ilişkim yüzünden dağılan ruhum,evim,duygularım..

Bence gönül almayı bilmeyen,küsen insandan kaç... Bu başlı başına ömür törpüsü..

" Amca oğlu , hala oğlu " açıklaması sinir bozucu. Sırf bu sebepten evet ara verilmeli.

Evet, zamana bırakın . Bakalım ne yapacak bu sürede. Sizi seviyor ama iki çocuğun sorumluluğu ağır geliyor olabilir.

Toplamaya çocukların odasından başlayın, sonra tek tek odalar, en son mutfak ve aklinizdaki , hayatınızdaki çöpleri dışarıya atarak kurtulun :)

Umarım hemen yol vermişsinizdir bu gereksize..

sererbah ahh güzel kuzum... Sererbahi yakından tanıyan biri olarak onda ki akıl, zeka ve gücünü her zaman kendime örnek aldım. Hele güzelliği dillere destan... O çok güçlü bir Aslan burcu Kadını.. Çocuklarına da aşık ve çok düşkün bir anne.. Planli programli hayatı düzenli yaşayan cok çalışkan bir kadın.
Ama bu ilişki onun duygu dünyasını darmadagin etti asla ona layık olmadığını çok defa konuştuk ama Aşk çok elzem bir duygu ve eminim almasi gereken dersleri alip yoluna daha guclu devam edecektir benim güzeller güzeli arkadaşım...Ve insallah ona layık olan en doğru şekilde gelecektir.

Dün akşam yazıştık referans olmak için evliliği şart sundun diyor asla benim açımdan bakmıyor bu durumu fırsata çevirdin dedi ve benim için o an bitti.

Maddi durumu benden daha iyi degilki neyini fırsat bileyim kimseye bi muhtacligim yok çok şükür gören de parasini yedim sanar aslaaaaaa...

Herseyi yüzüne çat çat söyleyip bana müsade kimin kimmie iyi fırsat olduğu ortada falan diyip bitirdim..

O da uzatmaya gerek yok dedi böylelikle bitti

Kaliteli yalnizligima geri döndüm dünden beri ev temizliyorum bugün çocuklarımla dışarda iftar yapıcaz ve yolumuza bakıcaz yorumlariniz çok değerli benim için ıyiki varsiniz

Fırsat mı? Kendisi ile evliliği sizin için fırsat görüyor yani vasat insan. Tabii insanın kendi fırsat peşinde olunca...O vasat zekası ve kişiliği yetmedi işte sizi kullanmaya. Tebrik ederim, eminim ilerde çok daha kaliteli ve sizi gerçekten seven bir adamla ilişkiniz olacaktır.

Şu mübarek günde allah sana evlatlarınla sağlıklı huzur dolu bir ömür versin inşallah, evli ya da yalnız iki türlü de hep yüzün gülsün.

Ben de boşandım, ayrılırken ileride acaba boşluğa düşer miyim, sürekli olarak bir eşin eksikliğini hisseder miyim diye muhasebe yapardım. O yüzden hep dua ettim, rabbim doğru zamanda doğru insan nasip olana kadar (ya da hiç nasip olmayacaksa bile) eksikliğini hissettirme, boşluğa düşürüp yanlış insanlara kapılmaktan sana sığınırım diye. Şükür üç yıldır hep huzurlu oldum, çok mutlu da oldum dibe de vurdum acı da çektim ama o iç huzurum dengem hiç değişmedi. Sen de öylesin, belki başta biraz bocalasan da (olacak o kadarı da sonuçta insanız) gerçeği tahlil edip doğru kararı veriyorsun tebrik ederim seni. Daha genceciksin ömür de uzun, gelecekte bizim için ne güzellikler hazırlandığını bilemeyiz o uzak geleceğe doğru yol alırken aralarda evlatlarınla hep güzel anılar biriktir ki geçmişi gülümseyerek anabilesin.

Kılıksız haliyle kendini fasulyeden nimet sayması da ayrı komedi, iki çocuklu kadın benden iyisini mi bulacak ben de menfaat sağlarım fena mı diye düşündü yüksek ihtimal. Bu bile adamın kendine ve karşısındakine olan saygısı hakkında ipucu veriyor.

Bakış açısını erkenden ögrendigin iyi oldu muhtemelen defolu mal gözüyle bakti benim tipim yeter şükretsin beni bulduğuna gibi bi mantık kurdu heralde.. bu korkunç.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah

fırsat öyle mi hah!!!!
sen atlamadın ona noooluuuurrr sevgili olalım diye o uğraştı didindi bide konuşuyor

derdi belli oldu eh sererbah kuzum lütfen bir daha yumuşama derim

bu arada yok efendim yalnızım vs deme Allah büyüktür

Görüşmüyoruz canım bitti.. bu bahane ile evi derinlemesine temizledim, yazlık kışlık kıyafetleri ayarladım, çeşit çeşit hamur işleri yaptım... bayramda arkadaşımın memleketine gittik değişiklik oldu..

içim dolup geliyor arada.. sabah servisle evlerinin önünden geçiyoruz arabasını görüyorum.. ne bileyim değişik bi duygu işte..

her şeyde vardır bi hayır

kesinlikle canım hakkında hayırlısı olsun

Size huzur vermeyen bir ilişkiydi.
Çok zaman kaybetmemeniz iyi oldu.
Üzüldüm ama siz güçlü bir kadınsınız. Her zaman dediğim sözdür: "çocuğumun babasından ayrılmış bir kadınım ben, bundan sonrakiler mi hırpalayacak"

Aklı başına gelip özür dileyecek ama sakın affetmeyin. Çok daha iyilerini hak ediyorsunuz.

Bitmesi hayırlı gibi görünüyordu bitmiş zaten sizi anlayan çocuklarınızla sizi mutlu edecek biri çıkar umarım kaliteli yanlızlık mutsuz bi evlilikten kat kat iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…