İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Amin ıns cnm en kosa zamanda senın durum ne

kuzum benim hiçbirşey belli değil
düşükten sonra kanama geö durdu o nedenle adet zamanım belli değil
korunmuyoruz adet de olmadım daha
göğüsler sızlıyor kasıklar agrıyor ama bekliorum

Kızlar hafıf sulu akıntım var ve kasık bel agrısı ara sıra acaba yumurtluyomuyum hala sumuksu akıntım yok ama
değerlendir canım o ıslaklık çok önemli spermlerin rahme daha hızlı ulaşmasını sağlar hali hazırda bekleyen bi yumurtada var inşallah tutar

3 tane farklı marka aldım hesi silik biri hemen çıktı diğerleri 1 saat sonra cAanım elimde test yok alıyorum
gitti gidiyorda 40 tane testi 26 liraya almıştım canım alsana onlardan eczaneleri zengin etmeye hiç gerek yok valla hem de kesinlikle güvenilir oluyorlar. Hemen çıktıysa pozitif olma ihtimali çok yüksek valla heyecan yaptım hadi inşallah

canım kan testi yaptır hamile olabilirsin

İnşallah canım yarın yaptırayım o zaman umutlandım bak şimdi

Buaksamı degerlendırıcem cnm heralde hamıle kalırsam benım adetın gecmesı gerekcek bellı olması ocın ıns yumurtam catlamıstır

Buaksamı degerlendırıcem cnm heralde hamıle kalırsam benım adetın gecmesı gerekcek bellı olması ocın ıns yumurtam catlamıstır
aynen canım baya geç yumurtladın hamile kalırsan muhtemelen dr geç döllenme olmuş dicek :) geç olsun güç olmasın inşallah

İnşallah canım yarın yaptırayım o zaman umutlandım bak şimdi
Herşey vaktiyle oluyor canım yine de çok kendini kaptırma sonuçlarını alana kadar, o hayal kırıklığı zor oluyor, beklentin düşük olsun, hakkınsa hayırlısı olsun

aynen canım baya geç yumurtladın hamile kalırsan muhtemelen dr geç döllenme olmuş dicek :) geç olsun güç olmasın inşallah
Yumurtlıyımda cnm ıns gerısı hayırloso ons olur dun geceyı cok guzel degerlendırdım 4 saat kalkmadan yattım 1 saat ayakları hıc ındırmedım sag tarafa yattım umarım bu yumurta catlamıstır :) bıdahakını ıkı gun sonramı degerlendırsem ko sonra beklemeye gecocem zaten

İki gün degil bnce bi gün bekle canım

Ah şu uydurulan hurafeler yok mu, sizi de bizi de öldürdü yeminle. Yakında bacaktan asıp bekleyecek kocalarımız.

dün kandın doğum acile gittim hücre halindeyse bende göremem dedi daha ovs günlerindesin yumurtan var dedi ama ben erken yum oldu gibi 30 da çatlama olduysa henüz çıkmaz sanırım çünkü ovs sonraki 5 gün de gitmiş oldum kan değil de idrarda gebelik yok dedi negatif.döllenme henüz gerçekleşmediyse zaten hcg çıkmaz biliyorum ama çok sulu akınıtım var

Beklıceksın cnm kac gunun gectıkı ılıskıden sonra

Ah şu uydurulan hurafeler yok mu, sizi de bizi de öldürdü yeminle. Yakında bacaktan asıp bekleyecek kocalarımız.
onu da yapanlar var kız deme öyle :))

Hergun mu degerlendırım ıkı gunde burmı cnm
Çalışmalar arasında bir gün olsun canım gün aşırı yani
daha çok erken canım ya dur bakalım biraz daha bekle

Kızlar simdi ben 5ınde hamıle kalsam ustunden kanda veya ıdrarda cıkması ıcın 10 gın beklemem mı lazım sanırı. Adetımı en az besgun gecmesımı gerekecek

Kizlar bisy sorcm sizlere ben 15 kasim kurtaj oldum ve hic korunmadim iliskide ol 5 aralikta tekrrdan test yaptim evde pozitif cikti ama bugunde kanamam oldu bole yasayan vrmi anlayamadm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…