yani çocuk istersek adete iki hafta kala mı yapmak gerekıyor.yumurta bebek oluşumunun temel taşıdır diyeyim canım :) genellikle adete iki hafta kala yumurtlama işlemi gerçekleşmiş olur ama bazı durumlarda (hastalık, ilaç kullanımı, stres, mevsim değişikliği gibi) daha erken yada daha geç olabilir. Korunmasız her ilişki yumurta ve spermin buluşmasına olanak sağlar o yüzden çocuk düşünmüyorsanız mutlaka korunun derim :)
evet canım gaz şişkinlik ve sertlik mevcuttu ama kabızlık yoktu bnde
Benim kimbilir kaçıncı silik görüşüm birgün mutlaka biri gerçek olacak umarım bu olur :)Cnm bnm testınde bıyle cıkmıstı havalara ucmustum ama hamıle degıldım yarın gene yap bıtane
Ah cnm o cıgıyo gormek ıcın neler yapmadık ya ısıklar tuttuk ıcıne bak benımkıde boyleydı sen gene yarn tekrarlaBenim kimbilir kaçıncı silik görüşüm birgün mutlaka biri gerçek olacak umarım bu olur :)
3 tane farklı test yaptım hepsi silikAh cnm o cıgıyo gormek ıcın neler yapmadık ya ısıklar tuttuk ıcıne bak benımkıde boyleydı sen gene yarn tekrarla
Bisey gorevilen varmi
normali öyle canım tabi sen bi süre akıntını kontrol edip yumurtlama zamanlarını takip et kendi ovulasyon dönemini bulmaya calış hatta benim telefonda takvimim uygulaması var muhtemel yumurtlama ve adet tarihlerimi gösteriyor ona göre benim adetlerim günü gününe geliyordu ordan takip ediyordumyani çocuk istersek adete iki hafta kala mı yapmak gerekıyor.
ay valla görüyom bi çizgi ama inşallah gebelik çizgisidir kuzum testin coksa her gün aynı saatte tekrarla bakalım koyulaşacak mımi-nick . Baksana canim
3 tane farklı marka aldım hesi silik biri hemen çıktı diğerleri 1 saat sonra cAanım elimde test yok alıyorumnormali öyle canım tabi sen bi süre akıntını kontrol edip yumurtlama zamanlarını takip et kendi ovulasyon dönemini bulmaya calış hatta benim telefonda takvimim uygulaması var muhtemel yumurtlama ve adet tarihlerimi gösteriyor ona göre benim adetlerim günü gününe geliyordu ordan takip ediyordum
ay valla görüyom bi çizgi ama inşallah gebelik çizgisidir kuzum testin coksa her gün aynı saatte tekrarla bakalım koyulaşacak mı
O akıntıdan sonra oluyo genelde canm benimde yumurtlamadan bir gün önce cok ıslaklıgm olmustuKızlar hafıf sulu akıntım var ve kasık bel agrısı ara sıra acaba yumurtluyomuyum hala sumuksu akıntım yok ama
Yumurtlamadıysam yenı yumurtlıcaksam bu test ne boyle ve bel kasık agrım bar bırı gercekten bana yardımcı olsun
22 ydı bugun cnm dr dun yumurtan 20 mm demıstı kan testımde daha yumurtlama yok dıyoducanım kaçıncı gün adetten sonraki?
22 ydı bugun cnm dr dun yumurtan 20 mm demıstı kan testımde daha yumurtlama yok dıyodu
Yum yokYumurtlamadıysam yenı yumurtlıcaksam bu test ne boyle ve bel kasık agrım bar bırı gercekten bana yardımcı olsun
Yakalamadım yumurtlamam 21.gune kdr olmamıs kan tetınde pyle cıktı acaba sabah yumurtladımmı bel kasık agrıyodaha önce koyuyu yakaladın yani
Yakalamadım yumurtlamam 21.gune kdr olmamıs kan tetınde pyle cıktı acaba sabah yumurtladımmı bel kasık agrıyo
Sanırım bugunlerı degerlendırmem şazım bata 6 gun varolabilir canım geç yumurtluyosumdur
Sanırım bugunlerı degerlendırmem şazım bata 6 gun var