Korkma canım herşey olacağına varır ben günde 3er 5er yapıyodum zevk alıyodum yapmaktan negatifi göre göre öyle alıştım ki umrumda bile olmuyordu :) bu duruma alışmakta bir yönden iyi bir süre sonra heyecana kapılmıyosun örneğin ben pozitif gördükten günler sonra gittim kan vermeye o kadar hissizdim ne bileyim :) herşeyi akışına bırak ennn hayırlı enn güzel zamanda gelecek miniğin emin ol.Yapmadom beklıyımmdedom cnm ya tek cızgı cokar dıye korkuyorum
Haklısın cnm eve gıdıp ıns test yapcam 1 saat sonra bıseyler ocmedım ıı uc saattır freely markadanmı yapsam acabaKorkma canım herşey olacağına varır ben günde 3er 5er yapıyodum zevk alıyodum yapmaktan negatifi göre göre öyle alıştım ki umrumda bile olmuyordu :) bu duruma alışmakta bir yönden iyi bir süre sonra heyecana kapılmıyosun örneğin ben pozitif gördükten günler sonra gittim kan vermeye o kadar hissizdim ne bileyim :) herşeyi akışına bırak ennn hayırlı enn güzel zamanda gelecek miniğin emin ol.
Freely yap canım yapcaksan güvenilirlilik açısından test edildi onaylandı tarafımdanHaklısın cnm eve gıdıp ıns test yapcam 1 saat sonra bıseyler ocmedım ıı uc saattır freely markadanmı yapsam acaba
Daha hala bat gelmedı zaten ama beyaz akıntım olmus azda olsa normal heralde agrım sızım yok cok sukur gogus harıc sadece bıraz ıkı gundur oburum osıkolojık sanırım freelly yapcam bakalım bıraz beklıcem de cıkcakmıFreely yap canım yapcaksan güvenilirlilik açısından test edildi onaylandı tarafımdan
Aynı ben ahahah atsana bakalım cnmKızlaarrrr dün test yaptım hiçbişey çıkmadı dedim ya aslında biliyorum 15 dk sonrasını dikkate almamamız gerekiyor ama bugün öğlen bi bakayım teste dedim bide ne göreyim!! Çookkkkk hafif bi çizgi var derinlerde yaaa
Bence biz önce piskoloğa gidelim bunlar delirme belirtileri olabilir hahahahAynı ben ahahah atsana bakalım cnm
Bence biz önce piskoloğa gidelim bunlar delirme belirtileri olabilir hahahahatamıyom kuzum ya hata oluştu diyo
Gerçekten ya ama bence sende bişeyler var bebeğim ya inşallahhhh çift çizgiyi görürsün inşallahhhhEvet bende bırazdan test yapcam tekrardan buseger kesın cıkmıcak bısey yıkılcam bırbırımıze destek olalım tamammı ahahah dosya yukleden yapcan cnm foto cek ona basıp yenıden oyle at sen yuklemeyı bıtırmeden cevaplaya basla
Cabım yaptın mı testKozlar batı gecenler gelmemesı ıcın dırenenler nerde sohbet edelım baylara ölüm diyelim
Yapmadınmı kız daha merak tan çatladım burda :)Evet bende bırazdan test yapcam tekrardan buseger kesın cıkmıcak bısey yıkılcam bırbırımıze destek olalım tamammı ahahah dosya yukleden yapcan cnm foto cek ona basıp yenıden oyle at sen yuklemeyı bıtırmeden cevaplaya basla
Test negatıf coktı cnmCabım yaptın mı test
Cnm negatıf cıktıCabım yaptın mı test
Catlama cnm negatıfYapmadınmı kız daha merak tan çatladım burda :)
Nasıl ya yokmu hiçbişey canım??Catlama cnm negatıf
Olsun be bebeğim bizde görcez bigün o çift çizgiyi sadece sabır bak üzülme lütfenCatlama cnm negatıf
Ben hala gec dollendı belkı dıye umut edıyorum ama kosmet yarn aksam dr a gıdıcem bılmıyom ya belkı sabah yapsam daha ıyıydı odrar toplanmadan yaptmOlsun be bebeğim bizde görcez bigün o çift çizgiyi sadece sabır bak üzülme lütfen
Yoksada kotu bısı olmasnda cnm ya offoffOlsun be bebeğim bizde görcez bigün o çift çizgiyi sadece sabır bak üzülme lütfen
Olmaz olmaz kuzum için rahat olsun kötü düşünme iyi düşün ki iyi olsun bak ben artık takmamaya başladım gülüyorum eğlenşyorum çünkü düşündükçe gerçekten kafayı yicek gibi oluyo insanYoksada kotu bısı olmasnda cnm ya offoff
Hayırlısı olsun canm ne kadar var adeteCnm negatıf cıktı