Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Ben Hiç Bir Şey Anlamadım ...
Tekmeleyince mi Anlarım..?

hele tekme atmaya baslasin, o zaman daha iyi anliyorsun hamile oldugunu... ben sabahlari "oglum günaydin" derdim, beni duyar ve tekme atmaya baslardi, sanki anne ben buradayim sanada günaydin der gibi...

Zaman cok hizli geciyor - ben bile sasirdim - ne zaman hamileydim ne zaman dogum yaptim vs... hamilelik insanin yasayabilecegi en büyük mucizelerden biri...

7şubat'ta hamile kalmşım muhtemelen 12 kasımda doğurcam çok heyecanlıyım bu site çok faydalı ve hepinize ayrı ayrı teşekkürler...

sormak istediğim bi kaç şey var.

23 hafta 6 günlük hamileyim ve hala sigarayı bırakamadım çok uğraştım ama olmadı sadece azaltabildim. çok korkuyorum acaba bebeğimi çok etkilermi testlerimi düzenli bi şekilde yaptırıyorum doktorum sorun olmadığını söyledi ama bırakamıyorum bir öneriniz varmı?

birde biraz batıl inanç ama düşünmeden edemiyorum ikidir doktor kontrolünde bebeğimiz cinsiyetini göstermedi bacakları açık olmasına rağmen yan durduğu için doktor belirleyemedi kız olabilir diyor. çevremde herkes sadece karnım şiştiği için erkek diyor bide kız çocuğunda annenin midesi bulanır sürekli kusarmış aş erermiş ben bunların hiç birini yaşamadım ne kadar batıl inanç olsada insanın kafasına takılıyor gerçi 10 ağustosta renkli doplerim var orda kesin belli olurmuş yinede o zamana kadar nasıl sabredecem bilmiyorum fikriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler... :)

Son düzenleme:
glsh şu son günler geçmek bilmez sana artık, ama bi bakmışsın bebeğin bi kaç aylık olmuş ve sen zamanın nasıl geçtiğini anlamamışsın

benimde sadece bi karnım var hatta monte edilmiş gibi bakettopu koymuşl gibi diyorlar , bende hiç kusma bulantım yaşamadım çok rahat hamilelik geçirdim kızım olcak 40 hafta içindeyim hatta belli olmuyor böyle şeyler

bende başlarda sigaara ıctım azalttım yanı ama sonra bıraktım bırakalı da 1,5 ay oluyor. biz senınle aynı haftadayız. ben emzirme donemınde kesinlikle bebek sigara ıcen annenin sütünü emmiyormuş diye duyunca zaten azaltmanında verdığı kolaylıkla bıraktım sigarayı cok sukur şuan cok mutluyum lütfen kendını hıc bir şekilde avutma sigarayı hemen bırakmayı dene.. ayrıca benımde hıc mide bulantım olmadı cok rahat gecırdim ilk uc ayımı ve kızım olucak inşallah. yanı batıl onlar :))

bende haberdar edin yazın buraya kesin bide sen normal mi doğum yaptın belirtileri nasıldı 40.haftaya girdim karnım kasılma bide arda sancı olyor dr.normal doğum dedi suyum gelirmi acaba diye tetikteyim anlamazsam diye korkuyorumbide geçikti gibi geliyo doğum yapmam gerekti normla mi bu?

6 Gün Kalmış..:18::18::18::18:
Allah Yardımcın Olsun..

Belki de Doğurdun..

glsh canım bana mı söyledin bilmiyorum ama ben sezeryan olmuştum 40. haftamın bitmesine 4 gün kala, ben de doğru düzgün sancı falan olmamıştı sadece çatı kemiklerim de ağrı vardı, yani ne suyum patladı ne de nişan geldi, kızkardeşim normal doğum yaptı onun suyu patlamıştı geceden itibaren sürekli iç çamaşırı ıslanmış ve sabah kalktığında karnının küçüldüğünü farketmiş sabah da hastaneye gittik akşam da doğum yapmıştı, yani suyın gelirse anlarsın bence

40 hafta içindeyim sol tarafımda ağrı var nasıl olcak napıcam bilmiyorum ki :26: benim karnımın sertliği arttı batlıcakmış gibi geliyor bazen ne biliyim bu sürü soru işareti var merakta var :)

aayy iyice korku sardı artık beni
korkmak, heyecan, merak, stres bunların hepsi çok doğal çünkü artık günler kaldı meleklerinize kavuşmanıza, bi de ne güzel mübarek bir ayda doğum yapacaksınız
40 hafta içindeyim sol tarafımda ağrı var nasıl olcak napıcam bilmiyorum ki :26: benim karnımın sertliği arttı batlıcakmış gibi geliyor bazen ne biliyim bu sürü soru işareti var merakta var :)

artık geliyo senin küçük yaramaz çıkmak için hazırlıkları yapmış, hayırlısıyla alın bıdıklarınızı kucağınıza inşallah sonra zaten buralara uğramaya zamanınız olmayacak, mesela ben şuan pert olmuş vaziyetteyim berraksu aynısefa evanur desen uğrayamaz oldular bebişlerle uğraşmaktan, neyse sizler hayırlısıyla doğum yapın da öpüyorum sizleri kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…