Çok net Salaksın. Akıl sağlığını yitirmişsin. Sakın kızma bana sakın. Bak bana ben şimdi elin oğlu yüzünden istemediğim bir bölümde 5 yıldır debeleniyorum 2 yıl daha debeleneceğim gibi. Arkadaşlarım beni unutmuştu yolda görünce yüz çeviriyorlardı. Ben onu unuttum ama insanlar benim o salak hallerimi hiç unutmadı. Hep yüzüme vuruldu. Şimdi 180 derece farklı biri oldum. Eski ben oldum. Neşeli,özgürlüğüne toz kondurmayan, asi, dik kafalı, fikirlerini özgürce dile getirebilen,toplumda düşüncelerine saygı duyulan,ortamların aranan yüzü ve çok daha fazlası. En önemlisi de ne biliyor musun? Nefes alıyorum ya nefessss. Hemen kaçıyorsun o adamdan. İnsan neden sonra anlıyor ki ailen bunları hiç hak etmiyor elin oğlu yüzünden. Hangi anne baba kızının böyle bir hayat yaşaması için o kadar emeği verir ki? kendime kızdığım bir yer daha var ki o da şu babam bana onun koyduğu ambargonun 10'da 1'ini koyamazdı dinlemezdim.Ben elin oğlu için kendimden ve ailemden vazgeçmiştim. Şimdi düşündükçe kendimden iğreniyorum. Hemen bitir şu rezil ilişkiyi hemen!