- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Benım 21. Gune kadar olmadıgı kesın cnm oyuzden varsada cıkmaz acaba kanda cıkarmı onuda bılmıyorum suan agrım sızım yok ıns bebıslerımız vardır baska bısey de hıssedemıyorum korkuyorum sadece hanı baska problemımız var duzenım yumurtlamam boUlur dıye sen akıntından anlamıypmuaun cnmBenim adetim düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama ama takvim programına göre yumurtlama günlerinde ilişki yaşadım bilmiyorum ama belirsiz yani evet dediğin doğru varsa bizimki geç olmuştur yoksa olsaydı çıkardı çoktann
Bende butun gece uyandım dondum durdum işte işe geldım gunun gecmesını beklıcem korkarakBenim adetim düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama ama takvim programına göre yumurtlama günlerinde ilişki yaşadım bilmiyorum ama belirsiz yani evet dediğin doğru varsa bizimki geç olmuştur yoksa olsaydı çıkardı çoktann
Korkma canım korkma stres yapıyoruz ya kafamıza çok takıyoruz o yüzdende gecikebiliyo valla benim hemen hemen her gün akıntım olduğu için fark edemiyorum yani anlamıyorum mesela bi gün çok sıvı geliyo bigünde kopkoyu beyaz geliyo anlamıyorum canımBenım 21. Gune kadar olmadıgı kesın cnm oyuzden varsada cıkmaz acaba kanda cıkarmı onuda bılmıyorum suan agrım sızım yok ıns bebıslerımız vardır baska bısey de hıssedemıyorum korkuyorum sadece hanı baska problemımız var duzenım yumurtlamam boUlur dıye sen akıntından anlamıypmuaun cnm
Hayırlısı be canım senin en azından kafanı dağıtıcak bi işin varmış oyalancak bişeyin var yani benim oda yok bütün gün kendimi dinliyorumBende butun gece uyandım dondum durdum işte işe geldım gunun gecmesını beklıcem korkarak
Haklısın cnm streste yağtık cok oyuzden de gecıkmıs olabılır kotu bısey cıkmasında onemlı olan o yumurtlaamam olmadıysa yada baska kotu bısey derse dıye korkuyorum yasta yavas yavas gıdıyo artıkHayırlısı be canım senin en azından kafanı dağıtıcak bi işin varmış oyalancak bişeyin var yani benim oda yok bütün gün kendimi dinliyorum
Yoktur kuzum içini ferah tut herşeyin hayırlısı gitcek misin bugün doktora??Haklısın cnm streste yağtık cok oyuzden de gecıkmıs olabılır kotu bısey cıkmasında onemlı olan o yumurtlaamam olmadıysa yada baska kotu bısey derse dıye korkuyorum yasta yavas yavas gıdıyo artık
Ah cnm 28 e gırdım artık anca kendımı hazır hıssetım esım cok ıstıyor bebek delı oluyor bebeklere aksam 6gbı dt da olcam kısmetse cnm duaetYoktur kuzum içini ferah tut herşeyin hayırlısı gitcek misin bugün doktora??
Kız ne var yasında genceciksin maşallahyaşa takma kafanı
En güzel yaştasın aslında bebeğim kendini hiiçç kasma yaş konusunda eşinde sende istiyorsan Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah..Ah cnm 28 e gırdım artık anca kendımı hazır hıssetım esım cok ıstıyor bebek delı oluyor bebeklere aksam 6gbı dt da olcam kısmetse cnm duaet
Ay midem yanıyo ya içten içe allah allah vücudum isyana kalktı galibaAh cnm 28 e gırdım artık anca kendımı hazır hıssetım esım cok ıstıyor bebek delı oluyor bebeklere aksam 6gbı dt da olcam kısmetse cnm duaet
Sorma bnmde su ıcıyorum sabahtan berı ay esım cok heycanlı buayda caktırmıyo dokunmuyo bana sabırla beklıyo ayay ıns ıstedıgı haberı alırızAy midem yanıyo ya içten içe allah allah vücudum isyana kalktı galiba
Ya Benimkide öyle her gün soruyor adetin geldimi diye o pembemsi akıntı geldiğinde gözleri doldu sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim dedi güldü boşver iyi oldu adet oldun dedi ama içten içe üzüldü tabiii adet olmayınca umutları yine yükseldiii off offSorma bnmde su ıcıyorum sabahtan berı ay esım cok heycanlı buayda caktırmıyo dokunmuyo bana sabırla beklıyo ayay ıns ıstedıgı haberı alırız
Aynen cnm bız de artık pek konusmuyruz bu konuları cunku stres oluyor acaba ne var dıye ınsan delırıyor ya allah hepımızın yardımcısı olsun hepımızın bebıslerı geçsın buay tam tanısma yıldonumumuze denk gelırdıYa Benimkide öyle her gün soruyor adetin geldimi diye o pembemsi akıntı geldiğinde gözleri doldu sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim dedi güldü boşver iyi oldu adet oldun dedi ama içten içe üzüldü tabiii adet olmayınca umutları yine yükseldiii off off
Evet kuzum haklısın inşallah denk gelir yaAynen cnm bız de artık pek konusmuyruz bu konuları cunku stres oluyor acaba ne var dıye ınsan delırıyor ya allah hepımızın yardımcısı olsun hepımızın bebıslerı geçsın buay tam tanısma yıldonumumuze denk gelırdı
Kizlar ikinizinde yazismalari okudum azonce sanrm suands 3 umz beklemedeyiz ayni duurmdayiz Allahm 3umuzunde ognlune gore versin G gencevli doktordan gelnce guzel haberlerni bkliyorhluz Allah tum istynlere versin . bende bugun 2. Gun gecikmem hala adet olmadim bakalm hayirlisiEvet kuzum haklısın inşallah denk gelir ya
Bende okurken nasıl duygulanıyorum bilsen inşallah darısı başıma canımyunus_ciklet bak canım hem kasık bel ağrım olmuş hemde testim böyle çıkmış :) sayende geçmişe gidip eski mesajlarımı okuyorum hey gidi hey :)
hafif dediğin şey bendede oluyor ama şiddetli değildi demi yani kesin hamileyim çok ağrıyor diyememişssindir.Arada bi bel kasık ağrım oluyodu galiba tam net hatırlayamasam da geçmiş sayfalara bakmam lazım :)
Ben gıtcen bu aksam cnm dr a evet ucumuzde beklemedeyız 12sınde en gec olmam gerektı benım olmadı 31. Gun sımdı ıkıncı gun oluyo gecıkmemın sanırım sende ne var be yok tekrardan test yaptınmı
Karistirmisim pardon canm ben hal bkliyorum adeti yok henuz bakalm sevindir biziBen gıtcen bu aksam cnm dr a evet ucumuzde beklemedeyız 12sınde en gec olmam gerektı benım olmadı 31. Gun sımdı ıkıncı gun oluyo gecıkmemın sanırım sende ne var be yok tekrardan test yaptınmı