İlişkide mutsuz olduğun için ayrıldığın kişinin ahı tutar mı

Ah falan tutmaz korkmayın. Tutacaksa sizin ahınız tutar. Ya da tutsaydı benim ahım tutardı eski sevgililerime karşı sanki canını istemişsiniz de bir de beddua ediyor ana kuzusu. Onunla ortak çevreniz varsa ve size laf tasiyorlarsa sert bir dille uyarın ben artık nişanlıyım neden onun lafını bana tasiyorsunuz vs. Olmazsa çevrenizi değiştirirsiniz.

Herifin her hareketi ayrı faul, ayrilman için elinden geleni yapmış resmen, elleriyle dilleriyle sıçmış ilişkinin içine, sen gerekeni yapınca suçlu mu oldun şimdi? Adam olup mutlu etseydi? Bunca şeyi yapıp kendini mağdur görmesi bile nasıl bi manyak olduğunu gösteriyor zaten; kompleksli, sorunlu, muhakeme yoksunu, ezik bi tip, besbelli.
Bu şekilde konuşan, ondan bahseden, laf getirip götüren tiplerle muhatap bile olma derim. Kendi hayatına, mutluluğuna odaklan. Şükür namazı kılıp sadaka vermeni tavsiye ediyorum, büyük kurtuluş olmuş çünkü.

Son düzenleme:
Ayyy tripkolik anacinin tekiymis
Zaten siz önünüze bakmaniza ragmen o hala arkanizdan konusuyor belli ki takintili biri de
Size laf tasiyana deseydiniz ya tek sorun altin değil orada burada arkadan dedikodu yapan adam mi olur diye!
Bu ezik tipler de hep cevreye boyle yaygara kopariyor zaten. Lafini etmeyen aslinda basta kendine ve iliskisine saygisi olan olgun insanlar ki o kisi zaten daha cocuk, yetiskin olamamis
Ahı falan da tutmaz merak etmeyin
Ne yani ahı tutmasin diye onunla evlenip hayatinizi heba mi edecektiniz?
Ayrica dugunde takilan takilar ailesine ama bilezik borcu size! Kusura bakmasin da anasina paspas olacak es adayi arıyor. Sizin yaptiginiz da salaklik falan degil gayet akli basindasiniz, gozlemleyerek karar almak istemişsiniz sonunda da zaten olmayacagini görmüşsünüz. Kendinize bu yuzden de yuklenmeyin. Nisanlinizla da mutluluklar

Aferin iyi yırtmışsın.
Bence bedduanın tutmasından değil de, ola ki evlendin anlaşamadın ayrıldın, onun haklıyım işte bakın demesinden çekiniyosun. Çünkü ortada beddualık can yakma dolandırma aldatma durumu yok anlattığına göre.

Adamı dinleyerek hata etmişsiniz. Bundan sonra o işyerinden birine denk gelirseniz de sadece selam verip, geçin.

Adamı da tersleseymişsiniz keşke. Ne demek "Dikkat et ahı tutmasın". Bir ilişkide gerçekte ne olduğunu bilmeden bu kadar emin konuşmak ve size olumsuz cümleler kurması büyük saygısızlık.

Nişanlınızla mutluluklar dilerim. Hayırlı olsun.

ederse etsın köpeğin duası kabul olsa gökten kemir yağardı boşver sen mutlu olmaya bak

Saçmalıyorsunuz. Bir kere ben sizi haklı gördüm ama kimin haklı olduğunun bir önemi yok, insanlar anlaşamayıp ayrılır. Kaldı ki sizin aileler bile henüz tanışmamış, nişan olmamış, evlilik olmamış çocuğunuz olmamış, neyin ahı tutsun. her ayrılanın ahı tutsa herkesin hayatı duman olur. Yine de tutmaz ama ah etmesi gereken biri varsa o da sizsiniz bence, bir de işinizden olmuşsunuz onun yüzünden. Yine de kurtulmuşsunuz şükür edin. Size mutluluklar diliyorum, güzel bir yuva kurmanızı diliyorum.

Tutan tek şey o bıraktığın erkeğin akıl tutulmasi valla.Gerci onunda işi zor yazdıklarınızı okuyunca yazık çocuğa anca birini ahım tutar diye kandırıp evlenecek birisi gibi geldi bana ..Başka türlü zor bulur Ayrıca cevreside kendi gibiymis benim ablamda 30 yıldır çalışmayan ve neler neler çektiği eşini boşamaya çalışıyor onada iyi günde kötü günde diye saçmalıyor zevzekler kadın iyi gün gördüde sanki

ah tutmalık bi durum yok
anlaşamadınız ve ayrıldınız
ayrıca o abi dediğin adam da normal değil
şuan ciddi ilişkisi olan insana eski sevgiliden bahsedilmez
neden ondan haber getiriyor laf taşıyor ki sana

ah tutma olayları ortada gerçekten ciddi bi haksızlık varsa ilahi adalet de varsa o zaman olur muhtemelen
onlar da muamma konular

İşgüzar herif işte, bu kadar beğendiyse damat alsın, el kızının canı yok tabi.

Valla verilmiş sadakanız varmış öyle adamla ömür geçmez iyiki görüp nokta koymuşsunuz. Şimdiki ilişkinizde mutluluklar sizinle olsun çok mutlu olun o da duyup görüp çatlasın :))

Haksız edilen beddua sahibine geri döner.
Bundan sonra ondan size haber ileten herhangi biriyle karşılaştığınızda bunu söyleyin gidin.
Nişanlınız ile bir ömür mutluluklar.

İşgüzar herif işte, bu kadar beğendiyse damat alsın, el kızının canı yok tabi.
inanılmaz rahatsız edici ya ayrılmış bitmiş hayatına bakan insana söylenecek laflar değil bunlar

Anlattığınız gibiyse ahı tutmaz. Çünkü ilişki boyunca kendisi yıpratmış ilişkiyi siz de tahammül etmissiniz ve en sonunda bitirme kararı almıssınız tabi sizin de şurda hatanız var memnun olmadığınız şeyler olduğu zaman bu kadar tahammül etmeyin sınırınızı net şekilde belli edin karşı taraf bu beni nasıl olsa kabullendi deyip ayrılacağınızı düşünemiyor neden arıyor neden ayrıldı diye kendini de hatalı görmek istemediği için altınları parayı öne sürüyor çünkü siz ilişki boyunca yaptığı saygısızlıklara karşı sert bir tepki gösterememissiniz. Neden bu olsa baştan ayrılırdı bu kadar ilerletmezdi diye düşünmüştür karşı taraf. Siz şimdi ki nişanlınıza yoğunlaşın sürekli ahı tutar mı bedduası tutar mı diye kafanızı meşgul etmeyin. İlişki içinde ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz başkalarının ne düşündükleri ne söyledikleri yaşam kalitenizi asla düşürmesin.

O ısrar eden adama aşırı gıcık oldum, sen nişanlı bir kadınsın artık ne demek eskisi daha iyiydi ahintutacak sohbeti , fazlasıyla hadsiz biriymiş. Burda ahlik bir durum yok, siz mutluluğunuza odaklanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…