-
- Konu Sahibi berraksuuu
merhaba...
biliyorum: herşeyin hayırlısı.
ama hiç beklemezken... yoğun antibiyotik kullanırken adetiniz gecikiyor ve... ne yapmanız gerektiğini çok da bilemiyorsunuz.
böyle birşey işte.
tebrikler canım...ne kadarlık peki
hımm anladım canım.gebelik hesaplayıcılar var nette.son adet tarihini yazınca veriyor kaç haftalık olduğunu.yarın dr da bi kan testi yaptırırsın netleşir herşey..istiyormuydunuz peki..yoksa kaza kurşunu mu:))ben mesela çok bekledim mucizemiaslında pek bi fikrim yok..
bugün test yaptım. hayatımın ilk testi. sabah ilk idrar ile test daha garanti diye okudum (saatlerdir internette bişeyler öğrenmeye çalışıyorum) sabah tekrar yapıcam. adet gecikeli 4 gün oldu. sabah dr.a gideceğim sanırım kullandığım antibiyotikleri sormam gerekecek. ve hamilelik için neler yapmam gerekiyo vs. hiç bişi bilmiyorum yaaüstelik eşim de şehirdışı görevde
kızlar selam....nasılsınız nasıl gidiyor?beni sorarsanız birazcık kötüyüm( çünkü düştüm.Allahtan karnımın üstüne falan değil.çok şükür Rabbime mucizem iyi.benim diz baya kötü.mazgalın kırığını tamir etmemişler bende içine kaçtım ( baldırıma kadar girdi.tabi girerken de demir kesti.derin bir yara ve morluklar var bacağımda...eşimin dediğine göre çapraz bağım zedelenmiş.zor basıyorum üstüne.ama yapacak bişey yok.dinleniyorum evde...yavrum zamanında sağlıkla doğsunda tedavi olurum...
ohhhh afiyet olsun bal olsun can olsun
kızlar benim değerim 42 di 2 gün önce şimdi 54 ya çok düşük değilmi 2 katı olması gerekmiyormu
Kızlar merhaba ben bu değer konusunu anlamdım hafta itibariyle sanırım 10+4 neden bahsediyorsunuz anlatırmısınız.
canım gebelik testi yaptırdığımızda çıkan betahcg den bahsediyor arkadaşlar
günaydın topiğin güzel hamişlerinasılsınız?sanırım gebeliği benimkine yakın olan kimse yok.Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
cnm hepinize hayırlı olsun....
gün gün sayıyorum...cnm günler hiç geçmek bilmiyorah ah bi 30 lu haftalara gelsem sağlıkla inşallah
30 lu haftalarmı bana hayaş gıbı suan :)
daha 11. haftadayım
Allah hepımıze nasıp etsın ıns
öyle cnm valla...kaç haftalık olduğumu soranlara 18+3 dediğide ooooo ne çabuk geçmiş zaman diyorlar...
ah ah gelselerde bize sorsalar cnm
inş o günleri de görücez biz daha cinsiyetini de öğrenmedik, eylül bitince kontrole gidicez.sen ne zaman öğrenmiştin??
Selam arkadaslar ılk bebegıme hamıleyım uzun bır pcos yorgunlugundan cıktıktan sonra hamıle oldugumu ögrendım ve su an 7 haftalık hamıleyım cok sık doktora gıtmeme ramen bebegımın kalp atısları duyulamadı.kac haftaya kadar duyulur ? Bu konuda deneyımlerı olan arkadaslarım varsa lutfen benımle paylasssın...