- 10 Temmuz 2016
- 27
- 4
- 86
- 34
- Konu Sahibi akasya1234
Konuyu kaldırdım. Gelişmeleri buraya yazacağım bilginize. Hepinize çok teşekkür ederim gözümü açtığınız için.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paragraflara ayırdım :) ve virgülü de noktayı da çokca kullandım emin olun iyi bir eğitimim var yazanlar cahil biri gibi göstermesin :) okumadan saldırmışsınız bana...Paragrafa ayırın bir zahmet, gözlerimize yazık. Asla okumam böyle, okuyana da şaşarım.
Ayrıca virgül, nokta bunları ilkokulda öğretiyorlar.
Emin ol bunu çok iyi biliyorum abla. Benim annem görücü usülü evlendirildi babamdan çok çekti ben ufacıkken ayrıl derdim annem anneanneme gidemezdi. Çok haklısın X ayrılmama izin vermeyecek. Tek sosyal medya hesabım bu bir de youtube vatsap bile yok bu arkadaşım google arama geçmişimi bile kurcalayıp bana kızıyor.Hoşçakal X diyeceksin !
Yapamayacaksın biliyorum ama yapman gereken bu !
Yapamayacaksın çünkü yapmana X izin vermeyecek .
Sen ondan izin almadan gidebildiğin Wc ye şükredeceksin.
Öyle işte .
Banlanmak istemiyorum o yüzden kibarca yazmaya çalışacağım..
Aklın başında mı senin?
Eğer evladım veya kardeşim veya herhangi bir sevdiğim kişi olsan, seni evire çevire döverdim. Allah hakkı için yemin ediyorum döverdim...... Başka da bişey demiyorum
Emin ol bunu çok iyi biliyorum abla. Benim annem görücü usülü evlendirildi babamdan çok çekti ben ufacıkken ayrıl derdim annem anneanneme gidemezdi. Çok haklısın X ayrılmama izin vermeyecek. Tek sosyal medya hesabım bu bir de youtube vatsap bile yok bu arkadaşım google arama geçmişimi bile kurcalayıp bana kızıyor.
Aynı annem gibi konuştun. O da psikopat bu çocuk kendiyle sorunları var sende yanlış şeyler yapmışsın ama bunlara katlanmaya değer mi diyor!Derdin ne peki ?
Kendi hayatına kastın ne ?
Aşk mı ? Ben kafanı kapı dışarı çıkaramayıp bu X in eve gelmesini beklediğin günler geldiğinde (ki gelmesin) görürüm o aşkı .
Çek resti . Ruh hastasısın sen , beni de hasta etmene izin vermeyeceğim de !
Kendini seviyorsan kurtul bu çocuktan .
Bende öyle avutuyordum kendimi ama o günler öyle uzakta görünüyor ki o kadar yürümeye güç bulamıyorum kendimde. İşin içinde ailem olmasa gözümü karartır yaparım. Ama gün geçtikçe ailemle aram bozuluyor sırf ilişkimden dolayı!Benim nişanlım da ilk zamanlar aynennn böyleydi bnim de hatalarım vardı o yuzden çok sıkıyordu şimdi 4. yilimiza gircez cook emek harcadım sabrettim ve karşılığını alıyorum şimdi aşırı güveniyor ve çoook mutluyuz sende seviyorsan her dediğine az sabret ama aşırı saçmaliklarında lafını esirgeme gerçekten yazdıklarını teker teker okudum bi benim nişanlım böyle derdim yanılmışım ama harbi seviyo seni yoksa bu kadar takıntılı olmaz ailende zamanla kabullenir bizim 3 hafta sonra dügünümuz var hadi bakalım darısı başına olsun hakkında hayirliysa tabi