- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Amin ıns cnm en kosa zamanda senın durum neaynen canım siz gün aşırı devam edin bebiş gelir inşallah en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ıns cnm en kosa zamanda senın durum neaynen canım siz gün aşırı devam edin bebiş gelir inşallah en kısa zamanda
Amin ıns cnm en kosa zamanda senın durum ne
değerlendir canım o ıslaklık çok önemli spermlerin rahme daha hızlı ulaşmasını sağlar hali hazırda bekleyen bi yumurtada var inşallah tutarKızlar hafıf sulu akıntım var ve kasık bel agrısı ara sıra acaba yumurtluyomuyum hala sumuksu akıntım yok ama
gitti gidiyorda 40 tane testi 26 liraya almıştım canım alsana onlardan eczaneleri zengin etmeye hiç gerek yok valla hem de kesinlikle güvenilir oluyorlar. Hemen çıktıysa pozitif olma ihtimali çok yüksek valla heyecan yaptım hadi inşallah3 tane farklı marka aldım hesi silik biri hemen çıktı diğerleri 1 saat sonra cAanım elimde test yok alıyorum
canım kan testi yaptır hamile olabilirsinKızlar merhaba adetim 2 gün geçti ama 10 gündür sol kasığımda ağrı vardı bazen başım dönüyodu şimdide belim çok ağrıyo kasıyo bazen halsizlik var canım hiçbişey istemiyo akıntımda yok sizce hamile olabilir miyim yoksa başka bişeymi dün rest yaptım negatifti ama kan vermeyi düşünüyorum sizce napmalıyım??
İnşallah canım yarın yaptırayım o zaman umutlandım bak şimdideğerlendir canım o ıslaklık çok önemli spermlerin rahme daha hızlı ulaşmasını sağlar hali hazırda bekleyen bi yumurtada var inşallah tutar
gitti gidiyorda 40 tane testi 26 liraya almıştım canım alsana onlardan eczaneleri zengin etmeye hiç gerek yok valla hem de kesinlikle güvenilir oluyorlar. Hemen çıktıysa pozitif olma ihtimali çok yüksek valla heyecan yaptım hadi inşallah
canım kan testi yaptır hamile olabilirsin
Buaksamı degerlendırıcem cnm heralde hamıle kalırsam benım adetın gecmesı gerekcek bellı olması ocın ıns yumurtam catlamıstırdeğerlendir canım o ıslaklık çok önemli spermlerin rahme daha hızlı ulaşmasını sağlar hali hazırda bekleyen bi yumurtada var inşallah tutar
gitti gidiyorda 40 tane testi 26 liraya almıştım canım alsana onlardan eczaneleri zengin etmeye hiç gerek yok valla hem de kesinlikle güvenilir oluyorlar. Hemen çıktıysa pozitif olma ihtimali çok yüksek valla heyecan yaptım hadi inşallah
aynen canım baya geç yumurtladın hamile kalırsan muhtemelen dr geç döllenme olmuş dicek :) geç olsun güç olmasın inşallahBuaksamı degerlendırıcem cnm heralde hamıle kalırsam benım adetın gecmesı gerekcek bellı olması ocın ıns yumurtam catlamıstır
Herşey vaktiyle oluyor canım yine de çok kendini kaptırma sonuçlarını alana kadar, o hayal kırıklığı zor oluyor, beklentin düşük olsun, hakkınsa hayırlısı olsunİnşallah canım yarın yaptırayım o zaman umutlandım bak şimdi
Yumurtlıyımda cnm ıns gerısı hayırloso ons olur dun geceyı cok guzel degerlendırdım 4 saat kalkmadan yattım 1 saat ayakları hıc ındırmedım sag tarafa yattım umarım bu yumurta catlamıstır :) bıdahakını ıkı gun sonramı degerlendırsem ko sonra beklemeye gecocem zatenaynen canım baya geç yumurtladın hamile kalırsan muhtemelen dr geç döllenme olmuş dicek :) geç olsun güç olmasın inşallah
İki gün degil bnce bi gün bekle canımYumurtlıyımda cnm ıns gerısı hayırloso ons olur dun geceyı cok guzel degerlendırdım 4 saat kalkmadan yattım 1 saat ayakları hıc ındırmedım sag tarafa yattım umarım bu yumurta catlamıstır :) bıdahakını ıkı gun sonramı degerlendırsem ko sonra beklemeye gecocem zaten
Hergun mu degerlendırım ıkı gunde burmı cnmİki gün degil bnce bi gün bekle canım
Ay evet ya cok zorda oyle durmak neler yapıyoruz dımıAh şu uydurulan hurafeler yok mu, sizi de bizi de öldürdü yeminle. Yakında bacaktan asıp bekleyecek kocalarımız.
dün kandın doğum acile gittim hücre halindeyse bende göremem dedi daha ovs günlerindesin yumurtan var dedi ama ben erken yum oldu gibi 30 da çatlama olduysa henüz çıkmaz sanırım çünkü ovs sonraki 5 gün de gitmiş oldum kan değil de idrarda gebelik yok dedi negatif.döllenme henüz gerçekleşmediyse zaten hcg çıkmaz biliyorum ama çok sulu akınıtım vardeğerlendir canım o ıslaklık çok önemli spermlerin rahme daha hızlı ulaşmasını sağlar hali hazırda bekleyen bi yumurtada var inşallah tutar
Beklıceksın cnm kac gunun gectıkı ılıskıden sonradün kandın doğum acile gittim hücre halindeyse bende göremem dedi daha ovs günlerindesin yumurtan var dedi ama ben erken yum oldu gibi 30 da çatlama olduysa henüz çıkmaz sanırım çünkü ovs sonraki 5 gün de gitmiş oldum kan değil de idrarda gebelik yok dedi negatif.döllenme henüz gerçekleşmediyse zaten hcg çıkmaz biliyorum ama çok sulu akınıtım var
benim bat 17 aralık son sat 21 kasım 28/29/30 günler agrım oldu bel kasık ağrısı yum şüphelendim aslında 13 gün yum oluyor ama erken oldu diye düşündüm üzerinden geçeli 6 gün olduBeklıceksın cnm kac gunun gectıkı ılıskıden sonra
onu da yapanlar var kız deme öyle :))Ah şu uydurulan hurafeler yok mu, sizi de bizi de öldürdü yeminle. Yakında bacaktan asıp bekleyecek kocalarımız.
Çalışmalar arasında bir gün olsun canım gün aşırı yaniHergun mu degerlendırım ıkı gunde burmı cnm
daha çok erken canım ya dur bakalım biraz daha bekledün kandın doğum acile gittim hücre halindeyse bende göremem dedi daha ovs günlerindesin yumurtan var dedi ama ben erken yum oldu gibi 30 da çatlama olduysa henüz çıkmaz sanırım çünkü ovs sonraki 5 gün de gitmiş oldum kan değil de idrarda gebelik yok dedi negatif.döllenme henüz gerçekleşmediyse zaten hcg çıkmaz biliyorum ama çok sulu akınıtım var
evet silik görünce acele ettim yerleşme 8 günde oluyor sanırım yaklaşık olarakonu da yapanlar var kız deme öyle :))
Çalışmalar arasında bir gün olsun canım gün aşırı yani
daha çok erken canım ya dur bakalım biraz daha bekle