İlişkide mutsuz olduğun için ayrıldığın kişinin ahı tutar mı

Bu ana kuzusu erkeklerden gına geldi. Benim de yıllar önce buna benzer bir şey başıma gelmişti. Uzaktan çalışıyordu yani istediğimiz bir şehirde yaşayabilirdik ben ne kendi ailemin ne de onun ailesinin yaşadığı şehirde oturmak istemedim. Ailesinin yaşadığı şehirde yaşıyıcaz her haftasonu da köye gidecekmişiz (ailesi köyde yaşıyor) sebebi de onların adetlerinde düğün masrafı çok oluyormuş köyde çalışıp borçları halletmesi lazımmış. Sırf onların gönlü olacak diye ben niye 1000 kişilik yemek veriyorum? Hadi veriyorum borcu niye bana kalıyor?
Aradan o kadar zaman geçti içip içip beni arıyor hala aynı kafa. Ben onu istememişim ailesi bana çok iyi bakarmış falan filan. Yani bunlar gram değişmez bi de üstüne beni suçluyor. İyi ki ayrılmışım iyi ki ayrılmışsın.

Seni de Allah kurtarmış iyi ki ayrılmışsın

Tutmaz ahı falan, zaten o ilişkide Perşembenin geleceği Çarşamba'dan belliymiş, bence yol yakınken kurtarmışsın, akıllı bir kızsın belli ki..Çoğu kişi bu noktada dönmez evlenirdi. Annesini sevmesi başka ana kuzusu olması bambaşka.. Benim eşim de annesine çok düşkün ama yeri geldi mi beni herkese karşı savunur. İlişkilerin sınırını iyi belirlemek gerekiyor. Mutluluklar dilerim

İyi bakacak aileyi kapış kapış yaparlardı şimdiye, her zıkkımlandığında sizi aramazdı şimdi karısının koynunda olurdu. Yalan atarken kendi zekalarını baz aldıkları için sanıyorlar ki herkes yiyecek.

Yani olmayacağını anlamak için bukadar zamana ne gerek vardı? İlk seferde anlayamadınızmı?
Onun söyledikleri asla kabul edilemez ama sizde yani maşallah anlamak için baya zaman geçmesini beklemişsiniz.

Yani olmayacağını anlamak için bukadar zamana ne gerek vardı? İlk seferde anlayamadınızmı?
Onun söyledikleri asla kabul edilemez ama sizde yani maşallah anlamak için baya zaman geçmesini beklemişsiniz.
Yani evet basiretim bağlandı bi an demek ki. Boşuna zaman kaybı oldu benim içinde

Çok haklısın teşekkür ederim

Ne bedduası böyle biriyle evlenince asıl sorun o zaman başlayacaktı akıllılık edip bırakmışsın aferin sana

Anacı erkekler değişmiyor demi benimki de öyle anası kardeşi o birbirlerine tapıyorlar gibiydi . Evlenince beni evimizi hiç benimsemedi adam

Ultra manipülatör bi adam.İliskide ayri manipüle etmis,ayrılinca ayrı.Köpegin duasi kabul olsa cevabini hak etmis bunları getiren kiside.Hayatını mahvedecek baska insan bulamadı şimdilik hala sizinle ugrasiyor.O yeni biriyle tanısinca bütün yaptiklarini anlatıcam diye siz haber yollayın ona bi seferde bakalim napacak.Sonucta yalniz olan o,nisanlanan siz

Konuyu okurken adamın yaptıklarından dolayı siz beddua ettiniz diye düşündüm. Sonunda şok oldum. Sizinki tutar onun ki tutmaz.

Verilmiş sadakanız varmış ki evlilik olmadan bu insandan kurtulmuşsunuz. Bedduası felan da tutmaz merak etmeyin. Ortada hiç bir sebep yokken ayrılık kararı alsaydınız belki endişeniz olurdu ama bu konuda olmasın.

Doğru bir karar verdiğinizi zaten adamın ayrılık sonrası çıkarttığı iftiralardan anlamışsınızdır. Allah hepimizi bunun gibi adamlardan korusun kızlar çok kötü cidden

Asıl ben ona ah ettim ondan g.tu doğrulmuyor bense baskasiyla cok mutluyum deyiver biri daha boyle bisey derse :) cok iyi yapmissin. Yaradan olsam onu kendi ahında boğar köpeğe falan çeviririm :)) bu ah alma olaylari boyle islemiyor. Birini sevemedin anlasamadin guzellikle ayrildin ne var bunda. Senin ne suçun var. Durduk yerde birine zarar verirsen hakkını yersen falan isliyor ilahi adalet. Tam tersi senin o salaga ah etmen lazim.

Onun ahı tutmaz da sizin verilmiş sadakanız varmış valla, çok geçmiş olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…