Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

çook geçmiş olsun canım.Allah şifa versin...bizde 2. aşımızı olduk dün..dünden beri huzursuz oğlum.uyku da uyumuyo.sabah beridir yeni uyudu

evet dediğin gibi millet karışmaya yer arıyor...çocuk doğunca temelli sapıtıyor herkes.sorular iyice cıvıklaşıyor.ilk soru mesela,emziriyomusun? sananeeeee diyesim geliyor tutuyorum kendimi..diğeri acıkmış bu git emzir en iyisi..neden??? çünkü elini emiyor---- ki oğlum tokken de elini emiyor-----gazı var mı? şusu var mı? busu var mı?göğsüne yapıştır saçlarını çekte memenin kokusunu alsın çocuk dedi biri.düşün artık.saçlarım uzun ya.ayyy neyse yazarken bile fenalık geldi..hazırlıklı ol sende benim gibi çıldırma

Son düzenleme:

evet hissediyorum süper bişey bu, onun varlığı yetiyo ben burdayım bak diyomuş gibi hareket ediyor. çok da hareketli ilk zamanlar benmi yanlış hissediyorum diyordum ama doktorda şaşırdı çok hareketli bu diye kendine dünya kurmuş orda en son ultrasonda içerede tırmanıyodu videoya çektim sürekli bakıyorum

az kaldı allahım yardımcı olsun size sıhhatli sağlıklı oğluşlunu kucağuna alırsın inşallah ben daha heycanlıyım

benimde kızım oluyor. :) 17 haftamda doktor kıza benziyo dedi.20 haftada ayrıntılı tarama var netleşir artık onda .bilemiyorum ama kızım diye seviyorum.

Cok sagolunkizlar sukurler olsunkibugun oksurugumuz dahada az insallh oda gidecek

Oooooo aynisrfacm daha durr en iyi gunlerin millet bayilir ders vermeye ben mevlut yaptigim zamn sanirim oniki gunlukdu daha bebegim hetkes demisti ok krampi var bu cocugunfaln ne oldukizimda fitik cikti simdio mevlut de gordklerime diyorm kramp degil fitikmis anadan baska kimse bilmez yavrufunun hastaligini derdini simdide bilmedikleri seyleri yuzlerine vuruyorum cokda guzel oluoyr soyledigim hic nie seyden de pismnda degilim kismetse Martin onyedisinde dort aylik olacaz hala ogreteye calisanlar var bn diyorum ilk zamnlar yardim edilir simdi desende bildirin bu falan filan ben zaten demeden rahat edemem asla anlayacgn nasil rahat efiyorsn oyle davran ben soylynce icimdekiletini rahatlayyorum oyuzden nasil rahatliyorsan oyle davran kim ne derse desin bosver evlat senin muhum plan bebegin s'en ve esin onemli Olan bunlar hic takma bosver

Gnbkncim massallh bak ikin iyi bile oldu asisini bizde yarin ameliyat doktoruna gidecez dikisleri icin rabbim butun evlatlarimizi yavrularimizi korusun kotuluklerden bizlere bagislasin onlari

Biraz yazilat anlamdiz olabilir tel yazdim biryqndandanda Yémek hamillgim kusura vallahi
Optum kocmn canlarimmmmm bnm

evet canım Rabbim evlatlarımızı korusun.asaya da tekrar geçmiş olsun.yarın dikişlerde hallolacak demek.bende öpüyorum seni ve asyayı:)

merhaba kızlar hepinize iyi hafta sonları benim de haftaya doktor randevum var bakalım oğluşumu görmeyeli bayağı bi zaman oldu merak ediyorum kaç kilo oldu

geriye dönük okudum.troubled doguma hzairlaniyor.hayirlisi sag salim atlatcak insallah.hikayesini heycanla beklicem.bebisiler ve annelerde daha iyiymis,cok sevindim.

bir ara sinir olduydum yazdiydim tipitip yorumlari.valla bende sessiz kaliyodum.bise diyene artik cenemi acarim.neyse allahtan cevrem yok burda gelecek gidecek olanda yok.sansim o galiba olcak.

bende bebisime hazirlikla ugrasiyorum.o yuzden giremez oldum.karyolasi dolaplarii geldi.sitede okuduydum.sabunlu bezle sildim bir guzel.günlerce havalndirmaya gerek kalmiyormus o zaman.koku hemen gidiyormus die.gercekten öyle oldu.mis sabun kokusu bastirdi ortaligi :)
simdi oglusün cicilerini yikayip ütülicem.fakat merak ettim.sadece ic giysileri ve tulumlarimi yikayim.ucuncu aydan sonra giyecegi dis giysileride yikayayim mir.ne diyorsunuz.evde tr den aldigim haci sakir sabun var makinler icin.onu kullancam.yumusatici koymadan yikamayi dusunuyorum.sizler nasil yaptiniz,vaktiniz varsa yazarmisiniz
bebislerinizi ve sizi öpüyoruz.

merhaba kızlar hepinize iyi hafta sonları benim de haftaya doktor randevum var bakalım oğluşumu görmeyeli bayağı bi zaman oldu merak ediyorum kaç kilo oldu

merhaba canim,
nasilsin iyimisin?? Sanada güzel hafta sonu diliyorum. Senin randevun ne zaman?? Benim randevum cuma günü saat 12´de. Bende oglusumu görmeyeli 1 ay oldu, bende merak ediyorum kilosunu ve boyunu.. Insallah güzel güzel kilosunu almistir

Bizim doguma da pek bisey kalmadi, artik safak sayiyoruz - 23 gün kaldi doguma.. Insallah hersey yolunda gider...

aynisefam,
merhaba canim. Nasilsin iyimisin? Hazirliklara tam gaz devam diyorsun yani , ama baya bitirmissin sanirim hazirliklarini.. bu arada esyalari hayirli olsun bebisin, güle güle kullanmaya nasip etsin Rabbim.
Bende yikadim oglusumun ilk giyeceklerini, esim ütüledi, hastane cantamizida hazirladik.. eee dogumada az kaldi. Güzel bir hafta sonu diliyorum sana ve bebise...

bu arada listeye baktimda, Berraksuu 18 Subat diyor, o dogum yapti mi?? Yoksa 18 Mart´ta mi dogumu???

bu arada listeye baktimda, Berraksuu 18 Subat diyor, o dogum yapti mi?? Yoksa 18 Mart´ta mi dogumu???

canım berraksu 31 aralıkta 33 haftalık erken doğum yaptı.şimdi çok şükür bebekte kendi de iyi.eve çıktı bebişi de.gebelik zehirlenmesi geçirdi.

Iyiaksamlar herkese nasilsiniz okudumda biraz gecmisi sukur herkes iyi sadece dogmlar yaklasmis hem heyecn hémde korku bir arada duygular hissettim meraklari bekliyorum yeni bebis haberleri sagsaglim hetkes bebisini alir insallh kucagna

Biz sukurler olSun gin gectikce daha da iyi oluyoruz bunada sukur bu ayin onyedisinde dort aylik olacaz insallh gulucuklere basladigimiz oldu baya buyudukce dahada seviliyorlar sanki hep benimleymis Gibi allhim yavrularimizi bizlere bagislasin kaderlerini guzel eylesin

evet cnm 33 haftalık doğdu bebeğim şükür toparlandı...bu arada günebkn,evanur,haticecan vediğer anneler nasılsınız?benim kızımda çok huysuz artık...sürekli gaz sancmız var..ayakta sallanmak istiyor hep.bırakınca uyanıyor bir daha uyumuyor...yalancı emzikte almıyor..sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeğinizi...bu arada bu aralar beebğim büyük tuvaletini çok zor yapıyor sizlerde bu sorun var mı???arada bi girip okuyorum fakat cvp yazamıyorum....şimdi babası sallıyorda biraz dinleniyorum...gene de dünyanın en güzel duygusu,,,rabbim bebek bekleyenlere kolay doğumlar versin...

ayyy taze annisler masallah bugun sirayla baglanmislar.bebisler duruken bizemi bakcaktiniz zaten dimi yani.ay bende istiyorum bebisim gelsin koklayim öpim sevim.ne cok özledim bebek sevmeyi.simdi birde kendi bebegim olcak ya .inanamiyorum bazen rüya gibi.

ya canim iyiiym cok sukur ara ara sinir stres olsada sagdan soldan yorumlara daha iyiyim.agrilardan uyuyamiyorum.cok sik uyaniroum gecen anlattigin gibi ayni sizilar problemelr bendede var.ama bebisimin tek hareketi hepsini unutturuyor.sende doguma hazirlaniyosun.hastaneni belirlemissindir.bende yrn sabah bi kac hastaneyi ziyaret edicem ve karar verip randevu yapcam. ama normal dogum oldugu icin beklemem gerekecek.hayirlisi bakalaim.

sen masallah hazirliklari tamamlamissin.Allahim iyi günelrde kullanak nasip etsin.saglikla bebisine kavusursun.nasil kasilmaalrin siklastimi daha öncekilere göre.?bende artti ara sancilar.sen benden baya öndesin baya hissediyosundur.
ben hep istedim erken hazirlanim cokda ugrastim ama hep esimi beklemek zorunda kaldim.elim kolum bagliydi bir anlamda.simdi o kadar zor ki.kendimi zor tasiyorken is yapmak.neyse bugun basbasa verdik esimle bütün evi köse bucak temizledik.yrn da yikar ütüleriz esyalari temiz temiz yerlestiririz.

seni ve bebisini öpüyoruz.kendize iyi bakin

Bende ilk çocuğuma hamileyim çok güzel ve heyecan verici 9 aylık bi yolculuk gibi görüyorum :)

selam canim sevindim bebesinin toparladigi icin cani icinde olsun yeterki vallahi buyuyorlar....tatlim sukur bugunumuzede grip bnm kizim oldu yaklasik bir haftayi gecti uzun surede anca atlatti gribini ilk kez yakalandigi icin gribe uzun surmesi normalmis oksurugumuzde gun gectikce daha da azaldi insallah daha iyi olacaz....uyku sorunu inanki iilk zamanlar bndede cok vardi bnde cok zorlaniyordum kirkini atlatinca yavas yavas duzene girer ilk zamanlar zordur....kaka sorunu ilk zamanlar yasamadim uc aylikken yasadim egerki kabizlikdan bahsediyorsan popodan olculen termometreler varya onlardan dene kakasi ucundaysa termometreyi soktugunda cikiyor kaka boyle ben denedim baktim hala sorunu var kabizligi sokturucu fitil kullandim ama senin ki kucuk bilmem doktor verirmi fitil emziriyorsan eger bes gun booyunca yapmazsa kakasini mutlaka doktora gotur egerki mama yiyorsa mutlaka gunde bir kere yapmak zorunda.....tabikide dunyada onlardan baskasi yalan evlat gibisi yok bak hele bir agulara gulmelere baslasin bak ozaman doyum olmuyor bnm boyle vary aicime sokasim geliyor sadece bnm olsun istiyorum buyudukce daha da cok farkli oluyor sevgileri allahim onlari kotuluklerden korusun rabbim onlari bizlere bagislasin

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar, benim randevu cumartesi, ama cumartesi misafir gelme ihtimali de var, olmazsa doktorda uygunsa cuma gününe alırım randevuyu, bakalım neler yapıyo benim kuzu....

cnm çok güzel özetlemişsin sağolasın...Allahın izniyle bugün 65.günümüz...inan günü gününü tutmuyor ,bugün stres atayım diye arkadaşıma gittim burnumdan geldi..bazen ne yapacağımı bilemiyorum...şimdi gene durmuyor sonra görüşürüz cnm öptm asyamızı

günaydın kızlar hiç kimsenin sesi soluğu çıkmıyo, bebişler hepimizin vaktini bi hayli alıyo dimi, ben bu aralar iyice ayakkabı giyememekten, çorap giyememekten, iki merdivende nefes nefese kalmaktan muzdaribim walla daha kaç ay var sonlarına doğru kendimi hayal edemiyorum bakalım ne olacak halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…