Hamilelik belirtileri gerçekten var mı?

Mrb hanımlar 9zunda iliski yasadim 10da yumurtlama gunundu 11de kasık bel sirt agrisi basladi o zamandir beri devam ediyor 2gun once gugus yanlari ve alti agirmaya basladi ayin 24de adet olmam gerek dun test yaptim negatif bugunde sag kasigima bicak saplanir gibi agri oldu 10dk surdu bu sekilde belirtisi olup hamile kalan var mi

Son durumunuz nedir umarım güzel haberler vardır :)
Merakla bekliyorum 27sine kadar bekleyip test yapıcam☺️ burda yorumları okurken söylemek istediğim şeyler gördüm, herkesin gebeliği belirtileri kendisine özeldir birisi ilk haftalardan hisseder diğeri 4-5. Haftalarda hisseder oyüzden stres yapmadan vücudumuzdaki sesleri dinleyip(çokta kafa yormadan) kendimizi takip etmeliyiz. 8 aydır hiç umudumu kaybetmedim kaybetmiyicemde☺️ 8 aydır hiç yumurtlama görmemiştim pcoslu olduğum için,3 gün önce acillik olduğumda çatlamamın olduğunu öğrendik şans eseri oyüzden kimse umudunu kaybetmemeli nasibimizde varsa ve evlatlarımızın bu dünyada yiyecek ekmeği varsa gelirler yeterki biz stresten uzak durup umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Ve unutmayalım her hamişin hamileliği kendine özeldir🌸💖🌸💖

Merakla bekliyorum 27sine kadar bekleyip test yapıcam☺️ burda yorumları okurken söylemek istediğim şeyler gördüm, herkesin gebeliği belirtileri kendisine özeldir birisi ilk haftalardan hisseder diğeri 4-5. Haftalarda hisseder oyüzden stres yapmadan vücudumuzdaki sesleri dinleyip(çokta kafa yormadan) kendimizi takip etmeliyiz. 8 aydır hiç umudumu kaybetmedim kaybetmiyicemde☺️ 8 aydır hiç yumurtlama görmemiştim pcoslu olduğum için,3 gün önce acillik olduğumda çatlamamın olduğunu öğrendik şans eseri oyüzden kimse umudunu kaybetmemeli nasibimizde varsa ve evlatlarımızın bu dünyada yiyecek ekmeği varsa gelirler yeterki biz stresten uzak durup umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Ve unutmayalım her hamişin hamileliği kendine özeldir🌸💖🌸💖
Merhaba bende sizin gibi düşünüyorum her hamilelik farklı oluyor Allah hayırlısını versin inşallah

Idrar testinde biraz daha gec cikiyor bnm ilk hamileligimde 2 hafta gecikmeden sonra cikmisti meger gec yumurtlamaymis en iyisi kan testi
Cevabınız için teşekkür ederim, az önce lavaboda peçeteye açık pembe renk kanamam geldi sanırım regl olacağım ağrımda var çünkü. Önümüzdeki aya kısmet :KK43:

Pcos için en önemli önerilerim; yeme şekli değiştirme (akdeniz diyeti deniyor bizim için araştırın bacılar)
Yürüyüş (ağır spor değil günlük sabah-aksam toplam 1-2 saat yürümek)
Pcos için inositol en en etkili çözüm,inositolde miyonist miydi ne bir içerik var yumurtlama olması kalite gelimesi ve hücrenin bölünmesin de rol oynuyor
İncir kürü (10-15 kuru incir, yıka ufak ufak dogra yarim litre kavanoza koy üstüne cikana kadar zeytinyağ ekle güneş görmeyen serin yerde 15 gün muhafaza et sonra sabah ve aksam toka c fark etmez 2-3 tane incir ye)
Çiğ badem, çiğ fındık,kabak çekirdeği ici çiğ
Havuç
Soğan kürü

Ama en etkili şeyin stres olduğunu da unutmayın ♥️
Selam.canim ben bu dediklerini hep yaptım.bu ay Allah bana nasip etsin

Allah senden razı olsun canim 🥰🥰 Ben elimden geleni yapıyorum Allah im merhamet etsin beni sevindirsin bana çok yorucu yoğun zor ama Allah ol derse olur onun yanında hersey çok kolay bana merhamet et Allah m
Aminnnnnn
Ben düşük sonrası 2 sene bekledim..
Süreç yorucu ama Rabbimden isteyince çok baskaymis..
Allah'ım kimseyi evlatsiz koymasın ♥️🤲🏼

Merhabalar herkese, bu süreçten geçmiş arkadaşlara sorum. PCOS hastasıyım 1 yılı aşkındır doğum kontrol hapı ile regl oluyorum. En son regl başlangıcım 21 Eylül. Regl biter bitmez doktor kontrolü ile beraber yumurtalık takibi yaptık, 7Ekim Pazartesi gününden 11Ekim Cuma gününe kadar değerlendirdik. İlişkiden sonra sabaha kadar ayağa kalkamadım doktorum bu şekilde yönlendirdi. Gebelik belirtilerini bu formda okudum ve ne okuduysam hissetmeye başladım psikolojik olarak sanırım, rahimde batma, göğüs ucu hassasiyeti, baş ağrısı, bel ağrısı vs. Yerleşme kanamam olmadı ve akıntım yok. Reglime 4 gün varken yani dün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. O sonuçtan sonra belirtilerin hiçbiri yaşanmıyor. bu belirtiler sizde gerçekten yaşandı mı yoksa tamamen psikolojik mi? Regl gecikince testi tekrarlamalı mıyım? Bu ara pcos hastası olduğum için regl olmama ve kiste dönüşme ihtimalim de var, ilk hamileliğim olduğu için gergin ve stresliyim.
Tekrar test yaptın mı . Benim hamileliğimde adet olacakmışım gibi belirtiler yaşayıp 10 gün regl geçikmesinin ardından öğrendim. Ama birebir regl belirtileriydi. Hatta orkid takıp geziyordum oldum olacağım diye. Suan 5 aylık oğlum. Hatta bu ay benimde korunmasız kaza vari bir ilişkim oldu. Senin gibi regl geçikmesi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar reglim normalde 7 gün surerken bu ay 3 gün sürdü ve bitti kasık ağrım var yoğun bir şekilde özellikle sağ taraf yoğunlukla anlamsız bir bacak ağrılarım başladı tekrar regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum sizde bir hamilelik varmıdır test yapmayada korkuyorum

Tekrar test yaptın mı . Benim hamileliğimde adet olacakmışım gibi belirtiler yaşayıp 10 gün regl geçikmesinin ardından öğrendim. Ama birebir regl belirtileriydi. Hatta orkid takıp geziyordum oldum olacağım diye. Suan 5 aylık oğlum. Hatta bu ay benimde korunmasız kaza vari bir ilişkim oldu. Senin gibi regl geçikmesi bekliyorum
Merhabalar regl oldum maalesef yeni bitti hatta

Pcos için en önemli önerilerim; yeme şekli değiştirme (akdeniz diyeti deniyor bizim için araştırın bacılar)
Yürüyüş (ağır spor değil günlük sabah-aksam toplam 1-2 saat yürümek)
Pcos için inositol en en etkili çözüm,inositolde miyonist miydi ne bir içerik var yumurtlama olması kalite gelimesi ve hücrenin bölünmesin de rol oynuyor
İncir kürü (10-15 kuru incir, yıka ufak ufak dogra yarim litre kavanoza koy üstüne cikana kadar zeytinyağ ekle güneş görmeyen serin yerde 15 gün muhafaza et sonra sabah ve aksam toka c fark etmez 2-3 tane incir ye)
Çiğ badem, çiğ fındık,kabak çekirdeği ici çiğ
Havuç
Soğan kürü

Ama en etkili şeyin stres olduğunu da unutmayın ♥️

Kaç mg inositol alıyordunuz acaba? 2000 gr? 4000 gr?

X