Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

bu arada bugün gelen misafir kadın oğlumun ismine mana buldu:KK4::KK4:neden eşimin babasının ismini koymamışız?babanın ismini söyleyin gitsin diyor eşime..eşimde biz buna karar verdik kimse karışamaz biz bunu beğendik dedi:))sinir oldum.
hadi henüz isim konulmamış olsa neyse yorum yap da konulmuş isme ne karışıyosun dimi, çok ilginç bu insanlar anlam veremiyorum ve bu isim muhabbeti acayip sinirimi bozuyo ben ve eşim dışında herkesin isim hakkında bir fikri zikri var yahu bize bırakın kim sizden yardım istiyo ki acayip sinir bozucu oluyorlar bazen

bende hamileyim.. istyerek olmadı ama geldi kendiliğinden :)) 1.5 ay oldu... ama beni mahvediyor sürekli karın ve mide ağrısı bulantı ara sıra kusma... hep baş ağrısı.. eşim aç kalıyo ya yazık ne ev ne mutfak umrumda değil. niye byle oldu herkese mi böyle oluyo yoksa bendemi bi tuhaflık var :KK43::-)2:

merhaba diyorum ama kimsecikler yok yine.biz iyiyiz çok şükür,yani ağırlaşmayı,uykusuzluğu ve nefes nefese dolaşmayı saymazsak .pazartesi kontrolümüz vardı herşey yolunda şimdilik sadece doğum tarihimizi 7-8 mart olarak değiştirdi drumuz. eğer oğluşum daha erken gelmeye kalkmazsa:KK1:.açıkçası en çok bundan korkuyorum,eşim ilçede çalışıyor ve yaklaşık 1 saat sürüyor gelmesi ben ne yaparım o gelene kadar:18: Allahım sen yardım et.haftaya salı son kontrolümüz var galiba.Allah hepimizin yardımcısı olsun.ha bu arada hastalara çok geçmiş olsun.gunnur 2010 Allah analı babalı büyütsün inş.adıyla yaşasın:nazar:..

merhaba canim,
nasilsin iyimisin, bebis falan nasil?? Saka maka doguma az kaldi degil mi?? Senden cok ben heyecanlaniyorum yaaaa, lütfen dogumdan sonra hikayeni bizimle paylas olurmu??? Insallah sag salim gelir bebis... ondan sonrada darisi siradakilerin basina :-)).

Selam kizlar bu aralar kizim cok hasta salgin var grip oldu yavrum uc gunden beri atesi cok yuksek bugun 40.5bile buldu fitil ve yaninda agri kesiciceler kullanmama ragmen uc gun cektik sesi kisildi yemk yemiyor bnde grip oldum raziyim Bnm olsunda yavrumun olmasin anca iki saat once dustu norml du anda insaalh cikmaz birdaha bn cok yorgunum bitkinim uykusuz kalmkdn degilde cok aci cekti su anda bile kisik sesi

Evanurum,
canim nasilsin, Asya nasil oldu, iyilesti mi ?? Umarim atlatmistir, ve su an daha iyidir. Güzel haberlerini bekliyoruz canim.. öpüyorum kocaman

bende hamileyim.. istyerek olmadı ama geldi kendiliğinden :)) 1.5 ay oldu... ama beni mahvediyor sürekli karın ve mide ağrısı bulantı ara sıra kusma... hep baş ağrısı.. eşim aç kalıyo ya yazık ne ev ne mutfak umrumda değil. niye byle oldu herkese mi böyle oluyo yoksa bendemi bi tuhaflık var :KK43::-)2:

hosgeldin Mestra,
hayirli olsun hamileligin. Ilk aylarda benimde karin aglarim vardi, bazi bayanlarda öyle oluyor... Allaha sükür mide bulantilarim cok hafif oldu ve kusma olmadi.. 3 ay gecsin daha iyi olursun... Sende tuhaflik yok merak etme :-)

İyi haftalar diliyorum öncelikle..sizlere birşeyi sorucam. Cumartesi gece virüs kaptığım için hastanede yattım. Bebisin kalp atışları 200 un üzerine çıktı. Sancılarım vardı. Çatı muayenesinde 1cm açıklık olduğunu ve sancılarının 2dk da bire indiğini söylediler. Ama o kadar hafif sancılardi ki ben zaten onları hep yasıyordum.. Sormak istediğim ben hala neden doğurmadım madem açılmam başladı. Bu arada new york tan yazıyorum buradaki hastanelerin mi pimpirikligi dersiniz acaba?

İyi haftalar diliyorum öncelikle..sizlere birşeyi sorucam. Cumartesi gece virüs kaptığım için hastanede yattım. Bebisin kalp atışları 200 un üzerine çıktı. Sancılarım vardı. Çatı muayenesinde 1cm açıklık olduğunu ve sancılarının 2dk da bire indiğini söylediler. Ama o kadar hafif sancılardi ki ben zaten onları hep yasıyordum.. Sormak istediğim ben hala neden doğurmadım madem açılmam başladı. Bu arada new york tan yazıyorum buradaki hastanelerin mi pimpirikligi dersiniz acaba?

merhaba,
sanada iyi haftalar. Herhalde vardir doktorlarin bir bildigi. Insallah sag salim dogum yaparsin canim... güzel haberlerle gel insallah.

hayirli olsun oncelikle, çok sukur benim bulanti kusma bas agrisi vs... hiç biseyim olmadi arada bir yorulunca sancim olur bu da normal.. umarim seninde geçer bi an once duzelirsin

hadi henüz isim konulmamış olsa neyse yorum yap da konulmuş isme ne karışıyosun dimi, çok ilginç bu insanlar anlam veremiyorum ve bu isim muhabbeti acayip sinirimi bozuyo ben ve eşim dışında herkesin isim hakkında bir fikri zikri var yahu bize bırakın kim sizden yardım istiyo ki acayip sinir bozucu oluyorlar bazen

Allahtan bizim aileden ne anneler ne de babalar karıştı.siz bilirsiniz dediler.ki en doğrusu da bu zaten.benim evladım sonuçta. ben taşıyorum 9 ay karnımda onu,ben bakıyorum,büyütüyorum.hooop biri gelip isim koyuyor olmazdı zaten.o kadın biraz değişik .bi daha oğlumun ismiyle ilgili bir yorum alırsam ne diyeceğimi buldum.mesela bunu diyenin adı ayşe mi ben diyeceğim ki sana ben bundan sonra fadime diyeceğim bence daha güzel.bakalım ne diyecekler.aynı şey onların yaptıklarıyla çünkü.ben oğluma ismini koymuşum kadın diyor ki şunu deyiverin gitsin.üzerine saldırasım geldi ya töbeee töbeee:KK57::KK57::KK57:

selam güzel annisler,

hepinize güzel bir hafta diliyorum!!!

selaaam canım.nasılsın? sana da güzel haftalar.oğluşun ve sen umarım çok iyisinizdir.bizde yarın aşıya gidiyoruz.karma aşımız var çok ağlamasa bari yavrum:KK43: akşama banyo yaptırıcam kuzuma hemşire dedi.sonra 3 gün yıkamak yasakmış.kuzumun canı çok yanmasın ya.onun acısı bana gelsin ben çekerim nolcak ki:KK25::KK25:

selaaam canım.nasılsın? sana da güzel haftalar.oğluşun ve sen umarım çok iyisinizdir.bizde yarın aşıya gidiyoruz.karma aşımız var çok ağlamasa bari yavrum:KK43: akşama banyo yaptırıcam kuzuma hemşire dedi.sonra 3 gün yıkamak yasakmış.kuzumun canı çok yanmasın ya.onun acısı bana gelsin ben çekerim nolcak ki:KK25::KK25:

aleyküm selam canim. Hamd olsun iyiyim. Oglusta iyi Allaha sükür. Sen ve Tuna beyde iyidir insallah. Demek bugün asisi yapilacak, insallah cok aglamaz. Annelik bu olsa gerek demi, ona gelecek aci bana gelsin diyor insan...kendini düsünmeden ilk onu düsünüyor...

Canim sana bisey soracagim ya, sendede oluyormuydu bilmiyorum. Geceleri bu aralar sag tarafima yatarsam daha rahat ediyorum ama nedense göbek deligimden 5 cm sag tarafa dogru, gece yanma hissiyle uyaniyorum, yani sanki biri derimin altinda ates yakiyor..etimi böyle cimbizla cekiyorlar sanki... dogrulmak istiyorum ama acisindan dogrulamiyorum. Sol tarafa yatinca sorun yok...
Bugün doktoru aradim sordum, asistaniyla konusabildim - o da kaslarin gerildigini söyledi ve bu normal dedi.. artik 9 mart´taki kontrolü beklicem.. Canim güzel haberlerini bekliyorum Tuna beyin pisikleride gecmistir insallah.. Allaha emanet olun.. öpüyorum kocaman.

Umarim hepimiz icin hayirli dogumlar olur..korkuyorum panik yapiyorum galiba :))

yanliz degilsin canim ya, bizde panik yapiyoruz, dogum heyecani sardi..birde senin acilman varmis, sen heyecan yapmayacaksinda kim yapacak degil mi... Rabbim korusun sizi

aleyküm selam canim. Hamd olsun iyiyim. Oglusta iyi Allaha sükür. Sen ve Tuna beyde iyidir insallah. Demek bugün asisi yapilacak, insallah cok aglamaz. Annelik bu olsa gerek demi, ona gelecek aci bana gelsin diyor insan...kendini düsünmeden ilk onu düsünüyor...

Canim sana bisey soracagim ya, sendede oluyormuydu bilmiyorum. Geceleri bu aralar sag tarafima yatarsam daha rahat ediyorum ama nedense göbek deligimden 5 cm sag tarafa dogru, gece yanma hissiyle uyaniyorum, yani sanki biri derimin altinda ates yakiyor..etimi böyle cimbizla cekiyorlar sanki... dogrulmak istiyorum ama acisindan dogrulamiyorum. Sol tarafa yatinca sorun yok...
Bugün doktoru aradim sordum, asistaniyla konusabildim - o da kaslarin gerildigini söyledi ve bu normal dedi.. artik 9 mart´taki kontrolü beklicem.. Canim güzel haberlerini bekliyorum Tuna beyin pisikleride gecmistir insallah.. Allaha emanet olun.. öpüyorum kocaman.

yanliz degilsin canim ya, bizde panik yapiyoruz, dogum heyecani sardi..birde senin acilman varmis, sen heyecan yapmayacaksinda kim yapacak degil mi... Rabbim korusun sizi

selam canım.aşımızı olduk çok şükür.iki bacak ve koldan:KK43: her yeri acıyor.tutunca ağlıyor çünkü.ateş yaparsa ateş düşürücü ver dediler.sanki biraz var gibiydi bende çay kaşığıyla verdim.aşıda biraz ağladı aslan oğlum:)bende sağ tarafta daha rahat ederdim.ama dediğin gibi yanma hissi falan hatırlamıyorum olmazdı bende.farklı demek senin.böyle işte canım.Allah yardımcın olsun öpüyorum.

selam canım.aşımızı olduk çok şükür.iki bacak ve koldan:KK43: her yeri acıyor.tutunca ağlıyor çünkü.ateş yaparsa ateş düşürücü ver dediler.sanki biraz var gibiydi bende çay kaşığıyla verdim.aşıda biraz ağladı aslan oğlum:)bende sağ tarafta daha rahat ederdim.ama dediğin gibi yanma hissi falan hatırlamıyorum olmazdı bende.farklı demek senin.böyle işte canım.Allah yardımcın olsun öpüyorum.

hadi gecmis olsun. Masallah aslan parcasina... ama niye öyle iki bacak birde koldan yaptilar ki ayni anda onu anlamadim. Abimin cocuklarinda ben hic öyle yapildigini hatirlamiyorum, sadece iki bacagindan yapiyorlardi.. demek ki karma asi oldugundan... aman atesi cikmasin rahat etsin minik bidik.

Sagolasin canim, bende öpüyorum.:KK54::KK54:

hadi gecmis olsun. Masallah aslan parcasina... ama niye öyle iki bacak birde koldan yaptilar ki ayni anda onu anlamadim. Abimin cocuklarinda ben hic öyle yapildigini hatirlamiyorum, sadece iki bacagindan yapiyorlardi.. demek ki karma asi oldugundan... aman atesi cikmasin rahat etsin minik bidik.

Sagolasin canim, bende öpüyorum.:KK54::KK54:

sağol canım.valla öyleymiş.karma aşı.koldan verem yaptılar bacaklardan da boğmaca çocuk felci tetanoz falan.yavrum huysuz biraz.5 dk uyuyup kalkıyor:KK43:

merhaba canim,
nasilsin iyimisin, bebis falan nasil?? Saka maka doguma az kaldi degil mi?? Senden cok ben heyecanlaniyorum yaaaa, lütfen dogumdan sonra hikayeni bizimle paylas olurmu??? Insallah sag salim gelir bebis... ondan sonrada darisi siradakilerin basina :-)).
merhaba ,iyiyiz çok şükür canım.evet doğuma az kaldı.artık hergün rüyalarımda.dün kontrolümüz vardı,herşey yolunda.oğluşum 3450 gr olmuş:nazar:.Allah nasip ederse 8 martta alıcaz kucağımıza.sezeryanla olacağı için hemen paylaşamam herhalde ama ilk fırsatta yazarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

selam herkese....

yazamadim gunlerden beri anca firsatim oldu kizim grip olmustu sukur ki atesi dustu ama oksuruk devam ediyor suruplarda fayda etmedi bnde en son care olarak keciboynuzu pekmezi verdim memesine az bir sey bandirdim tam olarak gecmesede yine de baya etkisini gordum yavrum anca kendine gelemeye basladi inaninki bes kilo vermisim bir bucuk hafta da huyu da birden degisti kucagimdan biraktigim anda agliyor cok kotu ne gece nede gunduzumuz vardi aman iyi olsunda raziyim herseyine okumaya calistim gecmisi herkes iyi gibi gorunuyor kendinize iyi bakin vakit buldukca girmeye calisirim

Allahtan bizim aileden ne anneler ne de babalar karıştı.siz bilirsiniz dediler.ki en doğrusu da bu zaten.benim evladım sonuçta. ben taşıyorum 9 ay karnımda onu,ben bakıyorum,büyütüyorum.hooop biri gelip isim koyuyor olmazdı zaten.o kadın biraz değişik .bi daha oğlumun ismiyle ilgili bir yorum alırsam ne diyeceğimi buldum.mesela bunu diyenin adı ayşe mi ben diyeceğim ki sana ben bundan sonra fadime diyeceğim bence daha güzel.bakalım ne diyecekler.aynı şey onların yaptıklarıyla çünkü.ben oğluma ismini koymuşum kadın diyor ki şunu deyiverin gitsin.üzerine saldırasım geldi ya töbeee töbeee:KK57::KK57::KK57:

selam herkese....

yazamadim gunlerden beri anca firsatim oldu kizim grip olmustu sukur ki atesi dustu ama oksuruk devam ediyor suruplarda fayda etmedi bnde en son care olarak keciboynuzu pekmezi verdim memesine az bir sey bandirdim tam olarak gecmesede yine de baya etkisini gordum yavrum anca kendine gelemeye basladi inaninki bes kilo vermisim bir bucuk hafta da huyu da birden degisti kucagimdan biraktigim anda agliyor cok kotu ne gece nede gunduzumuz vardi aman iyi olsunda raziyim herseyine okumaya calistim gecmisi herkes iyi gibi gorunuyor kendinize iyi bakin vakit buldukca girmeye calisirim

canim canim.yavrular dogduda asilarida basladi ne diyimki.kendim igneden korkardim yavrumu nasil götürcem bilemiyorum.
birde söylemeden gecemicem.bu isim konusunda nedense herkezde bir yorum yapma meraki var.birde olumsuz yapanlara ne diyecegimi bilemiyorum.bise diyipde anlyicagi olsa zaten öle sinir sinir konusmazlar.benim ablam bile kayinbabanin adini koymicakmisiniz diye.yoo niyeki dedimde ne bilim biz koyduk dedi.bende yag cekmemiz gereken bir kayin babamiz yok cok sukur dedim.görümcemde gecen hafta ayyy ismi bari su olsun bu olsun ne biicim isim ne tuhaf isim secmissiniz diyordu.Allahtan abisine bahsetmedim iyce sinir olur kardesine.zaten ne almaya kalksam onu alma bunu alma gerek yok diyor.kendi biseler verdi.benim verdiklerim sana yeter falan . ilk bebisim kendi zevkime göre bsie almayimmi dedimde.haa dogru ay pardon dedi ama e o zaman bari onlara bakma guzel bise bak dedi.sok oldum.bana göre elimdeki cok guzel dedim.sonrada esime kizdim mecburen.baskalarina söz söyleme hakki verirsen öyle olur diye.cocuk benim cocugum bana sor ne istiyorum nasil olsun diye sadece diye.
neyse en iyisi ben kimseyle bir araya gelmeyeyim diye karar verdim.esim oglumiuza ciciler almis gösteriyo ona gerek yok ona gerek yok bebek ayaginda patik sevmiyo corapla geziyo buyuyne kadar .sadece fotograf cektirmeye giydirmeye iyi falan firt konusyor.bende dedim bir kere giyse oglum yine yeter.illa gereklimi olcak.benim gözüme bir kere görünse yine yeter.aman offf zaten uykusuzluk yorgunluk agrilar yetiyor.insanlar tuhaf.neyse ki annem diger ablam süper motivasyon.onlarla irtibattayim gerisi merak etsin beni napiim.

evanurcum cok konustum.bebisinin hasta olmasina inan cok uzulmustum ama yavas yavas toparliyor demek.iyi haber bu.Allahim saglik sihhat versin yavruna.nazarlardan saklasin yavrunu.baksana resimde masallahh tütütüüttü piril piril bir kizcaz.buyudü bile sanki nasil bakiyor yavrum benim.

X