İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bugun yapmadım cnm ya bekledım ıste nebılım ya aksam yada sabah yaparım belkı beklerım yarın dr a gıdıcem ya goguslerm sıs acıyo
Akşam yapcaksan bi kaç saat su, çay filan içmeden öyle yap canım inşallah daha belirgin bi çizgi çıkar bu sefer

bnm pkolu bi arkadaşım 3ay 6ay gilan adet olmadığı oluyordu canım semde de pko varsa 14 gün normal olabilir ama yine de bi dr a görün[/QUOTE]
Anladım canım gidicem zaten de biraz daha bekleyeyim diyorum ne bilim

Amin cnm bugunde baklm olcakmı gecocekmı bosa umıtlenmek cok kotu oluyo adetım gecıkmeden bıgun once ruymda tesstee cıft cıGı vardı zaten

Kozlar batı gecenler gelmemesı ıcın dırenenler nerde sohbet edelım baylara ölüm diyelim

Canım seyirme olayını oğlumda yaşamıştım ama göbeğimde değil kasığımda atma oluyordu belirti olarak sayılır mı bilmiyorum bu gebeliğim de olmadı
ilk başlık açtığında hamile kalmamışssın ikinci kısmi okuyamadım 13 gün ki testlerini gördün peki ondan bir gün öncce de silik görmüşmüydın.

ilk başlık açtığında hamile kalmamışssın ikinci kısmi okuyamadım 13 gün ki testlerini gördün peki ondan bir gün öncce de silik görmüşmüydın.
Evet 10-11.gün silik çıkmıştı ertesi gün bi daha yaptım bişey çıkmadı o gün umudumu kesmiştim aslında ama kasığımda batmalar olunca bi gün sonra yine yaptım ve silik çizgiyle birlikte tekrar pozitife döndü testler

yani birden değişrebiliyor değer 1 gün bile önemli sanırım

8-9 ekim i pas geçtim 10 ekim de çok çok silik çıkıp 11ekim de de testlerim bu şekilde belirginlesmeye başladı ve reglime tam 7gün vardı bu testleri yaptığımda

Eklentiler

• AF6278FD-D0FF-45A3-9A22-081D74D228E8.png
    178,2 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…