İlişkim.....

Sen sen sen herşeyin başlangıcıda bitişide sen ! Ya saçmalama bulunmayan hint kumaşımı seni olduğun gibi kabul etmeyeni sen asla etme yine yazıyorum bütün bu yaşadıklarının tek sebebi yine sadece sensin ! Bu kadar mı değersizsin bu kadar mı kumanda muamelesi görmeye heveslisin arkana bile bakmadan kaç

Allahım sen cocuklarimın böyle bi kız/erkek gibi olmasından koru ya Rabbim.

Ablacım afedersin ama deli misin sen? Tek erkek bu x mi kaldı sence? Yahu benim 9 yıllık iliskim bitti, baskalari kac yıllık evliliklerini bitiriyor. Kimse de ölmüyor bak ask acısından.

Bi cesaret bitti diyceksin iste bu kadar. Üniversiteye geçince de seni gercekten seven deger veren birisyle karşılasırsn zaten.

Allah akıl fikir versin.

İlişki ?
Pardon ama çok hevesle almış olduğu evcil hayvanına yaramazlıklarından sıkılmışta bi türlü atamadığı hayvanı gibi davranıyo arada şirinlik yapınca seven ama hevesi kaçmış

Merhaba aradan geçen tam 4 yıl :) öylesine hesaba girip yazdığımı okumak istedim çünkü bu kötü ilişkiden çok fazla şey öğrendim ve bunları unutmak istemiyorum. Fazla dramatik davranmış olsam da (yaşımın küçüklüğüne ve tecrübesizliğime veriyorum) bana verdiğiniz güzel cevap için çok teşekkür ederim. Psikolog desteği ile o korkunç kişiden kurtuldum ve hayatım gerçekten çok çok güzel. Hayatımın dersini aldım. Asla unutmayacağım :)

Bu rezil ilişkiyi bitireli yıllar oldu, sizin dediğiniz gibi bambaşka bir insan oldum sanki zincirlerimden kurtuldum. Allahtan çok geç olmadan bitirdim. Şu an çok mutluyum sizin cevabınız yıllar önce beni çok etkilemişti. İyi ki dikkate almışım. Umarım siz de mutlusunuzdur. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…