Beyaz çizgi soluk çizgi erken hamilelik belirtileri

Sağlık olsun bende bugün beta verdim sonuç hala çıkmadı umarım herkesin gönlüne göre olur
Ben kan vermek istemiyorum ya, ama göğüslerim hayatımda ilk defa bu kadar büyük ve şiş. Bugün karıncalanma oldu uclarında ve ağrı var. Kolumu oynasam sızlıyordu. Dün gece de kasık ağrısından yatamadım karnıma vurdu falan. Ya bi hastalığım var ya karnımda bişiler oluyo 😂

Selam kızlar benim ikinci çizgi beyaz çıktı ve kenarında böyle kırmızılık oluştu sizce hamilelik var mıdır 🌸🌸

Eklentiler

• F6106C94-C85F-45BB-B97C-BA97079C7147.jpeg
    F6106C94-C85F-45BB-B97C-BA97079C7147.jpeg
    23,1 KB · Görüntüleme: 38
Teşekkür ederim cevapladığınız için öncelikle 💕 ama şöyle bişey var bu çizgi beyaz çizginin yanında ve normalde 28 günde bir oluyorum bat 16 sı olsa daha belirhin olmazmıydı

Teşekkür ederim cevapladığınız için öncelikle 💕 ama şöyle bişey var bu çizgi beyaz çizginin yanında ve normalde 28 günde bir oluyorum bat 16 sı olsa daha belirhin olmazmıydı
ilk idrarla mı yaptınız

evet daha koyu olabilirdi ama şu an da var. gec döllenme olabilir onemli olan düzenli artış

Selam kızlar benim ikinci çizgi beyaz çıktı ve kenarında böyle kırmızılık oluştu sizce hamilelik var mıdır 🌸🌸
Merhaba, benim de testlerimde bazen beyaz çizgi çıkıyor ama negatif oluyor. Sizinki farklıdır umarım. Daha koyu çıkmayabilir varsa geç döllenme vs olabilir ama siz daha net görürsünüz testinizi çizgi beyaz mı yoksa pembe mi

Daha önceki hamileliklerimde hep 4 gün önceden net çizgilerle öğrenmiştim o yüzden çok ikilemde kaldım umarım geç döllenme olmuştur dediğiniz gibi

X