Kızlar benim testte çıktığında şüpheli ilişkinin üzerinden 13 gün geçmiş o yüzden erken davranmayın
Sagol canm içimi rahatlttındemir eksikliği gebeliğe engel değil
kızkardeşimde o kadar düşükki yıllardır ilaç kullanır 2 cocugu var
Benim de d vitaminim cok dusuk canim uc hafta sonra takviyelere baslayacagimEvet canm iyi oldu zaten cok üşüyordum sabahları uyanamıyodum gidip baktrym dedim iyiki baktırmısım d vitaminide cok düsük cıktı oda cok önemliymiş eksikliği gebe kalmaya engel oluyomus
bende de 11.gun negatifti hatta kafamdan silmistim kesin yok diye iki gun sonra pozitifi gormeye basladim :) aslinda bir gun bile cok farkediyorevet bende de 13. günde çıktı 11.gün negatifti üstelik
Benim de d vitaminim cok dusuk canim uc hafta sonra takviyelere baslayacagim
bende de 11.gun negatifti hatta kafamdan silmistim kesin yok diye iki gun sonra pozitifi gormeye basladim :) aslinda bir gun bile cok farkediyor
Benım yumurtlamaya sanırım nıyetım yok kızlar hayırlısı dıyorum
Valla senin sonucu artik bende cok merak ediyorum canim insallah hayirlisiyla goruruz bat gelinceBenım yumurtlamaya sanırım nıyetım yok kızlar hayırlısı dıyorum
canim bende oyle aman aman yeme istegi yoktu ama surekli acikiyordum bata bi hafta kala, azicik karnim aciksa bayilcak gibi oluyordum ve hala ayni.. aciktigim anda yemek yemem lazim bekleyemiyorum hemen midem bulaniyor sekerim dusuyor gebelikten once boyle degildimKızlar gebelikte yeme isteği en erken be zaman olur ve derecesi nedir neler çeker Çan'ımız
aaah ahhhhBenım yumurtlamaya sanırım nıyetım yok kızlar hayırlısı dıyorum
Sağol canım benimValla senin sonucu artik bende cok merak ediyorum canim insallah hayirlisiyla goruruz bat gelince
canim bende oyle aman aman yeme istegi yoktu ama surekli acikiyordum bata bi hafta kala, azicik karnim aciksa bayilcak gibi oluyordum ve hala ayni.. aciktigim anda yemek yemem lazim bekleyemiyorum hemen midem bulaniyor sekerim dusuyor gebelikten once boyle degildim
Niye noldu canimOffffffffff o kadar ama o kadar gına geldikiiiiiiii ağlayasım var
Canım ben ikinci çizgi görüyorum amaBenım yumurtlamaya sanırım nıyetım yok kızlar hayırlısı dıyorum
Canım ben ikinci çizgi görüyorum ama
Hmmm anladım canım kusura bakma o zaman ben hiç yapmadığım için ovu testi gebelik zanettimcanım bu gebelik testi değil ovulasyon testi
ikisi kırmızı çizgi oldugunda yumurtlamış oluyoruz
Umudum gitsin ki beklenmedik anda hamile oluyumNiye noldu canim
canim Allah hayirlisini nasip etsin en kisa zamanda gelir insallah mucizenUmudum gitsin ki beklenmedik anda hamile oluyum
Amin aminnnncanim Allah hayirlisini nasip etsin en kisa zamanda gelir insallah mucizen
Bende mrk edıyorum cnm umut etmıyorum hayal kusrmuyorum hayırlısonı dılıyorum ıns tumurtlarımValla senin sonucu artik bende cok merak ediyorum canim insallah hayirlisiyla goruruz bat gelince
canim bende oyle aman aman yeme istegi yoktu ama surekli acikiyordum bata bi hafta kala, azicik karnim aciksa bayilcak gibi oluyordum ve hala ayni.. aciktigim anda yemek yemem lazim bekleyemiyorum hemen midem bulaniyor sekerim dusuyor gebelikten once boyle degildim
Evet canım ama buay yumurtlıcammı bılmıyom bukadar gecıkmezdıbence sen geç yumurtluyorsun canım