İlişkide mutsuz olduğun için ayrıldığın kişinin ahı tutar mı

Hahaha alnından öpesim geldi

Evet çok şükür mutluyum. Umursamıyorum aman insan ister istemez etkileniyor☺

Evet çok yumuşak yüzlüyüm hata bende. Sizde en güzelini yapmışssınız vallahi ☺

Ay helal olsun çok haklısın her zaman ilk önce kendini düşünceksin

Haklısınız

İçim çok rahatladı, teşekkür ederim ☺☺

Bir laf vardır köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye. Adamınki de o misal.
Sevgililik,nişanlılık niye var? Karşındakiyle anlatabiliyor musun anlaşamıyor musun görelim diye. Siz de anlaşamadığınızı görmüşsünüz ayrılmışsınız. Çokta iyi yapmışsınız bence. Ayrılalı 1 sene olmuş adam hala dedikodu yapıyor,sağda solda konuşuyor.
İnsanları da anlamıyorum onların üstüne vazife mi ki gelip sana böyle konuşabiliyolar? Ondan sana laf taşıyan kim varsa arana mesafe koy ve ilişkiyi yaşayan bilir herkes kendi işine baksın de geç.

Hepsiyle arama mesafe koydum

Iyi yapmis.
Konu sahibi cok bile dayanmissiniz, insanin basireti baglaniyor bazen, ilk olayda tekmeyi basmaniz lazimdi.

Ah işte aradığım kadın.

Ben sırf bu kayınvalide görümce olayı yüzünden iki çocuğumun babasını bosadim üç yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım çocuklarımın babası psikolojik şiddeti çok fazlaydı evimiz için burası senden çok benim annemin evi derdi annesi de öyle bir insan di ki söylediği yalana inandırmak için ekmeği ayağının altına alır vallahi dedi yaptı vs diyen bir kadındı teyzesi ablası anası bazalarimin altına kadar bakıp karisirlardi evimin düzenine karisirlardi yani ben o aileden çıktığımda ruh sağlığım perisandi açıkçası yazarak anlatilmayacak kadar uzun konular ama çok iyi yapmışsın şimdiki aklım olsaydı nisanliyken ki ilk tartışmada birakirdim

Güncelleme : Arkadaşlar o da nişanlandı çok şükür kurtuldum

Üzüldüm sizin adınıza da

aynı sebepten ayrıldığım biri beni görünce arkadaslarına ‘kaportayı toplarsın ama hasar kaydı kalır’ demişti o kadar vicdan yaptım. temiz ve iyi bir cocuktu ve ahından korktum. hep onunla karşılaşma ihtimalim olmayan yerlere gidiyordum ki beni görünce yine üzülmesin falan noldu biliyor musun??!! 1 yıl sonra evlendi ahı falan da su ana kadar tutmadı. ikimiz de güzel evlilikler yaptık

Sizin adınıza sevindim

Itin duasi kabul olsa gökten kemik yagardi derim suratina o aracinin. Gitsin bunu soylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…