İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

dur bakalım sen teste devam et canım
İşte oldugum ıcın gunduz yapamıyorum cnm aksam anca yumutlasamda koyu cozgılerı kacırmıs olabılırom dıyorum ama sumuksu akıntım olmadı belkı adete 5gun var umut edıyorum olsun

Gögüslerde hafif dolgunluk hıssı var buaksam adete yaklasıyorum sanırım

İşte oldugum ıcın gunduz yapamıyorum cnm aksam anca yumutlasamda koyu cozgılerı kacırmıs olabılırom dıyorum ama sumuksu akıntım olmadı belkı adete 5gun var umut edıyorum olsun

inşallah canım
en son doktorum bana ovu testlerine itibar etme demişti ben de bıraktım yapmayı
iki kez koyulaştı çıldırmış olmalı dedim

Kızlar benim yumurtlamadan sonra 7. Günüm bugun tek taraflı gögüs ve kasık batmalarım var ama ilginc olan normalde gögüslerim yumurtlamadan hemen sonra cok şişerdi ve acırdı ama bu ay şişmedi sadece acıyor hamilelikte gögüsler cok şişiyor diye duydum ama

Benim ilkinde sismisti dokunamiyordum bile bu sefer ne siskinlik ne dolgunluk olmadi canim hassasiyet vardi hafif bi agri seklinde o da azaldi baya bi

Cnm ılla sısmesı ve aynı anda acıması gerektıgını sanmıyorum sen ıkı gun sonra test yap

3 ilişki 4 te yum olmuş galiba benim takvime yakın günler tam pozitif gördüğün günün tarihi neydi acaba?

mi-nick bir de krem kıvamı koyu akıntım oldu bugün sendede olmuşmuydu?
Adetimin bittigi gunlerde uzayan akintim oldu canim ondan sonra tamamen kuru gecirdim aradaki gunleri, takvimde 4unde yumurtlama gozukuyor ama o gunlerde de akintim olmadi hic. Krem kivamli koyu akintim olmadi hamileligi ogrendikten sonra da sulu beyaz akinti basladi

bugün yaklaşık olarak 8 gündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…