İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İlişkinin üzerinden 10 günden fazla geçmişti benim galiba kızlar dışardayım şimdi eve gidince bakiyim notlarıma

Kızlar cok tesırgınım hala yumurtlama akıntım olmadı dr a mı gıtsem ya yumurtlamasam buay bıde adetım gecerse gene bos ymutlara kapılırsam ;(

Kızlar bugun kan sonuclarım cıktı demire falan bakılmıstı depolarım bosalmıs ilaç yazdı bu hamileliğe engel olurmu biliyomusunuz

Kızlar bugun kan sonuclarım cıktı demire falan bakılmıstı depolarım bosalmıs ilaç yazdı bu hamileliğe engel olurmu biliyomusunuz

Demir Hapı mı hamileliğe engel olur mu diye soruyorsun? Hamileliğe engel olmaz ama reçetesini oku illa şu tarz bir ibare vardır, "Tedavi sürecinde hamile olduğunuzu anlarsanız hemen doktorunuza veya eczacınıza danışın." diye. Onun dışında demir eksikliğinim hamilelikteki etkisinden bahsediyorsan maalesef etkiliyor. Demir ya da kan sayımı embriyonun rahme tutunmasına ciddi rol oynayan faktörlerden biri ve maalesef düşüklerin çoğunun sebebi kansızlık veya demir eksikliği. Ama bu gözünü korkutmasın. Tedaviye başlamışsın, bir de keçi boynuzu pekmezi ile gıda takviyesi yap kendini hiç sıkıntı olmaz kuşum. Allahım yardımcın olsun. Erkenden öğrenmen çok iyi olmuş.

Kızlar cok tesırgınım hala yumurtlama akıntım olmadı dr a mı gıtsem ya yumurtlamasam buay bıde adetım gecerse gene bos ymutlara kapılırsam ;(
reglinin 21 günü pregestoran testi yspıyor dr yum çatladıysa o testte çıkar bence arada kaçırmış olabilirsin her ovülasyonda akıntı farketmeyebilirsin

Ok tesekkürler canm cevabın icin ilacı sordum hamilelik olursa sıkıntı olmaz devam et dedi ben hamile kalmaya engel olurmu diye korktum.aslında gec bile kaldım cunku asırı kanamalı adet oluyorum tahmin ediyodum ama gec olsun güc olmasın tabi

Farkedilip tedaviye başlaman çok iyi olmuş canım genelikte demir eksikliği ve kansızlık ciddi sıkıntı ve gerektiği zamanlarda zaten hamilelikte de erkenden kan ilacına başlanabiliyor

Kızlar benim testte çıktığında şüpheli ilişkinin üzerinden 13 gün geçmiş o yüzden erken davranmayın

mi-nick canım sen çok erken öğrenmemişsin aslında bayagı geçmiş zaten ilişiden sonraki 11 ve 12 günleri idrarda çıkıyor. Ben sana döllenmeyi hissedebildin mi diye sormuştum aslında.

Cok moralım bozuk yaa yumurtlamam olmassa buay butun duEnım bozulcqk

mi-nick canım sen çok erken öğrenmemişsin aslında bayagı geçmiş zaten ilişiden sonraki 11 ve 12 günleri idrarda çıkıyor. Ben sana döllenmeyi hissedebildin mi diye sormuştum aslında.
Iliskiden bes gun sonra kasigimda batma olmustu canim onun oncesinde hissetmedim hic, reglime 8gun kala cikti testte daha erken cikmazdi sanirim bilemedim :)

Reglim 24 unde bitti 24-25-27 ve 3 unu degerlendirdik 3 u hic saymiyorum aslinda ondan once ki gunlerde tuttuguna eminim yunus_ciklet

Eklentiler

• 1536DF52-454A-4643-A37E-AE2435FB39EC.jpeg
    40,6 KB · Görüntüleme: 201
Farkedilip tedaviye başlaman çok iyi olmuş canım genelikte demir eksikliği ve kansızlık ciddi sıkıntı ve gerektiği zamanlarda zaten hamilelikte de erkenden kan ilacına başlanabiliyor
Evet canm iyi oldu zaten cok üşüyordum sabahları uyanamıyodum gidip baktrym dedim iyiki baktırmısım d vitaminide cok düsük cıktı oda cok önemliymiş eksikliği gebe kalmaya engel oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…