Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

bende cok merak ediyorum kime benziyecek nasil olacak göz rengi sac rengiii yaaa cok heyecanliyim,,bi arkadasin dedigi gibi sanki esimle cocuk olduktan sonra mesafe girecekmis aramiza gibi geliyor bana benim gibi dusunen varmi acaba bu annelik hissindenmi kaynaklaniyor bilemiyorum,,, insallah tabii öyle olmaz ...Allahim butun hamislere hayirli kolay dogumlar ve saglikli hayirli bebekler nasip eder insallah:KK54::KK54:

bende cok merak ediyorum kime benziyecek nasil olacak göz rengi sac rengiii yaaa cok heyecanliyim,,bi arkadasin dedigi gibi sanki esimle cocuk olduktan sonra mesafe girecekmis aramiza gibi geliyor bana benim gibi dusunen varmi acaba bu annelik hissindenmi kaynaklaniyor bilemiyorum,,, insallah tabii öyle olmaz ...Allahim butun hamislere hayirli kolay dogumlar ve saglikli hayirli bebekler nasip eder insallah:KK54::KK54:

glsh ve nutella bekliyoruz bebiş haberlerinizi sağlıcakla hayırlısıyla inşallah

benimkide kolay gelmicek gibime gelio ekincik ama glşhın nişanı gelmiş en azından bende bişey yok bugün doktora gittim nts filan herşey iyi normal bebek yoluna girmiş ama doğum kanalına ğirmemiş falan filan sanki 2 3 ay var doğuma bana o kadar uzun gelio şimdi i an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum aman geç olsunda güç olmasın inşallah....

benimkide kolay gelmicek gibime gelio ekincik ama glşhın nişanı gelmiş en azından bende bişey yok bugün doktora gittim nts filan herşey iyi normal bebek yoluna girmiş ama doğum kanalına ğirmemiş falan filan sanki 2 3 ay var doğuma bana o kadar uzun gelio şimdi i an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum aman geç olsunda güç olmasın inşallah....

benim nişan geldi ama bak ses yok bugunde benim kontrolum var ne dicek bakalım.nişanda hiç belli olmuyormuş kimi nişanı gelen 2 saat sonra kimi 2 haftayı bulabiliyormuş son bikaç günümüz hep dua ediyorum allahım hayırlısnı versin bize bi avaz da anlamadan doğuralım bi bakmışız bebişimiz kucağımızda olsun :KK1::KK1:

benim nişan geldi ama bak ses yok bugunde benim kontrolum var ne dicek bakalım.nişanda hiç belli olmuyormuş kimi nişanı gelen 2 saat sonra kimi 2 haftayı bulabiliyormuş son bikaç günümüz hep dua ediyorum allahım hayırlısnı versin bize bi avaz da anlamadan doğuralım bi bakmışız bebişimiz kucağımızda olsun :KK1::KK1:

ay merak ediorum noldu glşh ne dedi doktor gelince hemen yaz..bekle bekle gelmio şu zaman...herkes doğumdan korkar biz can atar vaziyete geldik:KK9:

3281 gr olmuş bizimki iyiz şimdilik suyun sancın kanama olursa zaman kaybetmeden gel dedi bekliyorum daha sıcaklar mafetti bizi napalım ama :KK1:

3281 gr olmuş bizimki iyiz şimdilik suyun sancın kanama olursa zaman kaybetmeden gel dedi bekliyorum daha sıcaklar mafetti bizi napalım ama :KK1:

yinemi doğurmadın kız:KK9: bu ultrasonda cıkan sonuclar 100 150 gr oynama yapabiliomuş...bizimkide 3450 ama doktor 3200 filan sayıyoruz dedi..

yinemi doğurmadın kız:KK9: Bu ultrasonda cıkan sonuclar 100 150 gr oynama yapabiliomuş...bizimkide 3450 ama doktor 3200 filan sayıyoruz dedi..

öyle oluyormuş evet bide bizimki kilolu çıkınca acaba erkek mi diyorlar erkek kilolu olurmuş kız bu kadar olmazmış dün doktora sordum büyük olduğu için cinsiyet net görünmezmiş bakalım ne çıkcak bizimki:KK9:

Ben bugun de evdeyim gece sancım vardı ama iyiyim yinede .neden kimse yok sıcak kalkamıyor kimse yerinden galiba kocaman öptüm herkesi:KK16:

aayy zaman daralıyor artık,geri sayım başladı...ayaklarım artık şişiyor ve zor iniyor,koca ayak gibi oldum :KK70:

Son düzenleme:
kızlara bi bakayım dedim ama bebiş haberi yok daha, bu sıcaklarda hepinize kolay gelsin kızlar, benim de dün bir arkadaşım doum yaptı tatlı mı tatlı bi arkadaş geldi oğluma

bende ilk hamileliğimi yaşıyorum ay ne stressli işmiş. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım o zamanlarda stressliydim ay ne zaman hamile olcam diye ama şimdiki daha betermiş.
cuma günü gebelik kesesini gördük ilk defa. inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir de kucağımıza alırız
şimdilik meme hassasiyeti dışında bir şikayetim yok test yapmasam hamile olduğumu anlamazdım valla =)

bende ilk hamileliğimi yaşıyorum ay ne stressli işmiş. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım o zamanlarda stressliydim ay ne zaman hamile olcam diye ama şimdiki daha betermiş.
cuma günü gebelik kesesini gördük ilk defa. inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir de kucağımıza alırız
şimdilik meme hassasiyeti dışında bir şikayetim yok test yapmasam hamile olduğumu anlamazdım valla =)

allah devamını erdirsin seni uzun bi yol bekliyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah:21:allah yardımcın olsun

canım rabbim sağlıklı bi şekilde gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin ....bizde cuma günü keseyi gördük dualarımız bir olsun ...çok heyecanlı bişey yeni yeni anlıyorum :KK70:

canım rabbim sağlıklı bi şekilde gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin ....bizde cuma günü keseyi gördük dualarımız bir olsun ...çok heyecanlı bişey yeni yeni anlıyorum :KK70:

yeni anne adayları hoşgeldiniz aramıza...hamileliğin her ayında farklı heyecanlar var ama son ay bambaşka duygular karmakarısık oluyo ne dediğimi son ayınızda cok daha ıyı anlıcaksınız bende korku dışında stres heyecan vesabırsızlık var...:KK52: artık hemen kucağıma almak istiyorum yavrumu hayırlısıyla ne gece ne gündüz uyku filan kalmadı bende:KK20:

insallah hepiniz sag salim kucaklariniza alirsiniz yavrularinizi... nasil heyecanli oldugunuzu cok iyi anlayabiliyorum, bende sizin gibiydim :-)). Allaha sükür simdi dünya tatlisi bir oglusum var... 4 aylik olacak yakinda..

X