İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

yani çocuk istersek adete iki hafta kala mı yapmak gerekıyor.

Benim kimbilir kaçıncı silik görüşüm birgün mutlaka biri gerçek olacak umarım bu olur :)
Ah cnm o cıgıyo gormek ıcın neler yapmadık ya ısıklar tuttuk ıcıne bak benımkıde boyleydı sen gene yarn tekrarla

Eklentiler

• AA957BEF-6074-4227-B5B0-589C690FEFD5.jpeg
    52,9 KB · Görüntüleme: 103
Bisey gorevilen varmi

yani çocuk istersek adete iki hafta kala mı yapmak gerekıyor.
normali öyle canım tabi sen bi süre akıntını kontrol edip yumurtlama zamanlarını takip et kendi ovulasyon dönemini bulmaya calış hatta benim telefonda takvimim uygulaması var muhtemel yumurtlama ve adet tarihlerimi gösteriyor ona göre benim adetlerim günü gününe geliyordu ordan takip ediyordum

ay valla görüyom bi çizgi ama inşallah gebelik çizgisidir kuzum testin coksa her gün aynı saatte tekrarla bakalım koyulaşacak mı

Kızlar hafıf sulu akıntım var ve kasık bel agrısı ara sıra acaba yumurtluyomuyum hala sumuksu akıntım yok ama

3 tane farklı marka aldım hesi silik biri hemen çıktı diğerleri 1 saat sonra cAanım elimde test yok alıyorum

benim düşük yaptıgım gebeliğimde de aynen böyle mercekle görülcek gibi çıkmıştı ama iki gün sonra bayagı belirginleşti
inşallah hamilesindir canım

Yumurtlamadıysam yenı yumurtlıcaksam bu test ne boyle ve bel kasık agrım bar bırı gercekten bana yardımcı olsun

Eklentiler

• image.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar merhaba adetim 2 gün geçti ama 10 gündür sol kasığımda ağrı vardı bazen başım dönüyodu şimdide belim çok ağrıyo kasıyo bazen halsizlik var canım hiçbişey istemiyo akıntımda yok sizce hamile olabilir miyim yoksa başka bişeymi dün rest yaptım negatifti ama kan vermeyi düşünüyorum sizce napmalıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…