İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

fotoğrafı düzenleyip boyunu kırp öyle yükle canım

Test negatıf coktı cnm
olsun sende geç döllenme ihtimalide yüksek canım sonuna kadar bekle yoksa da inşallah hemen adet olursun çok gecikmeden

fotoğrafı düzenleyip boyunu kırp öyle yükle canım

olsun sende geç döllenme ihtimalide yüksek canım sonuna kadar bekle yoksa da inşallah hemen adet olursun çok gecikmeden
Zaten hemen kandan sonra döllenme olduysa en fazla 1 hafta olmustur gogusler fena acıyo bakalım kosmet

Haklısın cnm bakalm testı beklıyorum bısıler cıkcakmı bakmıyorum sımdı

Kizlar bugun adetm gelmedi sabahki gelen kahverengi leke ile kaldim hala sancim yok bugun meraktan test aldm negatif cikti 1 gun gecikmis mi oluyorum sizce

Benim sabah cok az kahverengi leke geldi devami hala yok bugun adetim 1 gun fecti mi saymam gerekyo lekeyi adet olrk mi symam lazzm anlamadim ama dayanamadm oglen test yaptm tek cizgi cikti adetim gelecek die dusunyorm ama asiri mide bulantisi devam ediyo vede sanci manci bise yok anlamadim . sizde durumlar nedir

Biraz daha bekle bakalım canım devamı gelmezse hamile olabilrsin

Ben hala gec dollendı belkı dıye umut edıyorum ama kosmet yarn aksam dr a gıdıcem bılmıyom ya belkı sabah yapsam daha ıyıydı odrar toplanmadan yaptm
Olabilir kuzucum tabikide geç döllenme de olabilir bide idrarda geç çıkıyo biliyosun o yüzden daha yeniyse çıkmamıştır

yunus_ciklet bak canım hem kasık bel ağrım olmuş hemde testim böyle çıkmış :) sayende geçmişe gidip eski mesajlarımı okuyorum hey gidi hey :)

Eklentiler

• AB1BD5A2-ADFB-4C59-88E7-BA508D286BFB.jpeg
    229,2 KB · Görüntüleme: 106
Predictor mu bu canım ben daha önce defalarca yapmıştım eğer negatifse hiç bi şekilde çizgi çıkmıyordu ay kız heyecan yaptım şimdiii
Evet bebeğim predictor bende bi kere yaptım hala daha saklıyom mesela o hala tek çizgi ama bu test bende acayip umut oluşturdu ya sorma R

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…