-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.241
selam canım.demek kontrol var..gelişmeleri yaz mutlaka.kasık ağrın ve halsizliğin artık normal canım çok az kaldı..ben lavabodan çıktığım zaman bazen zor yürüyordum dediğin gibi.neyse çok az kaldı inşallah oğluşunu kucağına alınca biticek hepsia.s. canim,
hayirli cumalar öncelikle. Desene tuna bey de kucaga alisanlardan, nasilda biliyorlar degil mi ??? Öyle agliyorlar ki kucaga almak gerekiyor. Canim benim ya, demek ki insan kurulmus saat gibi kalkiyor geceleri. Insallah 3 aylik olunca dedikleri gibi gecer gaz sancilari, o da sende rahat edersiniz.
Eslerimiz icin dalga gececek cok sey cikiyor desene.
Kuaför isini halletmene sevindim, insan kendine bakim yaptimi moralide yerine geliyor, degisiklik oluyor. Bende su son bir kac gündür halsizlik oluyor, yerimden kalkasim gelmiyor, ne oluyor anlamadim...
Birazdan doktora gidicem kontrol icin, oglusumu görücem teyzesi. Bakalim Mikail bey büyümüs mü?? Dün gece sorma sol kasigima bir agri girdi ki, oradan belime yansidi, gözümden inan yaslar geldi... ne uzanabiliyorum, ne oturabiliyorum.. esim kesin orada ya bacagi ya kolu ne bilim biseysi vardir oraya basinca aciyordur dedi, biraz masaj yapti ama iste gecene kadar... sonra yavas yavas kayboldu..
Genelde lavaboya gidip geldigimde agrim oluyor, neden anlamadim. Doktora soracagimda sanirim yine normal diyecek. Gelince bilgisayari acabilirsem gelismeleri yazarim canim... Simdilik bu kadar haberler... bizde sizi öpüyoruz teyzesi...
evanurum canim,
merhaba sen nasilsin, Asya nsil iyimi??
Bizi sorarsan hamd olsun iyi olmaya calisiyoruz... artik gün sayiyoruz, fazla bisey kalmadi. Heyecanimi sorma canm ya, inan aklima geldiginde cok heyecanlaniyorum, sonrada oglusumu görücem ya diyorum, hem ilk sezeryan olacak olan sen degilsin diyorum kendi kendime... herkes nasil atlattiysa sende atlacaksin falan... iste öyle teselli ediyom kendimi...
Masallah 4 ayi dolduracaksiniz ha...Rabbim nazarlardan saklasin findigi... hepimizin bebisini... Birazdan doktora gidicem, gelince yazarim insallah yine..
Allaha emanet olun, öpüyorum sizi...
aynisefam,
sanada hayirli cumalar canim. Sen nasilsin nasil gidiyor????
Sagolasin canim, hele sükür isim bulduk gibi. Amin canim, dualarin icin tesekkürler.. Troubled kardesimizden insallah güzel haberler aliriz bugün... sag salim kavusmustur bebisine.. darisida benim basima... sirada ki benim ya ondan
Öpüyorum sizide canim..
ekincik, sanada hayirli cumalar canim...
selam herkeslere.bu sayfaya da benden çok yazan yok anacım
neyse.bizde anneannemizi ziyaretten geldik oğluşumla annem aaaaaa neden çıkarttın üşür falan dedi ama olsun alışsın bişicik olmaz Allahın izniyle.akşam da babamız gezmeye götürmüştü..gerç, biraz huysuzlandı oğluş ama olsun 2,5-3 saat gezdik,yemek yedik.ben gerçi oğlumu tacizkar şekilde sevenlere gıcık oldum ama her neyse.kadının biri pis tırnaklı elleriyle oğlumun çenesine dokuna dokuna güldürmeye çalışıyorsinir şey bir diğeri gece uykusu nasıl diye soruyor ona neyse sanki uyumuyor desem gelip bakacak..uykusuz uymuyor hiç dedim.ımmmm demek babayı sevmiyor dedi.hasbinallah dedim ayrıldım.bi başka ileri zekalıysa aaaa bunu sen mi doğurdun senin mi dedi çok zayıfmışım da yakıştıramadı.sanki illa 150 kilo olucam doğurdum diye:) daha bitmedi duruuun:) eşime parfüm almak için bi mağazaya girdik orada bi tane çok bilmiş vardı.diyor ki babası işe giderken el sallat alışsın 2 aylık çocuk neye alışacaksa..sonra oğlum arabasında ağlamaya başladı sıkılıp bu eğilmiş şarkı söylüyor..sende söyle sakinleşir diyor...yok sakinleşmez dedim..ne çok akıl vermek isteyenler var çocuk oldumu.sanane ben doğurduğuma göre biliyorumdur nedir ne değildir baya doluyum kızlar anlayacağınız..neyse böyle işte..hatice naptı acaba?inşallah güzel haberlerle gelir
merhaba canim,
öncelikle güzel bir hafta sonu baslangici olur insallah diyorum. Yazdigini hem okudum, hem güldüm, hemde acaba diyom Gunbkn bu tür insanlari cekiyor mu) )), hepte denk geliyo sana böyleleri ya, bakalim biz neler yasayacagiz o konuda... dolu olmani anlayabiliyorum canim. Herkes akil vermeye calisiyo iste kafasina göre. Bosver he de gec. Bir daha biri bunu sen mi dogurdun derse " yok ödünc aldim" de .
Oglusunu gezmeye cikartman güzel, en azindan havalara alismasi lazim. Allah nasip ederse bende disari cikarmayi düsünüyorum, cocukta evde kapan kapan olmaz ki. Doktorda ki olanlari yazayim canim. Sagolsun esimde benimle geldi, dün gece ki kasilmalardan ve agrilarimdan sonra, yanliz birakmak istememis, o da geldi. Neyse sira bize geldik iceri girdik, doktora söyledim böyle böyle agrim oldu diye, eger agrilarin artacak olursa hemen hastaneye git dedi. Su anda oglusum dogum pozisyonunda yani basi asagida duruyor. Sezeryanda önemli degil zaten nasil durdugu ama dikkat et dedi.
Sanirim dün gece kafasiyla sol kasigima baski yapinca o yüzden cok acidi. 37 haftalik olmusuz bu arada, oglusumun kilosu 2.700 - 2.800 gr olmus, boyuda 45 cm su an... bakalim son iki hafta bir kac santim daha uzarsa uzar yoksa fark etmez.. zaten anne-babasi 2 metre degil ki dedi doktor.. orasi öyle.. önemli olan zaten sag salim saglikli eli ayagi düzgün dogsunda yeter bana.
Göbegimde ki kasintiyi sordum, beni labaratuvara gönderdi, kan verdim bakalim pazartesi sonuclar cikacak.. karaciger degerlerine bakacak... Bu arada sezeryan gününü aldim dedim, tamam dedi... hic korkmana gerek yok dedi... esinde girer yaninda dedi. Hastanede ki ebelerin dedigini söyledim 6 hafta bebegine bakamazsin falan dediler bana dedim, hadi ordan dedi 2 gün icinde toparlanan hastalarim var dedi... merak etme hersey yolunda gicedek dedi...
Bebis dogduktan sonra görüsürüz dedi)...
Iste böyle canim ya, sen mi dolmussun ben mi dolmusum baksana. Kocaman öpüyorum canim seni ve Tuna beyi...
hayırlı olsun cnm...benim 17+5 göğüslerime elimi dokunamıyorum bile...evet herşey için değer
kızlar yaa benim daha 1 ayım var doğuma. ama sık sık içten içten sancılarım oluyo.bazen geceleri tutuyo. içimde bişey sıkıyo sanki nasıl anlatılır ki bu ağrılar. şimdi kafayı taktım doğum sancısı olursa ben bu sancıyı nasıl anlıcam. ya doğum sancısı olurda ben anlamazsam normal hep olan sancılardan sanırsam.
hala çalışmaya devam ediyorum. 2 hafta içinde izne ayrılıcam ve evde yanlızken sancım olursa naparım felan hep böyle şeyler düşünüp duruyorum. nolcam ben böyle yaa.
sana da iyi hafta sonları canım.valla dediğin gibi çekiyorum resmen ben böyle tipleri.afedersin manyak mıknatısı gibiyim
dr randevusunun iyi geçmesine sevindim oğluşuna maşallah iyi kilosu.benim oğlum 37 haftalıkken daha zayıftı.3100 doğdu.seninki de 3300 falan doğar herhalde.ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da kilo boy önemli değil.dr u tebrik ediyorum doğru söylemiş.6 hafta ne demek koca bi yalan.dediği gibi ben 2-3 günde toparlandım..böyle işte canım bende gidip azıcık evi silip süpüreyim malum hafta sonu oğluşum için ziyarete gelen olur kesin:) gerçi o pek misafir modunda değil..karşımda ki kanepede yatıyor ama kıpır kıpır uyandı uyanacakkendine ve mikail beye çoook dikkat et..bizde kuzucuğumla öpüyoruz seni
kızlar yaa benim daha 1 ayım var doğuma. ama sık sık içten içten sancılarım oluyo.bazen geceleri tutuyo. içimde bişey sıkıyo sanki nasıl anlatılır ki bu ağrılar. şimdi kafayı taktım doğum sancısı olursa ben bu sancıyı nasıl anlıcam. ya doğum sancısı olurda ben anlamazsam normal hep olan sancılardan sanırsam.
hala çalışmaya devam ediyorum. 2 hafta içinde izne ayrılıcam ve evde yanlızken sancım olursa naparım felan hep böyle şeyler düşünüp duruyorum. nolcam ben böyle yaa.
Selam kıslar
bende büyük bir özlemle biricik oğlumu bekliyorum..Onu beklemek bile çok heyecan verici..Allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eder inş.
tskrler canim. Güldürdün beni. Bakalim kac kilo olacak Mikail bey. Tuna bey emiyor degil mi ? Kac kilo aldi su ana kadar, boyu falan ne kadar oldu?
Doktorum sürekli söyledi sen kesin karar verdiysen sezeryana o zaman kimsenin dedigini takma kafana dedi. Onlar sadece korkutmaya calismislar seni dedi.
sen sezeryani yasamis biri olarak söylüyorsun zaten 2-3 günde toparlandigini. Insallah bende car cabuk toparlanirim ve oglusumla kendim ilgilenebilirim. Ben ev temizligini yapamiyorum, sükür esimle hafta sonu yapiyoruz.
Günebkncim ya, sen son zamanlarda yemek islerini nasil yapiyordun, ben baya bir zorlaniyorum. Ne pisirecegimide sasiriyorum).
Amanda aman kipir kipir ha, uyandiginda agliyor mu peki? Sende kendine ve Tunaya dikkat et canim, öpüyorum sizi. Temizlik icinde kolay gelsin canim...
Strese sokma kendini canim, kesin fark edersin o agrilari.
a.s.,
ne kadar var doguma senin? 9 aylik marathonun sonuna geliyoruz tabi ki heyecan olmaz mi. Benim de 16 gün kaldi doguma, geri sayim devam ediyo). Allah hepimize sag salim hayirli dogumlar nasil etsin insallah.
sabr edip okuyana hem tesekkür hemde masallah yani
valla nerdeyse iki haftadir dogru diuzgun yazamadim.hepinizi inanin cok merak ediyorum.ama hep okumaya calistim msj larinizi,özellikle cok güldügüm zamanlarda devam takilmak istedim.
sevgili gunebkn,bence sen bir cizgi roman cikartir,basligi günebknin maceralari olsun.cin alinin maceralari gibi.hmm?
valla basta biz tüm hamileler yada bebek sahipleri alacaktir.bu insanlardan model model heryere serpistirilmis diye dusunuyorum ama galiba tüm insanlarda yorum yapma meraki var.gecen yasli yabanci komsum bile beni gördü nasilosin falan arkasina senin karnin sipsivri kesin oglan olur belli demezmi.aaaaaaaaaaaaa dedim bunlardada var demek bu tür yorumlamalar falan.bakalim bir oglum gelsin bütün herkez beklemede anlasilan hahahha
valla oglusunla gezmelerede baslamissin,masallah allahim nazardan esirgesin.iyi etmissin.temiz hava iyi gelir.bizleri annelerimiz koruya koruya azcik rüzgar esse hapsirma tiksirma karin bel agrisi.aslidna tam tersi yasam sartalrina alismak gerekirmis.hatirliyorumda 15 20 derecede bile balikci yaka kazagim ve kilotlu corbim olmadan önlük giymezdimsimdi pencere önünde azcik otursam ya sirtim tutuluyor ya belim agriyo.ayakalrim buz gibi.burda herkez deri cekete gecti ben de mantodan kase cekete gectim
biz Türklerde bebek sevme hayranlik duyma evet oldu bitti var ama en azindan yigenlerim olduktan sonra ögrenmistim baskasinin bebegini severken eline yuzune degmemek gerektigini ama iste cogu anlamiyor.laf söylesen tiitz olursun ama cagimiz hastaliklar cagi.havadan nemden korumak yerine mikroplardan bakterilerden korumak en dogrusu.iyi edisyosun lafini esirgeme bizede hazirlik oluyo bu anlattiklarin simdiden.
sevgili hatice can.senin icin ne diyimki simdi.gercek diceklerimi duysan extra heycanlanirsin belki.,en iyisi susuim.ay bende heycan yoktu korku yoktu diyorum ya zaman yaklastikca basliycalk gibi.demekki zaman daha var diyeymis rahat görünmem.Torubled almistir bebisini ama demisti hemen yazamam sürer diye.sende galiba bi süre yazamyabilirsin.insallah kendini bir an önce bebisinle gezerken bulmus olursun.dusunsene ogluusunla yol boyu yaparken of of of ne guzel dimi
bu arada testelr yapilmis.aynen dedigin gibi bendede kasintilar var ama özellikle bogazima dogru ve gögsümün uzeri.gecen gece sabaha karsi muthis bir aciyla uyandim.tam tamina sadece göbek deligim etrafinda bir agri.wc ye kamburum cika cika gittim.megerse ogun bebegim bas assagi dönmüs.cuma kontrolumuz vardi.bir öncekinde makat assagiymis ama dr bana panik yapmayim die söylememis.ama bus eferde agrilarimdan ve gelen koyu sari akintimdan nbahsettim kendisi panik yapti,.sanci ölcülüyor ya megerse benim oglum erken gelmek isteyebilirmis.sancilarin baslamis dedi kontrol etti ölctü bicti ohh neyseki hic acilma yok dedi.ogunden beri sancilarim var.
esimle son iki haftadir harala gürele bebisimin hazirlgiindayiz.carsiya git gel evde iki is yapsam yorulyuorum.valla dogru duzgun yaptigimda yok.gecen temizlik yaptik simdi heryer yine toz.anlamadim gitti.
esime kiziyorum erken erken dedin bak son aya kaldik. halim yok benden verimde gelmiyo die sinirleniyorum.ben herseyi yaparim diyor ama karar vermeiyorki.baska eslerde bölemiki ne alsak on saat dusunuyor.ne on saati.sekiz ay sürdü hatta
arastir arastoir nereye kadar.bir yatak aldik neymis ekoljik testen gecmismi yatak hava aliyomu falan.ok guzel bisede artik bekleme lüxümüz yok.cocuk aniden dogacak yatiracak yatak yok
neyse simdi herseyimiz tamam.herseyini yiakdim utuledim.dolaplarida kuruldu yerlesti.bir tek kapiya süs yapcam.hazirini bulamadim.ablam malzeme getirmis onalrla baya guzel bsieler olcak insallah.
bu arada bu aralar akintim cok geliyo dr hersey iyi dedi ama.bgn bir akintim geldi yattim oglumu dinledim az önce.acaba nisan gelmesi bumu diye.fazla geldi bana.birde sancialrim cogalinca.
hatice cancigimin dedigi gibi bu acilara o kadar alistikki katlancaz diye dogum sancisi tutarda buda gecekmi diye beklersem ya diye duusnmuyor degilim.nasil ayirt edicem valla bilmyiorum.
bu arada gecen gun kontrolde oglum resmen bana bakyiordu sanki.dr bile dedi su an bize bakiyor bak diye.aman yarabbi ne tatli dedim ama korktumda bir an hahahah.bu ultrason görüntüleri sizede bazen ilginc ürkütücü gelyiormu bende mi tuhaflik var acaba
teyzeleri olgum 33.hafta sonunda 43 cm tamtamina 2 kilo olmus.darisi tüm hamilelerin basina.hepiniz mutlu saglikli olun .öpüyoruz sizleri
selam canım.evet oğluşum emiyor şükür.elimden geldiğince mama vermemeye çalışıyorum..6200 gr 60 cm.
ev temizliğini hamileyken eşim yapıyordu şimdi iş yine bana düştü:) akşam dediğim gibi misafirler vardı.oğlum resmen insanların gözünü boyuyor.bir uslu oturdu ki.millet de aaa ne uslu bu mu gece uyumuyor diyor:))yemek meselesine gelince ben son haftalarda pek yemek yapamıyordum kendimi kaldıramadığım için ya annem gönderiyordu ya da dışarıdan söylüyorduk.arada birde ben yapıyordum:) oğlum uyanınca ağlıyor.hatta çığlığı basıyor geeeel beni al diye.böyle işte canım..görüşmek üzere
sabr edip okuyana hem tesekkür hemde masallah yani
valla nerdeyse iki haftadir dogru diuzgun yazamadim.hepinizi inanin cok merak ediyorum.ama hep okumaya calistim msj larinizi,özellikle cok güldügüm zamanlarda devam takilmak istedim.
sevgili hatice can.senin icin ne diyimki simdi.gercek diceklerimi duysan extra heycanlanirsin belki.,en iyisi susuim.ay bende heycan yoktu korku yoktu diyorum ya zaman yaklastikca basliycalk gibi.demekki zaman daha var diyeymis rahat görünmem.Torubled almistir bebisini ama demisti hemen yazamam sürer diye.sende galiba bi süre yazamyabilirsin.insallah kendini bir an önce bebisinle gezerken bulmus olursun.dusunsene ogluusunla yol boyu yaparken of of of ne guzel dimi
bu arada testelr yapilmis.aynen dedigin gibi bendede kasintilar var ama özellikle bogazima dogru ve gögsümün uzeri.gecen gece sabaha karsi muthis bir aciyla uyandim.tam tamina sadece göbek deligim etrafinda bir agri.wc ye kamburum cika cika gittim.megerse ogun bebegim bas assagi dönmüs.cuma kontrolumuz vardi.bir öncekinde makat assagiymis ama dr bana panik yapmayim die söylememis.ama bus eferde agrilarimdan ve gelen koyu sari akintimdan nbahsettim kendisi panik yapti,.sanci ölcülüyor ya megerse benim oglum erken gelmek isteyebilirmis.sancilarin baslamis dedi kontrol etti ölctü bicti ohh neyseki hic acilma yok dedi.ogunden beri sancilarim var.
esimle son iki haftadir harala gürele bebisimin hazirlgiindayiz.carsiya git gel evde iki is yapsam yorulyuorum.valla dogru duzgun yaptigimda yok.gecen temizlik yaptik simdi heryer yine toz.anlamadim gitti.
esime kiziyorum erken erken dedin bak son aya kaldik. halim yok benden verimde gelmiyo die sinirleniyorum.ben herseyi yaparim diyor ama karar vermeiyorki.baska eslerde bölemiki ne alsak on saat dusunuyor.ne on saati.sekiz ay sürdü hatta
arastir arastoir nereye kadar.bir yatak aldik neymis ekoljik testen gecmismi yatak hava aliyomu falan.ok guzel bisede artik bekleme lüxümüz yok.cocuk aniden dogacak yatiracak yatak yok
neyse simdi herseyimiz tamam.herseyini yiakdim utuledim.dolaplarida kuruldu yerlesti.bir tek kapiya süs yapcam.hazirini bulamadim.ablam malzeme getirmis onalrla baya guzel bsieler olcak insallah.
bu arada bu aralar akintim cok geliyo dr hersey iyi dedi ama.bgn bir akintim geldi yattim oglumu dinledim az önce.acaba nisan gelmesi bumu diye.fazla geldi bana.birde sancialrim cogalinca.
hatice cancigimin dedigi gibi bu acilara o kadar alistikki katlancaz diye dogum sancisi tutarda buda gecekmi diye beklersem ya diye duusnmuyor degilim.nasil ayirt edicem valla bilmyiorum.
bu arada gecen gun kontrolde oglum resmen bana bakyiordu sanki.dr bile dedi su an bize bakiyor bak diye.aman yarabbi ne tatli dedim ama korktumda bir an hahahah.bu ultrason görüntüleri sizede bazen ilginc ürkütücü gelyiormu bende mi tuhaflik var acaba
teyzeleri olgum 33.hafta sonunda 43 cm tamtamina 2 kilo olmus.darisi tüm hamilelerin basina.hepiniz mutlu saglikli olun .öpüyoruz sizleri
selam kızlar hepinize güzel haftalar diliyorum, benim haftasonu misafirim olduğu için şu an haşat durumdayım, artık misafir olarak kabul edeceğim son bi arkadaş grubum kaldı, onları da aldım mı doğuma kadar misafir falan görmek istemiyorum, inanır mısınız pazar sabahı ayaklarımın üstüne basamadım taa öğleye kadar, ayaklarım kütük gibib şiştiler, ayakkabı da olmuyo ayağıma ne giyeceğimi şaşırdım, bi de geçen hafta bi güzel düştüm sağ bacağım ve ayak bileğim hem morluk ve yara bere içinde hem de sağ ayağım şişti hala inmedi, bu hafta bi ayakkabı bakıcam doğuma kadar idare etsin, bi de ödem için tavsiyesi olan varsa bilgilendirirse sevinirim...
slm kızlar.
Karnınız kaçıncı haftada çıkmıştı, benim karnım şuan çok küçük, artık hamile kıyafetlerini giymek istiyoruuum...
selam kızlar hepinize güzel haftalar diliyorum, benim haftasonu misafirim olduğu için şu an haşat durumdayım, artık misafir olarak kabul edeceğim son bi arkadaş grubum kaldı, onları da aldım mı doğuma kadar misafir falan görmek istemiyorum, inanır mısınız pazar sabahı ayaklarımın üstüne basamadım taa öğleye kadar, ayaklarım kütük gibib şiştiler, ayakkabı da olmuyo ayağıma ne giyeceğimi şaşırdım, bi de geçen hafta bi güzel düştüm sağ bacağım ve ayak bileğim hem morluk ve yara bere içinde hem de sağ ayağım şişti hala inmedi, bu hafta bi ayakkabı bakıcam doğuma kadar idare etsin, bi de ödem için tavsiyesi olan varsa bilgilendirirse sevinirim...
5 ayım bitti benim top koymuş gibi ama hamile oldugum belli kotumu giyyorum tişortlerimi giyiyorum bana hiç bi hamile kıyafeti olmuyor seni bilemem ama :)