- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.261
a.s. canim,
Iyi aksamlar, güzel bir pazar gecirmissindir umarim. Tuna beyin emmesi güzel, en iyisi anne sütü, dedigin gibi verebildigin kadar vereceksin. Masallah tütütü Rabbim nazarlardan saklasin, gelisimi iyi.
Bugün bizde temizlik yapacaktik ama annem ve bir akraba geldi o yüzden yapamadik. Artik hafta ortasina yada hafta sonuna kaldi bakalim nasip . Bebis olduktan sonra biz ne yapariz bilemiyorum. Esim kesin yine yardim eder diye düsünüyorum, bu sefer cocuktan tek basima yapamam derim hehehehe )). Misafirler gidince nazar oluyormu dikkat et Tunaya. Nazar dualarini oku canim.
Yemeklerimizi iyi kötü yapmaya calisiyorum, cumartesi sabahtan yaptim iste bir kac yemek, onlari yedik... hafta ici Allah kerim. Bazen bizde disarida yiyoruz. Bir sekilde idare edicez artik. Sunun surasinda 15 gün kaldi.
Bizim hafta sonuda böyle gecti canim ya. Günebkncim, mesajlarin icin sagol canim ya, bana manevi desteksin... Ikinizide öpüyorum canim.
merhaba canim,
baya uzun yazmissin ama sabirla okudum. Demek agrilarin basladi seninde, aman dikkat et, bebis acele etmesin sakin.. bolca dinlenmene bak, fazla ayakta kalma. Biz sükür 37ci haftaya ulastik, herhangi bir sorun yok Allaha sükür. Artik gün sayiyoruz, bende ki heyecan giderek artiyor.. Sen niye gercek diyeceklerini yazmadin bakim he, simdi daha cok heyecanlandim iste... birde üstüne üstlük meraklandirdin beni :44:
Hazirliklar son ayda gercekten zor oluyor canim ya, insan agirlastigi ve bebis asagi döndügü icin kolay hareket edemiyor, o yüzden performans düsüyor. Allaha sükür biz tamamladik, geri eksik kaldiysada dogduktan sonra yavas yavas alirim, olmadi internetten siparis veririm eve getirirler
heheeh ultrason resminden niye korkuyorsun , 4 boyutlu olursa hele hic korkulur mu teyzesi o minik findiklardan .
Masallah oglusuna, gelisimi gayet iyi. Benim oglusum citi piti olucaz teyzesi, o kadar fazla boylu olmucaz gibi , ama olsun - saglikli olsunda baska bisey istemem.
Simdilik haberler böyle canim, görüsmek dilegiyle... dikkat et kendine ve bebise.
selam canım..evet misafirler gidince çok nazar oluyor ağlıyor hep..hele geçen gün nerdeyse dr a götürecektik.etini kopartmışsın gibi ağladı.babamı aradım gece gece geldi okudu..bende okuyorum bol bol.Allah bebişlerimizi nazardan korusun..böyle işte canım..sen nasılsın bu arada azıcık kaldı dimi? bende çok heyecanlandım
Slm kızlar.
Karnınız kaçıncı haftada çıkmıştı, benim karnım şuan çok küçük, artık hamile kıyafetlerini giymek istiyoruuum...
benim hamile olduğum dışarıdan 5 aylıkken falan anlaşılıyordu..ama yemek yeyince 3-4 aylıkken de göbüş çıkıyordu