- 27 Eylül 2011
- 459
- 0
- 39
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.181
glsh ve nutella bekliyoruz bebiş haberlerinizi sağlıcakla hayırlısıyla inşallah
valla benimki gelmicek daha galiba :) karnım patlıcak artık acıyo nutella sende de var mı böyle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide kolay gelmicek gibime gelio ekincik ama glşhın nişanı gelmiş en azından bende bişey yok bugün doktora gittim nts filan herşey iyi normal bebek yoluna girmiş ama doğum kanalına ğirmemiş falan filan sanki 2 3 ay var doğuma bana o kadar uzun gelio şimdi i an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum aman geç olsunda güç olmasın inşallah....
benim nişan geldi ama bak ses yok bugunde benim kontrolum var ne dicek bakalım.nişanda hiç belli olmuyormuş kimi nişanı gelen 2 saat sonra kimi 2 haftayı bulabiliyormuş son bikaç günümüz hep dua ediyorum allahım hayırlısnı versin bize bi avaz da anlamadan doğuralım bi bakmışız bebişimiz kucağımızda olsun
3281 gr olmuş bizimki iyiz şimdilik suyun sancın kanama olursa zaman kaybetmeden gel dedi bekliyorum daha sıcaklar mafetti bizi napalım ama
yinemi doğurmadın kız Bu ultrasonda cıkan sonuclar 100 150 gr oynama yapabiliomuş...bizimkide 3450 ama doktor 3200 filan sayıyoruz dedi..
bende ilk hamileliğimi yaşıyorum ay ne stressli işmiş. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım o zamanlarda stressliydim ay ne zaman hamile olcam diye ama şimdiki daha betermiş.
cuma günü gebelik kesesini gördük ilk defa. inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir de kucağımıza alırız
şimdilik meme hassasiyeti dışında bir şikayetim yok test yapmasam hamile olduğumu anlamazdım valla =)
bende ilk hamileliğimi yaşıyorum ay ne stressli işmiş. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım o zamanlarda stressliydim ay ne zaman hamile olcam diye ama şimdiki daha betermiş.
cuma günü gebelik kesesini gördük ilk defa. inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir de kucağımıza alırız
şimdilik meme hassasiyeti dışında bir şikayetim yok test yapmasam hamile olduğumu anlamazdım valla =)
canım rabbim sağlıklı bi şekilde gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin ....bizde cuma günü keseyi gördük dualarımız bir olsun ...çok heyecanlı bişey yeni yeni anlıyorum