İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet canm iyi oldu zaten cok üşüyordum sabahları uyanamıyodum gidip baktrym dedim iyiki baktırmısım d vitaminide cok düsük cıktı oda cok önemliymiş eksikliği gebe kalmaya engel oluyomus
Benim de d vitaminim cok dusuk canim uc hafta sonra takviyelere baslayacagim
evet bende de 13. günde çıktı 11.gün negatifti üstelik
bende de 11.gun negatifti hatta kafamdan silmistim kesin yok diye iki gun sonra pozitifi gormeye basladim :) aslinda bir gun bile cok farkediyor

Benim de d vitaminim cok dusuk canim uc hafta sonra takviyelere baslayacagim
bende de 11.gun negatifti hatta kafamdan silmistim kesin yok diye iki gun sonra pozitifi gormeye basladim :) aslinda bir gun bile cok farkediyor

evet biz acele ediyoruz :)
böyle örnekler çok..tam yok derken bir anda çıkıyor

Benım yumurtlamaya sanırım nıyetım yok kızlar hayırlısı dıyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 74
Benım yumurtlamaya sanırım nıyetım yok kızlar hayırlısı dıyorum
Valla senin sonucu artik bende cok merak ediyorum canim insallah hayirlisiyla goruruz bat gelince
Kızlar gebelikte yeme isteği en erken be zaman olur ve derecesi nedir neler çeker Çan'ımız
canim bende oyle aman aman yeme istegi yoktu ama surekli acikiyordum bata bi hafta kala, azicik karnim aciksa bayilcak gibi oluyordum ve hala ayni.. aciktigim anda yemek yemem lazim bekleyemiyorum hemen midem bulaniyor sekerim dusuyor gebelikten once boyle degildim

Valla senin sonucu artik bende cok merak ediyorum canim insallah hayirlisiyla goruruz bat gelince
canim bende oyle aman aman yeme istegi yoktu ama surekli acikiyordum bata bi hafta kala, azicik karnim aciksa bayilcak gibi oluyordum ve hala ayni.. aciktigim anda yemek yemem lazim bekleyemiyorum hemen midem bulaniyor sekerim dusuyor gebelikten once boyle degildim
Sağol canım benim

Bende mrk edıyorum cnm umut etmıyorum hayal kusrmuyorum hayırlısonı dılıyorum ıns tumurtlarım

X