İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yapmadom beklıyımmdedom cnm ya tek cızgı cokar dıye korkuyorum
Korkma canım herşey olacağına varır ben günde 3er 5er yapıyodum zevk alıyodum yapmaktan negatifi göre göre öyle alıştım ki umrumda bile olmuyordu :) bu duruma alışmakta bir yönden iyi bir süre sonra heyecana kapılmıyosun örneğin ben pozitif gördükten günler sonra gittim kan vermeye o kadar hissizdim ne bileyim :) herşeyi akışına bırak ennn hayırlı enn güzel zamanda gelecek miniğin emin ol.

Korkma canım herşey olacağına varır ben günde 3er 5er yapıyodum zevk alıyodum yapmaktan negatifi göre göre öyle alıştım ki umrumda bile olmuyordu :) bu duruma alışmakta bir yönden iyi bir süre sonra heyecana kapılmıyosun örneğin ben pozitif gördükten günler sonra gittim kan vermeye o kadar hissizdim ne bileyim :) herşeyi akışına bırak ennn hayırlı enn güzel zamanda gelecek miniğin emin ol.
Haklısın cnm eve gıdıp ıns test yapcam 1 saat sonra bıseyler ocmedım ıı uc saattır freely markadanmı yapsam acaba

Freely yap canım yapcaksan güvenilirlilik açısından test edildi onaylandı tarafımdan
Daha hala bat gelmedı zaten ama beyaz akıntım olmus azda olsa normal heralde agrım sızım yok cok sukur gogus harıc sadece bıraz ıkı gundur oburum osıkolojık sanırım freelly yapcam bakalım bıraz beklıcem de cıkcakmı

Kızlaarrrr dün test yaptım hiçbişey çıkmadı dedim ya aslında biliyorum 15 dk sonrasını dikkate almamamız gerekiyor ama bugün öğlen bi bakayım teste dedim bide ne göreyim!! Çookkkkk hafif bi çizgi var derinlerde yaaa:KK17::KK57:

Kızlaarrrr dün test yaptım hiçbişey çıkmadı dedim ya aslında biliyorum 15 dk sonrasını dikkate almamamız gerekiyor ama bugün öğlen bi bakayım teste dedim bide ne göreyim!! Çookkkkk hafif bi çizgi var derinlerde yaaa:KK17::KK57:
Aynı ben ahahah atsana bakalım cnm

Evet bende bırazdan test yapcam tekrardan buseger kesın cıkmıcak bısey yıkılcam bırbırımıze destek olalım tamammı ahahah dosya yukleden yapcan cnm foto cek ona basıp yenıden oyle at sen yuklemeyı bıtırmeden cevaplaya basla
Bence biz önce piskoloğa gidelim bunlar delirme belirtileri olabilir hahahah:halay::KK48: atamıyom kuzum ya hata oluştu diyo :KK43:

Evet bende bırazdan test yapcam tekrardan buseger kesın cıkmıcak bısey yıkılcam bırbırımıze destek olalım tamammı ahahah dosya yukleden yapcan cnm foto cek ona basıp yenıden oyle at sen yuklemeyı bıtırmeden cevaplaya basla
Gerçekten ya ama bence sende bişeyler var bebeğim ya inşallahhhh çift çizgiyi görürsün inşallahhhh
Az öncede denedim olmadı ya yapamadım dosya boyutunu kabul etmiyo anlamadım bende

X