İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet bebeğim predictor bende bi kere yaptım hala daha saklıyom mesela o hala tek çizgi ama bu test bende acayip umut oluşturdu ya sorma R
Kizlar bise sorcsm bnmde oglenki yaptifim test bu testten di tek cizgiydi yanibenim baska ihtimalim yokmudiyosunz hamilelik icin yaniolsaydo bu testte cikarmiydi bugun 1. Gecikmem olmasina ragmen

Kizlar bise sorcsm bnmde oglenki yaptifim test bu testten di tek cizgiydi yanibenim baska ihtimalim yokmudiyosunz hamilelik icin yaniolsaydo bu testte cikarmiydi bugun 1. Gecikmem olmasina ragmen
Bu test hassas test canım adete 6gün kala gösteriyor normalde olsa çıkardı diye düşünüyorum

Kızlar biraz uzun yazıcam ama inşallah okursunuz :)

Şimdi ben 22 yaşında 1.5 yıllık evliyim daima konuşuyoruz ama tamamen anlatmak istedim benim kızlık döneminden beri adetim düzensizdir evlendim 1 sene korundum o zaman çok güzel adet oluyordum ağrılarında azalmış adetim düzene girmişti fakat ağustosta adet olup ilacı bitirip bıraktım ve 1 hafta sonra sağol kasığım çekmeye ağrımaya başladı doktora gittim biraz iltihap çıktı pko çıktı ve endometriosiz denen bi rahatsızlık çıktı kist ve iltihap önemli değil dedi doktor ama diğer rahatsızlık hamileliğe engel olabiliyomuş 1 sene boyunca doğal yollarla deneyin olmassa gelin tedavi edeyim dedim ordan çıktım son adetini 5 ekimde oldum 1 hafta sürdü daha sonra ara kanama oldu 21 ekimde oda 1 hafta sürdü bitti

Ondan sonra kasımın sonu gibi sol kasığım zaman zaman batmaya başladı belim devamlı ağrımaya başladı sık idrara çıkmaya başladım ve kilo almaya başladım göğüslerim çok hassaslaştı(normalde sadece şişer adet olurum inerdi) bazen sol kasığım seyriyo ve sağ kasığımda ağrıyo(normalde hiç ağrımaz) karnımın alt tarafı şiş ve karnım sert iştahım açıldı ne bulsam yiyorum

Bu belirtilerden yaklaşık 10 tane test yaptım hepsi negatif buna rağmen geçen hafta perşembe günü kan vermeye gittim sağlık ocağına bu p.tsi çıktı sonucum 1.20 yani negatif ama yinede salı günü erken gebelik testi yaptım sonuç gönderdiğim foto işte

Şimdi kızlar size sorum o kan vermeye sonuç alma arasındaki 4 günde değerim artmışmıdır?? Ve sizce test yapıyımmı yoksa bekliyimmi??? Haftaya salı doktoruma gidicem ne diyorsunuz fikirlerinizi alayım??? (Bide bu kadar belirti psikolojik olamaz dimiii)???

He bide çok affedersiniz hazımsızlığım var sürekli gaz çıkartıyorum (normalde hiç böyle bişeyim yoktur) ve birazda kabızlık var ve bazen midem yanıyo gibi oluyo

buraya yazacağıma bir alttaki posta yazmışım.

Evet bugün ki belirtilerimi yazayım eğer hamileysem bilgi olsun. Ya da psikolojikse de bilgi olmuş olur.

- göğüs ağrısı eğilince özellikle hafif bir ağrı oluşuyor.
- hafif kasık ağrısı regl olacakmış gibi fakat reglime daha 9 gün var.
- beyaz akıntı oldukça azaldı. (yumurtlama tamamen bitti)
- duygusallık hali var.

Kan vermiş miydin canım o zaman bi kaç gün daha bekle bakalım, öyle test yap. Alinin_melegi nin kanda negatif gördükten bi kaç gün sonra evde ki testi çok silik çıkmıştı
Kan verdim canım işte p.tsi aldım sonucu ama o günden sonra ağrılarım çoğaldı hatta pazar günü pembe sıvımsı bi akıntı geldi adetim geliyo sandım ama hiçbişey yok kafam çookkk karıştııı çookkkk

Ama aradan bi gün geçti o düşündürüyo beni canım ya
Bekle bakalım cnm benım ucuncu gun olcak bugun dua edelım bırbırımıze ben bugun kanda cokmaz dıye korkuyorum varsa daha yenıyse cunku bat tarıhıne yakın yumurtladm kesın tabı yumurtladıysam umutlarımız sönmesin batlar gelmesın meleklerımız bızımle olsun sende bekle bakalım bugun ne olcak çalışıyomısun sende benm gıbı erkencısın

Cnm gec dollenme olabılır ymurtlama gununu takıp ettınmı varsa ıkımızınde gec döllenme zaten

Evet canım en iyisi beklemek bencede ve bol bol dua etmek eğer bebişimiz varsa gelmesin tabiki kırmızılar görmeyelim onları ama bence var sende bişeyler gibimr geliyo içime öyle doğuyor valla ne yalan söyliyim ama tabi geç döllenme olduysa çıkmaz diye tahmin ediyorum
Yok kuzum ben ev hanımıyım çalışmıyorum ama enteresan bi şekilde ge e 4te tuvalete kalktım ve uyuyamadım bi daha şu anda da gözlerim fıldır fıldır anlamadım yani

Cnm gec dollenme olabılır ymurtlama gununu takıp ettınmı varsa ıkımızınde gec döllenme zaten
Benim adetim düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama ama takvim programına göre yumurtlama günlerinde ilişki yaşadım bilmiyorum ama belirsiz yani evet dediğin doğru varsa bizimki geç olmuştur yoksa olsaydı çıkardı çoktann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…