- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
Ayyy hadi inşallah yaa yarın ilk idrarla bi daha deneEvet bebeğim predictor bende bi kere yaptım hala daha saklıyom mesela o hala tek çizgi ama bu test bende acayip umut oluşturdu ya sorma R
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi inşallah yaa yarın ilk idrarla bi daha deneEvet bebeğim predictor bende bi kere yaptım hala daha saklıyom mesela o hala tek çizgi ama bu test bende acayip umut oluşturdu ya sorma R
Ama p.tsi kan sonucum negatif çıktı eğer yarın pozitif çıkarsa nasıl olcakkiiiAyyy hadi inşallah yaa yarın ilk idrarla bi daha dene
Kan vermiş miydin canım o zaman bi kaç gün daha bekle bakalım, öyle test yap. Alinin_melegi nin kanda negatif gördükten bi kaç gün sonra evde ki testi çok silik çıkmıştıAma p.tsi kan sonucum negatif çıktı eğer yarın pozitif çıkarsa nasıl olcakkiii
Kizlar bise sorcsm bnmde oglenki yaptifim test bu testten di tek cizgiydi yanibenim baska ihtimalim yokmudiyosunz hamilelik icin yaniolsaydo bu testte cikarmiydi bugun 1. Gecikmem olmasina ragmenEvet bebeğim predictor bende bi kere yaptım hala daha saklıyom mesela o hala tek çizgi ama bu test bende acayip umut oluşturdu ya sorma R
Bu test hassas test canım adete 6gün kala gösteriyor normalde olsa çıkardı diye düşünüyorumKizlar bise sorcsm bnmde oglenki yaptifim test bu testten di tek cizgiydi yanibenim baska ihtimalim yokmudiyosunz hamilelik icin yaniolsaydo bu testte cikarmiydi bugun 1. Gecikmem olmasina ragmen
Anladm canm. Benim umutlar sönuyor ama hala adet yok hayirlisi diyelimBu test hassas test canım adete 6gün kala gösteriyor normalde olsa çıkardı diye düşünüyorum
Adet olmadıysan hala umit var demektir sıkma canınıAnladm canm. Benim umutlar sönuyor ama hala adet yok hayirlisi diyelim
Salı olmam lazımdı bugun 32 oldu parlak sılınce boyle bazen hafıf bısey gelıyo beyazKac gn geciktin sen insallah rabbim yardim etsin umarm bebisin vardir
Dogru cnm bugun dr a gıdıcem kana gecmısmıdır acabaOlabilir kuzucum tabikide geç döllenme de olabilir bide idrarda geç çıkıyo biliyosun o yüzden daha yeniyse çıkmamıştır
Koz hamılesın baksana cızgı varAcok ince bise var
Kuzum geç döllenmeyle belki bi ihtimal çıkmayabilir ama çıkabilirde sen bi git baktır bakalım inşallahhhh hayırlı haberlerle dönersinDogru cnm bugun dr a gıdıcem kana gecmısmıdır acaba
Ama aradan bi gün geçti o düşündürüyo beni canım yaKoz hamılesın baksana cızgı var
Kan verdim canım işte p.tsi aldım sonucu ama o günden sonra ağrılarım çoğaldı hatta pazar günü pembe sıvımsı bi akıntı geldi adetim geliyo sandım ama hiçbişey yok kafam çookkk karıştııı çookkkkKan vermiş miydin canım o zaman bi kaç gün daha bekle bakalım, öyle test yap. Alinin_melegi nin kanda negatif gördükten bi kaç gün sonra evde ki testi çok silik çıkmıştı
Bekle bakalım cnm benım ucuncu gun olcak bugun dua edelım bırbırımıze ben bugun kanda cokmaz dıye korkuyorum varsa daha yenıyse cunku bat tarıhıne yakın yumurtladm kesın tabı yumurtladıysam umutlarımız sönmesin batlar gelmesın meleklerımız bızımle olsun sende bekle bakalım bugun ne olcak çalışıyomısun sende benm gıbı erkencısınAma aradan bi gün geçti o düşündürüyo beni canım ya
Cnm gec dollenme olabılır ymurtlama gununu takıp ettınmı varsa ıkımızınde gec döllenme zatenKan verdim canım işte p.tsi aldım sonucu ama o günden sonra ağrılarım çoğaldı hatta pazar günü pembe sıvımsı bi akıntı geldi adetim geliyo sandım ama hiçbişey yok kafam çookkk karıştııı çookkkk
Evet canım en iyisi beklemek bencede ve bol bol dua etmek eğer bebişimiz varsa gelmesin tabiki kırmızılar görmeyelim onları ama bence var sende bişeyler gibimr geliyo içime öyle doğuyor valla ne yalan söyliyim ama tabi geç döllenme olduysa çıkmaz diye tahmin ediyorumBekle bakalım cnm benım ucuncu gun olcak bugun dua edelım bırbırımıze ben bugun kanda cokmaz dıye korkuyorum varsa daha yenıyse cunku bat tarıhıne yakın yumurtladm kesın tabı yumurtladıysam umutlarımız sönmesin batlar gelmesın meleklerımız bızımle olsun sende bekle bakalım bugun ne olcak çalışıyomısun sende benm gıbı erkencısın
Benim adetim düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama ama takvim programına göre yumurtlama günlerinde ilişki yaşadım bilmiyorum ama belirsiz yani evet dediğin doğru varsa bizimki geç olmuştur yoksa olsaydı çıkardı çoktannCnm gec dollenme olabılır ymurtlama gununu takıp ettınmı varsa ıkımızınde gec döllenme zaten