız birazcık kötüyüm :KK43:( çünkü düştüm.Allahtan karnımın üstüne falan değil.çok şükür Rabbime mucizem iyi.benim diz baya kötü.mazgalın kırığını tamir etmemişler bende içine kaçtım:KK43:( baldırıma kadar girdi.tabi girerken de demir kesti.derin bir yara ve morluklar var bacağımda...eşimin dediğine göre çapraz bağım zedelenmiş.zor basıyorum üstüne.ama yapacak bişey yok.dinleniyorum evde...yavrum zamanında sağlıkla doğsunda tedavi olurum...

çok geçmiş olsun canımm allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış, bende çok korkuyorum düşmekten bende ilk aylardayım şimdiden yavaşladı hareketlerim :78:

peluscuk allahım bebişini sana bağışlasın bende bugün ikinci kan testimi yaptırdım değerim 42 den 154 çıktı maşallah :)
perşembe gideceğiz. bizimkiler biraz küçük kesemiz çıkmaz herhalde aman sağlıklı olsunda geç görelim birşey olmaz :KK66:

aze ırmak nasılsın canım kaç gün gecikti adetin daha çok minicik senin bebişin o zaman sanki bendeki büyümüş gibi oldu :KK16: kan testi için de azcık sabırlı ol az aralık ver sen hissediyor musun kendindeki değişiklikleri

berraksu sen temizlik işini nasıl hallediyorsun.benim annem ve eşim yapıyor sağolsunlar..ben yapayım diyorum ama izin vermiyorlar.

Cok gecmis olSun canm insallh birdaha yasamazsin

Boyle birsey sukur bebeginde de sende de bir sorun yok:KK66:

bugn öğrendim hamile olduğumu.3 test yaptım.gittim kan testi yaptırdım.ağladım ağladım.2 ay oldu ewleneli we nasıl oldu nasıl hamile kaldım bilmiyorum.rabbim nasip etti tabii ama içim bi tuhaf.ağlayasım war ama gülesimde war susasım war sabaha kadar konuşasım war.boşlukta uçuyorum içim içime sığmıyo.3 haftalık fln muhtemelen.

berraksu sen temizlik işini nasıl hallediyorsun.benim annem ve eşim yapıyor sağolsunlar..ben yapayım diyorum ama izin vermiyorlar.

cnm benmde annemin baya bi faydası oldu...çok zor işler yapmıyorum cnm..işte yemek yapmayı çok seviyorum,,bulaşık ,çamaşır makineye atıyorum,,4 günde bir evi süpürüp siliyorum....başkada bişi yapmıyorum...evi süpürdükten sonra kasıklarıma ağrı giriyor..kendimi çok yormadan yapmaya çalışıyorum..

kızlar herkese selam.öncelikle hepinizi tebrik ederim.benide aranıza alırsanız çok memnun olurum.adetim 2 gün geçmişti bu akşam test yaptım.pozitif çıktı.daha çok yeni öğrendim ve şaşkınlık içindeyim.bu gece nasıl uyucam bilemiyorum:90: bugün öğlende dr dan randevu aldım.ptesi verdi henüz testi yapmamıştım.kist nedeniyle gidecektim.şimdi p.tesi nası beklicem hiç bilemiyorum.

kızlar herkese selam.öncelikle hepinizi tebrik ederim.benide aranıza alırsanız çok memnun olurum.adetim 2 gün geçmişti bu akşam test yaptım.pozitif çıktı.daha çok yeni öğrendim ve şaşkınlık içindeyim.bu gece nasıl uyucam bilemiyorum:90: bugün öğlende dr dan randevu aldım.ptesi verdi henüz testi yapmamıştım.kist nedeniyle gidecektim.şimdi p.tesi nası beklicem hiç bilemiyorum.

cnm gözün aydın hayırlı olsun...hcg değerine baktırdın mı?

cnm gözün aydın hayırlı olsun...hcg değerine baktırdın mı?

daha bu akşam öğrendim.kan testini p.tesi dr gittiğimde heralde.çünkü gideceğim dr. benim devamlı gittiğim bir dr.ondan önce gidip başka yerde kan testi yaptırmak gereksiz olur.p.tesi önce randevu alamadımda :18:

Gunebk canm noldu sana ole cok dıkkat et kendıne cokca gecmıs olsnn aman yarabbım allah koruusmuss senıde kucuk bebegımızde cok uzuldum aman haa bak az kaldı cok dıkatlı ol

daha bu akşam öğrendim.kan testini p.tesi dr gittiğimde heralde.çünkü gideceğim dr. benim devamlı gittiğim bir dr.ondan önce gidip başka yerde kan testi yaptırmak gereksiz olur.p.tesi önce randevu alamadımda :18:

cnm neden bekliyeceksin o güne kadar başka bir hastanede hcg baktırsaydın cnm..

ayyyy ben hiç bekliyemem:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

aze ırmak nasılsın canım kaç gün gecikti adetin daha çok minicik senin bebişin o zaman sanki bendeki büyümüş gibi oldu :KK16: kan testi için de azcık sabırlı ol az aralık ver sen hissediyor musun kendindeki değişiklikleri

sağol canım şükür rabbime iyiyiz . canım benim adetlerim çok düzensiz yanı yeri geliyo 3 ay olmadığımı biliyorum. ondan dolayı kestiremiyorum ama geçen ay yanı ağustos da 22 sinde çok az oldum
evet benim miniğim daha çok ufak yarın ilk dr kontrolumuz var hayırlısı
sol kasığım felaket ağrıyo arada sağ kasığıma vuruyo sanki birşeyler hazırlık yapıyo gibi :KK64:
sanki her an adet olacakmışım gibi gögüslerim çok hasas

sende durumlar ne senin bebişin ne kadar oldu :KK62:

Gunebk canm noldu sana ole cok dıkkat et kendıne cokca gecmıs olsnn aman yarabbım allah koruusmuss senıde kucuk bebegımızde cok uzuldum aman haa bak az kaldı cok dıkatlı ol

teşekkürler canım.Allah korudu gerçekten diz kötü durumda ama bebeğim iyi ya gerisini takmıorum.Rabbim hepimizin meleklerini korusun

kızlar selam....nasılsınız nasıl gidiyor?beni sorarsanız birazcık kötüyüm :KK43:( çünkü düştüm.Allahtan karnımın üstüne falan değil.çok şükür Rabbime mucizem iyi.benim diz baya kötü.mazgalın kırığını tamir etmemişler bende içine kaçtım:KK43:( baldırıma kadar girdi.tabi girerken de demir kesti.derin bir yara ve morluklar var bacağımda...eşimin dediğine göre çapraz bağım zedelenmiş.zor basıyorum üstüne.ama yapacak bişey yok.dinleniyorum evde...yavrum zamanında sağlıkla doğsunda tedavi olurum...

çok geçmiş olsun hayatım allahım korumuş

X