İlişkide mutsuz olduğun için ayrıldığın kişinin ahı tutar mı

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Ne güzel konuştunuz :)

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için

Asla ahı tutmaz bilerek böyle yapiyorki hep aklında bir yerde o kalsın yemin ederim bu topikte ilk defa okurken mutlu sonla biten yazı gördüm ne güzel ondan Kurtulmuş'un benim duam tutar bende bir ömür senin mutlu mesut olmanı istiyorum allah en güzellerini nasip etsin sana

Teşekkür ederim

Ayy çok teşekkür ederim güzel duaların için. Umarım sende hep mutlu olursun

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Allah ablanada sabır versin umarım boşanır o adamdan

Krediyle bilezik takalım parasını geline ödetelim olayını ilk kez duyuyorum valla ahaha ay iyi ki kurtarmışsın bu saçma heriften kendini. Belası falan tutmaz hiç korkma, adam seninle evlenebilmek için, seni evliliğe ikna edebilmek için hiçbir şey yapmamış ki sen evlenmeyince bela etsin de tutsun. Kim kabul eder ya

Bir arkadaşım da buna benzer bir durumu yaşamıştı, yalnız o nişanlı değildi erkeklerden bayağı soğumuştu bu adam yüzünden. O da paraya çok ihtiyacı varken işi bırakmak zorunda kaldı. Hayatı resmen zehir etti kıza uzun süre. Baktı adamın attığı iftiraların sonu yok çalıştığı yerdeki birine adamın ereksiyon problemi olduğunu ve tedavi olmayı reddettiğini söyledi. Adamın sesi bir daha çıkmadı, kimse de bahsini getirmedi.

Ay ablacım asıl adamın senden helallik alması lazım daha ne ahını mı aldım diye sorguluyorsun. Ki almadığın da ortada mutlu giden nişanlılık ilişkin varmış geçmişe takılı kalma. Onu da çevresini de umursama.

Ya sacmalama onun ne ahi tutacak kimsenin laf taşımasına izin verme. "Abi ayıp değil mi nişanlı kadına başka erkekten laf getiriyorsun? Aynısını senin karına yapsalar katil olursun. Biraz edep" falan de, pişman et konuyu açtıklarına:)
Sen dinlersen konuşurlar tabii ki
Benim adını anarsam enerjim gider- ararlar diye korkup lakap taktigim iki exim var. Biri unideydi, konuşmayı kestigim gibi laf gelmesin/benimki de ona gitmesin diye ortak arkadaş olan herkesi çıkarttım hayatımdan (zaten çocuğun arkadaşlarıyla neredeyse hepsi)
İkincisiyle de iş nedeniyle ortak çevremiz vardı . lafını açanın ağzına tiktığım için bir süre sonra kimse asla yanımda adını anmaz olmustu. Burada suç sizde.

Sırf sıkıldığım için ayrıldığım çok insan oldu bisey olsa bana olurdu her seferinde daha iyisi geldi hayatıma hepte çok sevdiler beddualar boş yani. Canım nasıl isterse biriyle ilişkiye başladım diye ömrümü mü heba edeyim ayıp olmasın diye. bir tane hayatım var umrumda da değil kimse keyfim nasıl isterse ilişkilerde bu karşı taraf için de geçerli kimse kimseye ömür vermek zorunda değil ayrılık için geçerli sebebe de gerek yok sıkılmak bile yeter bence

Böyle şeylere kafa yormayın, sevgili olmak nişanlılık vb neden var? Çift birbirimi tanıyacak uyumluysa devam değilse ayrılacak.
Sevmediğimiz ya da yapamayacağımız birinin ahi tutacak diye ayrılmayacak mıyız?
Kalbi kırılmış incinmiş dersek o olabilir aklınıza geldiğinde Allahım z kişiye de hayırlı yazılar yaz amin diyin gecin

Karsinizdaki insana bir hatanız olmamış.aldatma , hakaret , yalan vb kötü şeyler yok.sadece fikir ayrılıkları var.ayrilarak doğru bir karar vermişsiniz.kim mutsuz olacağı bir evlilik yapmak ister ki.
O yuzdsn herkesin söylediği gibi ,içiniz rahat olsun.mutluluklar dilerim

Ha bi de ilerde o bilezikleri satıp üzerine para verip araba alırız hayali kuruyordu kendisi bana sormadan,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…