2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Ben bibsin şu modelini aldım. Hastanede hemşireler beğendi. Emzirme danışmanı meme reddi yapmaz dedi beğendi. Ben bundan devam edicem sanırım. Kauçuk olmasını da sevdiler bişey dedilerdi onunla ilgili de unuttum.
Bibs Colour Emzik - Island Sea
Bundan bende 2 tane var ben begendim ama benim bebo nefret etti 😒

Teşekkür ederim 😊 2 gün civarı sürdü bugün görmedim şükürr 🙏🏻 verdim toplam 50 ml civarı mama ama şimdi sütüm iyi oldu bende öyle düşünüyorum, doğum kilosu 3470 bugün 4. Gün sağlık ocağı baktı 3300 dedi ama makine eski olduğu için yanlış ölçmüş olabilir dedim.. doktor dün 3100 dedi. Bir günde o kadar alamaz.. pazartesi tekrar kontrole çağırdı bakalım kaç olacak.. iyi olmaya çalışıyorum sürekli uykusuz ve emzirmeye çalışmak çok yıprattı beni 🥲 siz nasılsınız bebişle alıştınız mı ☺️
Hadi bakalım inşallah pozitif taraftadır artık 🙏☺️ Aynı sayılırız kuzum uykusuzluk var ara ara gelip giden lohusa kafası, emzirsen bir türlü emzirmesen başka türlü acıyan memeler falan 🥲🥲

Sağdım memeyi sertken emmedi bebo. Ben bu memeye koyuyodum kendisini emiyodu da ama nedense sertleşmiş ve baya da süt çıktı anlamadım ememiyo mu diye yine aklıma takıldı

hanımlar, benim kızım uyurken çokkk terliyor kafası. Ev tam 25 derece. Annem be kv evin çok sıcak olmadığını söylüyor. Ben lohusalıktan mı bilmem yanıyorum 😂 bebemin kafası hepp isilik olmuş ne önerirsiniz? Evin derecesini düşürdüm valla yazık bebem yanıyor demek ki diye.

Kızlar elimdeki bir kozu daha kullanıyorum, bana şans dileyin. Meme delisi oğlum için kendim Çişe gidebilmek için bunu çıkardım. İnşallah kalçasına beline birşey olmaz. Altına battaniyeden destek koydum çok gömülmesin diye. Bugün banyo yaptırdık. Panik atak oluyordum. Burnuna su kaçırdılar bence. Öldü mü nefes alıyor mü diye soruyordum. Kimsenin yaptığı işi beğenmiyorum. Paranoyak gibi bişi oldum ben sanırım :KK57:
Kız biz bunu 20 günlükken kullanmaya başladık ya toto kısmı sırt kısmıyla paralel gidiyor o yüzden bel kısmı çok çökük olmamış oluyır ayakları yukarda kalıyor kilosu 3.5 geçince yatırdım ben

11 gün oldu csnım benim. uyuşukluk uzun süre gitmezmiş. Benim de hala bir tuhaf. Asla dokunamıyorum. Çamaşırım üstte kalmasına rağmen rahatsız ediyor. Hala biraz kamburum. Kendimi tam dik tutamıyorum. Dikişlerim sızlıyor gibi oluyor. Ha ama bugün halı sildim bi ara 🥲 kola döküldü. Parol içiyorum günde bir, sızlama artınca.
peki kanaman oluyormu? benim kesileli olmustu baya ama bir kac gun once yuruyuse ciktim eve gelince regli kanamasi gibi gelmisti kesildi tekrsr, bugun disarda kucuk bir isim vardi cok az yurudum evdekinden daha hizli adimlarla eve geldim baktim yine regli kanamasi gibi kan gelmis ped koydum.
bu seferki ameliyat zorladi biraz ters mi gitti birseyler anlamiyorum doktora sorsan birsey yok

Biz de 31 günlüğüz ama ne bileyim korkuttu doktor ve hemsirem.
Benim arkadaşın ikiz bebeklerş vardı sütü tek başına yeterli gelmediği için mamada veriyordu e tabiki biberonlar veriyordı 6 aya kadar meme reddi yapmadı ondan sonra sütü kesildi o ayrıda ama o zamana kadar biberon artı meme olarak devam etti

Yarın annemler gidiyor bağıra bağıra ağlama isteğim var şu an :KK43: ama kalabalığa da daha fazla tahammülüm kalmadı :KK43: galiba ne istediğimi bilmiyorum

Yarın annemler gidiyor bağıra bağıra ağlama isteğim var şu an :KK43: ama kalabalığa da daha fazla tahammülüm kalmadı :KK43: galiba ne istediğimi bilmiyorum
canim ya seni cok iyi anliyorum anne baba kalabalik da yapsa yardimi dokunuyor sonucta bir de senden bir parca annen baban o yuzden kalsinlar istersin tabi
kv falan nerden baksan yabanci insanlar tam bu donemde istememen cok normal nekadar yardim icin de gelseler kendi aileni istemen cok cok normal

Bundan bende 2 tane var ben begendim ama benim bebo nefret etti 😒
Ya ben daha çok acemiyim henüz yeni başladım ama hastanede hemşire ile verirken hemşire emzirme arasında tutturdu emziği. Emerken memeden çıkarttı direk emziği verdi. O şokla emdi zaten djdjd Baktı emiyor tamam dedi direk. Ben de eve gelince zaten aldı diye rahattım. Baktım öğürüyor almıyor falan. Ama açlıktan kırılırken alt aldığımda çok güzel tutuyor. Yeni emmiş haliyle öğürüyor. Açken çok güzel tutuyor valla. Ama sen denemişsindir bi çok şeyi ben henüz yeni çözüyorum genel bi anlatayım dedim 🥲 ay resmen buraya da döndüm oku oku günlerdir bitiremedim resmen

Nasıl geçti gece? 😁
Gece saat 3:00’te uyandı emzirdim 3:15’te geri uyudu. Sonra ben bir daha uyuyamadım sinirlerim bozuldu uyuyamadikça sabah 6:30 oldu bebek geri uyandı doğal olarak sonra tekrardan emzirdim götürüp anneme verdim. Yatmamış 7:30 gibi geri çağırdı annem. Artık uykudan deliye döndüm. 7:30’da da emzirdim 10:30’a kadar yattım böyle geçti 😒 ama odada uyuma olayını halledecek gibiyiz 🙏

Sizin kanamanız kesildi mi ya ben hala ped takıyorum
kiz yok ben de bunu yazip duruyorum burdan bir taraftanda outoffit outoffit i ayrica darliyorum sorularimla 🙈 baska derdi yokmus gibi
ya benim kesildi aslinda ama ne zaman disarda yurusem eveekinden daha tempolu, kanama yine basliyor regli gibi ped takiyorum. bunaldim cidden neden boyle acaba
okudugum birbyerde yurumek rahim kasilmalarini tetikler rahimde biriken kan disari atilir yziyordu, hala rahimde kan mi kaldi disari atilacak yurumesem atilmayacak mi o zaman diye dusune dusune kafayi yemekteyim

canim ya seni cok iyi anliyorum anne baba kalabalik da yapsa yardimi dokunuyor sonucta bir de senden bir parca annen baban o yuzden kalsinlar istersin tabi
kv falan nerden baksan yabanci insanlar tam bu donemde istememen cok normal nekadar yardim icin de gelseler kendi aileni istemen cok cok normal
Ya bir de ara ara terslendim falan özellikle şu son günlerde onlar yüzünden de üzülüyorum sanırım. Sadece gitmelerine değil burada oldukları zamanda da kalplerini kırdım mı falan diye ☹️

X