Sabah ilk idrarla tekrar bi yapsaydın canımNebılım cnm nebıcım cızgı bu bılmıyom kı
Bugun yapmadım cnm ya bekledım ıste nebılım ya aksam yada sabah yaparım belkı beklerım yarın dr a gıdıcem ya goguslerm sıs acıyoSabah ilk idrarla tekrar bi yapsaydın canım
Akşam yapcaksan bi kaç saat su, çay filan içmeden öyle yap canım inşallah daha belirgin bi çizgi çıkar bu seferBugun yapmadım cnm ya bekledım ıste nebılım ya aksam yada sabah yaparım belkı beklerım yarın dr a gıdıcem ya goguslerm sıs acıyo
canım yumurtlama tarihlerini iyi biliyorsan bi kaç gün erken başla ilişkiye, binde her seferinde yarım saat hiç kalkmadan yat
eğer bat geldiyse muhtemelen adettir canım hayırlısı olsun
Yaaa oylemi
Sabah ilk idrarla tekrar bi yapsaydın canım
Canım seyirme olayını oğlumda yaşamıştım ama göbeğimde değil kasığımda atma oluyordu belirti olarak sayılır mı bilmiyorum bu gebeliğim de olmadıCnm dun aksam da gobek ustunde ara sora seyırme oldu belırtı olabılırmı
Madem yarın doktora gitceksin akşam yap bakalım kuzum varsa zaten sabah akşam farketmez çıkar yaniNebılım cnm nebıcım cızgı bu bılmıyom kı
Madem yarın doktora gitceksin akşam yap bakalım kuzum varsa zaten sabah akşam farketmez çıkar yani
Rahat ol birazcık kuzum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallahHaklısın cnm bakarım o ankı psıkolojıme gore yaparm
Ay inşallah rüyan gerçek çıkar canım hayırlısı olur güzel haberini alırız :)Amin cnm bugunde baklm olcakmı gecocekmı bosa umıtlenmek cok kotu oluyo adetım gecıkmeden bıgun once ruymda tesstee cıft cıGı vardı zaten
Amin cnm cok guzeş olurAy inşallah rüyan gerçek çıkar canım hayırlısı olur güzel haberini alırız :)
ilk başlık açtığında hamile kalmamışssın ikinci kısmi okuyamadım 13 gün ki testlerini gördün peki ondan bir gün öncce de silik görmüşmüydın.Canım seyirme olayını oğlumda yaşamıştım ama göbeğimde değil kasığımda atma oluyordu belirti olarak sayılır mı bilmiyorum bu gebeliğim de olmadı
Evet 10-11.gün silik çıkmıştı ertesi gün bi daha yaptım bişey çıkmadı o gün umudumu kesmiştim aslında ama kasığımda batmalar olunca bi gün sonra yine yaptım ve silik çizgiyle birlikte tekrar pozitife döndü testlerilk başlık açtığında hamile kalmamışssın ikinci kısmi okuyamadım 13 gün ki testlerini gördün peki ondan bir gün öncce de silik görmüşmüydın.
yani birden değişrebiliyor değer 1 gün bile önemli sanırımEvet 10-11.gün silik çıkmıştı ertesi gün bi daha yaptım bişey çıkmadı o gün umudumu kesmiştim aslında ama kasığımda batmalar olunca bi gün sonra yine yaptım ve silik çizgiyle birlikte tekrar pozitife döndü testler
Bu testi yaptıktan sonra ertesi gün ne koyulaşma oldu ne çizgi çıktıyani birden değişrebiliyor değer 1 gün bile önemli sanırım
Yapmadom beklıyımmdedom cnm ya tek cızgı cokar dıye korkuyorumSabah ilk idrarla tekrar bi yapsaydın canım