-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.201
çook geçmiş olsun canım.Allah şifa versin...bizde 2. aşımızı olduk dün..dünden beri huzursuz oğlum.uyku da uyumuyo.sabah beridir yeni uyuduselam herkese....
yazamadim gunlerden beri anca firsatim oldu kizim grip olmustu sukur ki atesi dustu ama oksuruk devam ediyor suruplarda fayda etmedi bnde en son care olarak keciboynuzu pekmezi verdim memesine az bir sey bandirdim tam olarak gecmesede yine de baya etkisini gordum yavrum anca kendine gelemeye basladi inaninki bes kilo vermisim bir bucuk hafta da huyu da birden degisti kucagimdan biraktigim anda agliyor cok kotu ne gece nede gunduzumuz vardi aman iyi olsunda raziyim herseyine okumaya calistim gecmisi herkes iyi gibi gorunuyor kendinize iyi bakin vakit buldukca girmeye calisirim
canim canim.yavrular dogduda asilarida basladi ne diyimki.kendim igneden korkardim yavrumu nasil götürcem bilemiyorum.
birde söylemeden gecemicem.bu isim konusunda nedense herkezde bir yorum yapma meraki var.birde olumsuz yapanlara ne diyecegimi bilemiyorum.bise diyipde anlyicagi olsa zaten öle sinir sinir konusmazlar.benim ablam bile kayinbabanin adini koymicakmisiniz diye.yoo niyeki dedimde ne bilim biz koyduk dedi.bende yag cekmemiz gereken bir kayin babamiz yok cok sukur dedim.görümcemde gecen hafta ayyy ismi bari su olsun bu olsun ne biicim isim ne tuhaf isim secmissiniz diyordu.Allahtan abisine bahsetmedim iyce sinir olur kardesine.zaten ne almaya kalksam onu alma bunu alma gerek yok diyor.kendi biseler verdi.benim verdiklerim sana yeter falan . ilk bebisim kendi zevkime göre bsie almayimmi dedimde.haa dogru ay pardon dedi ama e o zaman bari onlara bakma guzel bise bak dedi.sok oldum.bana göre elimdeki cok guzel dedim.sonrada esime kizdim mecburen.baskalarina söz söyleme hakki verirsen öyle olur diye.cocuk benim cocugum bana sor ne istiyorum nasil olsun diye sadece diye.
neyse en iyisi ben kimseyle bir araya gelmeyeyim diye karar verdim.esim oglumiuza ciciler almis gösteriyo ona gerek yok ona gerek yok bebek ayaginda patik sevmiyo corapla geziyo buyuyne kadar .sadece fotograf cektirmeye giydirmeye iyi falan firt konusyor.bende dedim bir kere giyse oglum yine yeter.illa gereklimi olcak.benim gözüme bir kere görünse yine yeter.aman offf zaten uykusuzluk yorgunluk agrilar yetiyor.insanlar tuhaf.neyse ki annem diger ablam süper motivasyon.onlarla irtibattayim gerisi merak etsin beni napiim.
evanurcum cok konustum.bebisinin hasta olmasina inan cok uzulmustum ama yavas yavas toparliyor demek.iyi haber bu.Allahim saglik sihhat versin yavruna.nazarlardan saklasin yavrunu.baksana resimde masallahh tütütüüttü piril piril bir kizcaz.buyudü bile sanki nasil bakiyor yavrum benim.
hayirlisi olsun canim.benimkisi 20. Haftaya kadar saklanmisti.deli olduydum meraktan.iyi senin doktorun tahminde bulunmus .ben yalvardiydim nolur bir tahminde olsa söyleyin diye ama kesinlikle tahminle bise söyleyemem dogru degil demisti.bence az daha bekle.belkide oglandir.ögrendiginde kiza kendini hazirlamis olma diye diyorum.bu hafta belki hafif hareketlenmeler hissedersin daha cok ona konsantre olki heran bu tikirti bebisiminmi diye dusundursun seni.muhtesem bir duygu gercekten.
merhaba diyorum ama kimsecikler yok yine.biz iyiyiz çok şükür,yani ağırlaşmayı,uykusuzluğu ve nefes nefese dolaşmayı saymazsak .pazartesi kontrolümüz vardı herşey yolunda şimdilik sadece doğum tarihimizi 7-8 mart olarak değiştirdi drumuz. Eğer oğluşum daha erken gelmeye kalkmazsa.açıkçası en çok bundan korkuyorum,eşim ilçede çalışıyor ve yaklaşık 1 saat sürüyor gelmesi ben ne yaparım o gelene kadar:18: Allahım sen yardım et.haftaya salı son kontrolümüz var galiba.allah hepimizin yardımcısı olsun.ha bu arada hastalara çok geçmiş olsun.gunnur 2010 allah analı babalı büyütsün inş.adıyla yaşasın ..
muhtemel doğum tarihi -cinsiyeti
evanur........................................ 17 kasım -asya
gunnur2010................................ 21 aralık -alissa
gunebkn..................................... 29 aralık -tuna
berraksuuu.................................. 18 şubat -nehir
minnasu..................................... 28 şubat -kız
troubled..................................... 7-8 mart -erkek
haticecan................................... 26 mart -erkek
eisik...........................................26 mart-kız
bernysıta....................................14 nisan-
aynisefa......................................26 nisan - erkek
ekincik....................................... 2 haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 haziran -
glsh-arikan................................. 29 temmuz -
nutella61................................... 30 temmuz -erkek
e2burner.................................... 4 ağustos -
huris33...................................... 9 ağustos-
pixie86...................................... 9 ağustos-
zammbak................................... 11 ağustos -
ııfatoshıı.................................. 12 ağustos -
-bertaraff................................... 16 ağustos-
tulll............................................ 17 ağustos -
sederk....................................... 19 ağustos-
s&r ........................................... 23 ağustos-
ayen1986 .................................. 30 ağustos-
nursavaskan............................... ............ -erkek
angel25...................................... ...........................
Icetea17..................................... ............................
Sakaar....................................... ............................
Cırkınordekyavrusu....................... ............................
Baska-basak............................... ............................
Sirinatike.................................... ............................
Yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
Dilniya....................................... ............................
Serkan-deniz............................... .............................
Evlimutlu00................................. ............................
Onlymine.................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ela-06..................................... ...........................
Hanımelihh................................ ............................
Fabor........................................ .............................
Yasemin061............................... .............................
Gamselim.................................. .............................
Elifoyku..................................... ............................
Vizon......................................... ............................
Zeytinn...................................... ............................
Cok sagolunkizlar sukurler olsunkibugun oksurugumuz dahada az insallh oda gidecek
Oooooo aynisrfacm daha durr en iyi gunlerin millet bayilir ders vermeye ben mevlut yaptigim zamn sanirim oniki gunlukdu daha bebegim hetkes demisti ok krampi var bu cocugunfaln ne oldukizimda fitik cikti simdio mevlut de gordklerime diyorm kramp degil fitikmis anadan baska kimse bilmez yavrufunun hastaligini derdini simdide bilmedikleri seyleri yuzlerine vuruyorum cokda guzel oluoyr soyledigim hic nie seyden de pismnda degilim kismetse Martin onyedisinde dort aylik olacaz hala ogreteye calisanlar var bn diyorum ilk zamnlar yardim edilir simdi desende bildirin bu falan filan ben zaten demeden rahat edemem asla anlayacgn nasil rahat efiyorsn oyle davran ben soylynce icimdekiletini rahatlayyorum oyuzden nasil rahatliyorsan oyle davran kim ne derse desin bosver evlat senin muhum plan bebegin s'en ve esin onemli Olan bunlar hic takma bosver
Gnbkncim massallh bak ikin iyi bile oldu asisini bizde yarin ameliyat doktoruna gidecez dikisleri icin rabbim butun evlatlarimizi yavrularimizi korusun kotuluklerden bizlere bagislasin onlari
Biraz yazilat anlamdiz olabilir tel yazdim biryqndandanda Yémek hamillgim kusura vallahi
Optum kocmn canlarimmmmm bnm
merhaba canim,
nasilsin iyimisin, bebis falan nasil?? Saka maka doguma az kaldi degil mi?? Senden cok ben heyecanlaniyorum yaaaa, lütfen dogumdan sonra hikayeni bizimle paylas olurmu??? Insallah sag salim gelir bebis... ondan sonrada darisi siradakilerin basina).
merhaba ,iyiyiz çok şükür canım.evet doğuma az kaldı.artık hergün rüyalarımda.dün kontrolümüz vardı,herşey yolunda.oğluşum 3450 gr olmuş.Allah nasip ederse 8 martta alıcaz kucağımıza.sezeryanla olacağı için hemen paylaşamam herhalde ama ilk fırsatta yazarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
merhaba canim,
iyi olmaniza sevindim. Sanirim benimde yaklastikca rüyalarima girer dogum. Masallah oglusuna, gercekten güzel toparlamis kendini, Rabbim nazarlardan saklasin. Insallah benim oglusumda kilo almis ve büyümüstür teyzesi. Bizimde haftaya cuma kontrolümüz var kadin doktorunda.. en son 31 ocak´ta görmüstüm findigimi,o zaman 1800 gr di kilosu.
Oglusun sana 8 Mart dünya kadinlar günü hediyesi olarak gelecek desene.. güzel bir tarih.. Benimki de sezeryan olacak canim.... haberlerini dört gözle bekliyor olacagim, sen kendini toparlayinca yazarsin.. Rabbim yardimcimiz olsun...
Ikinizide öpüyorum canim.. Allaha emanet olun.
selam herkese....
yazamadim gunlerden beri anca firsatim oldu kizim grip olmustu sukur ki atesi dustu ama oksuruk devam ediyor suruplarda fayda etmedi bnde en son care olarak keciboynuzu pekmezi verdim memesine az bir sey bandirdim tam olarak gecmesede yine de baya etkisini gordum yavrum anca kendine gelemeye basladi inaninki bes kilo vermisim bir bucuk hafta da huyu da birden degisti kucagimdan biraktigim anda agliyor cok kotu ne gece nede gunduzumuz vardi aman iyi olsunda raziyim herseyine okumaya calistim gecmisi herkes iyi gibi gorunuyor kendinize iyi bakin vakit buldukca girmeye calisirim
Evanurum,
nasil oldu canim Asya, gectimi baya gribi??? Insallah daha iyidir - bebislerin hasta olmalarina dayanamiyorum ya... Allaha emanet olun canim..öpüyorum kocaman...
merhaba kızlar hepinize iyi hafta sonları benim de haftaya doktor randevum var bakalım oğluşumu görmeyeli bayağı bi zaman oldu merak ediyorum kaç kilo oldu
geriye dönük okudum.troubled doguma hzairlaniyor.hayirlisi sag salim atlatcak insallah.hikayesini heycanla beklicem.bebisiler ve annelerde daha iyiymis,cok sevindim.
bir ara sinir olduydum yazdiydim tipitip yorumlari.valla bende sessiz kaliyodum.bise diyene artik cenemi acarim.neyse allahtan cevrem yok burda gelecek gidecek olanda yok.sansim o galiba olcak.
bende bebisime hazirlikla ugrasiyorum.o yuzden giremez oldum.karyolasi dolaplarii geldi.sitede okuduydum.sabunlu bezle sildim bir guzel.günlerce havalndirmaya gerek kalmiyormus o zaman.koku hemen gidiyormus die.gercekten öyle oldu.mis sabun kokusu bastirdi ortaligi :)
simdi oglusün cicilerini yikayip ütülicem.fakat merak ettim.sadece ic giysileri ve tulumlarimi yikayim.ucuncu aydan sonra giyecegi dis giysileride yikayayim mir.ne diyorsunuz.evde tr den aldigim haci sakir sabun var makinler icin.onu kullancam.yumusatici koymadan yikamayi dusunuyorum.sizler nasil yaptiniz,vaktiniz varsa yazarmisiniz
bebislerinizi ve sizi öpüyoruz.
bu arada listeye baktimda, Berraksuu 18 Subat diyor, o dogum yapti mi?? Yoksa 18 Mart´ta mi dogumu???
merhaba canim,
nasilsin iyimisin?? Sanada güzel hafta sonu diliyorum. Senin randevun ne zaman?? Benim randevum cuma günü saat 12´de. Bende oglusumu görmeyeli 1 ay oldu, bende merak ediyorum kilosunu ve boyunu.. Insallah güzel güzel kilosunu almistir
Bizim doguma da pek bisey kalmadi, artik safak sayiyoruz - 23 gün kaldi doguma.. Insallah hersey yolunda gider...
aynisefam,
merhaba canim. Nasilsin iyimisin? Hazirliklara tam gaz devam diyorsun yani, ama baya bitirmissin sanirim hazirliklarini.. bu arada esyalari hayirli olsun bebisin, güle güle kullanmaya nasip etsin Rabbim.
Bende yikadim oglusumun ilk giyeceklerini, esim ütüledi, hastane cantamizida hazirladik.. eee dogumada az kaldi. Güzel bir hafta sonu diliyorum sana ve bebise...
evet cnm 33 haftalık doğdu bebeğim şükür toparlandı...bu arada günebkn,evanur,haticecan vediğer anneler nasılsınız?benim kızımda çok huysuz artık...sürekli gaz sancmız var..ayakta sallanmak istiyor hep.bırakınca uyanıyor bir daha uyumuyor...yalancı emzikte almıyor..sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeğinizi...bu arada bu aralar beebğim büyük tuvaletini çok zor yapıyor sizlerde bu sorun var mı???arada bi girip okuyorum fakat cvp yazamıyorum....şimdi babası sallıyorda biraz dinleniyorum...gene de dünyanın en güzel duygusu,,,rabbim bebek bekleyenlere kolay doğumlar versin...
selam canim sevindim bebesinin toparladigi icin cani icinde olsun yeterki vallahi buyuyorlar....tatlim sukur bugunumuzede grip bnm kizim oldu yaklasik bir haftayi gecti uzun surede anca atlatti gribini ilk kez yakalandigi icin gribe uzun surmesi normalmis oksurugumuzde gun gectikce daha da azaldi insallah daha iyi olacaz....uyku sorunu inanki iilk zamanlar bndede cok vardi bnde cok zorlaniyordum kirkini atlatinca yavas yavas duzene girer ilk zamanlar zordur....kaka sorunu ilk zamanlar yasamadim uc aylikken yasadim egerki kabizlikdan bahsediyorsan popodan olculen termometreler varya onlardan dene kakasi ucundaysa termometreyi soktugunda cikiyor kaka boyle ben denedim baktim hala sorunu var kabizligi sokturucu fitil kullandim ama senin ki kucuk bilmem doktor verirmi fitil emziriyorsan eger bes gun booyunca yapmazsa kakasini mutlaka doktora gotur egerki mama yiyorsa mutlaka gunde bir kere yapmak zorunda.....tabikide dunyada onlardan baskasi yalan evlat gibisi yok bak hele bir agulara gulmelere baslasin bak ozaman doyum olmuyor bnm boyle vary aicime sokasim geliyor sadece bnm olsun istiyorum buyudukce daha da cok farkli oluyor sevgileri allahim onlari kotuluklerden korusun rabbim onlari bizlere bagislasin