fotoğrafı düzenleyip boyunu kırp öyle yükle canımKızlaarrrr dün test yaptım hiçbişey çıkmadı dedim ya aslında biliyorum 15 dk sonrasını dikkate almamamız gerekiyor ama bugün öğlen bi bakayım teste dedim bide ne göreyim!! Çookkkkk hafif bi çizgi var derinlerde yaaa
olsun sende geç döllenme ihtimalide yüksek canım sonuna kadar bekle yoksa da inşallah hemen adet olursun çok gecikmedenTest negatıf coktı cnm
Zaten hemen kandan sonra döllenme olduysa en fazla 1 hafta olmustur gogusler fena acıyo bakalım kosmetfotoğrafı düzenleyip boyunu kırp öyle yükle canım
olsun sende geç döllenme ihtimalide yüksek canım sonuna kadar bekle yoksa da inşallah hemen adet olursun çok gecikmeden
Olmaz olmaz kuzum için rahat olsun kötü düşünme iyi düşün ki iyi olsun bak ben artık takmamaya başladım gülüyorum eğlenşyorum çünkü düşündükçe gerçekten kafayı yicek gibi oluyo insan
Yarını bekle cnm gelmezse hamıle olabılırsın test yap derımKizlar bugun adetm gelmedi sabahki gelen kahverengi leke ile kaldim hala sancim yok bugun meraktan test aldm negatif cikti 1 gun gecikmis mi oluyorum sizce
Biraz daha bekle bakalım canım devamı gelmezse hamile olabilrsinBenim sabah cok az kahverengi leke geldi devami hala yok bugun adetim 1 gun fecti mi saymam gerekyo lekeyi adet olrk mi symam lazzm anlamadim ama dayanamadm oglen test yaptm tek cizgi cikti adetim gelecek die dusunyorm ama asiri mide bulantisi devam ediyo vede sanci manci bise yok anlamadim . sizde durumlar nedir
Canm yaptm da tek cizgiydi ama 10dk anrasini attim bakmadimYarını bekle cnm gelmezse hamıle olabılırsın test yap derım
Valla mi amateat yaptm tek cizgiydiBiraz daha bekle bakalım canım devamı gelmezse hamile olabilrsin
Bekleseydın belkı cıkardı cnm dur bakalmm bekle sende bak bnm negatıf gene ama yarın dr a gıdıcem dua et kotu bısey cıkmasın yoruldum artıkCanm yaptm da tek cizgiydi ama 10dk anrasini attim bakmadim
Peki regl 4 5 kalan agrin oldumu8-9 ekim i pas geçtim 10 ekim de çok çok silik çıkıp 11ekim de de testlerim bu şekilde belirginlesmeye başladı ve reglime tam 7gün vardı bu testleri yaptığımda
Arada bi bel kasık ağrım oluyodu galiba tam net hatırlayamasam da geçmiş sayfalara bakmam lazım :)Peki regl 4 5 kalan agrin oldumu
Kac gn geciktin sen insallah rabbim yardim etsin umarm bebisin vardirBekleseydın belkı cıkardı cnm dur bakalmm bekle sende bak bnm negatıf gene ama yarın dr a gıdıcem dua et kotu bısey cıkmasın yoruldum artık
Olabilir kuzucum tabikide geç döllenme de olabilir bide idrarda geç çıkıyo biliyosun o yüzden daha yeniyse çıkmamıştırBen hala gec dollendı belkı dıye umut edıyorum ama kosmet yarn aksam dr a gıdıcem bılmıyom ya belkı sabah yapsam daha ıyıydı odrar toplanmadan yaptm
Acok ince bise varKızlar gönderdim geldimi
Predictor mu bu canım ben daha önce defalarca yapmıştım eğer negatifse hiç bi şekilde çizgi çıkmıyordu ay kız heyecan yaptım şimdiii
Evet bebeğim predictor bende bi kere yaptım hala daha saklıyom mesela o hala tek çizgi ama bu test bende acayip umut oluşturdu ya sormaPredictor mu bu canım ben daha önce defalarca yapmıştım eğer negatifse hiç bi şekilde çizgi çıkmıyordu ay kız heyecan yaptım şimdiii