• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide başarılı olmak

Şöyle benimmde çok çeşitli aşk hikayelerim oldu hatta insanlara anlattığımda romantik komedi hikayesi gibi gelirdi onlara eskiden. Farklı milletlerden sevgililerimde oldu tabi. Ama ben bu kadar farklı insanı deneyip hala doğru insanı bulamamış olmayı kendi adıma başarısızlık sayıyorum. Bundan da bıktım bunaldım çünkü. Farklı bir erkek görmeye tahammülüm kalmadı . Keşke en baştan bi tane olsaydı tam olsaydı diyorum.
Ama sen "doğru adamı" bulamamışsin.
Doğru adamı yaptığın saçma davranışlarla kaçırmamissin ki 🤷
Seni aylarca görmediği halde görmek istemeyen, senin için çaba sarf etmeyen adam yanlış insandır. Diğer konularda da geçen ,kendi bencilliği için seni zora sokacak isteklerde bulunan insan da yanlış insandır .
Yani sen ağzınla kuş da tutsan,ya da tüm taktikleri de uygulasan adamı nikah masasına da götürsen adamın yanlış bir insan olduğu gerçeği değişmeyecek ve mutsuz olacaksın.
bence sorun sende değil, bulduğun adamın tırtlığında.

Ama sen "doğru adamı" bulamamışsin.
Doğru adamı yaptığın saçma davranışlarla kaçırmamissin ki 🤷
Seni aylarca görmediği halde görmek istemeyen, senin için çaba sarf etmeyen adam yanlış insandır. Diğer konularda da geçen ,kendi bencilliği için seni zora sokacak isteklerde bulunan insan da yanlış insandır .
Yani sen ağzınla kuş da tutsan,ya da tüm taktikleri de uygulasan adamı nikah masasına da götürsen adamın yanlış bir insan olduğu gerçeği değişmeyecek ve mutsuz olacaksın.
bence sorun sende değil, bulduğun adamın tırtlığında.
Biraz içim rahatladı açıkçası hep ben yalnış yaptığımı düşünüyordum. Öyle de bir davranıyordu ki dünyanın en hatalı , yaramaz , güvenilmez insanıymışım gibi hissediyordum. Manipule ediyodu sanırım.

Aksine bence oğlak erkeği sorumluluk sahibi ve ciddi ilişki yaşanacak bir burç ya . Benim kendi burcum oğlak fakat aslaaa özelliğini taşımıyorum çünkü haritamı maalesef ki kova yönetiyor. Bütün gezegenlerim kovada nerdeyse.
Oğlak erkeklerini bilirim ister istemez çekiyorum gizemli olurlar biraz. Sorumluluk demek oglak demek zaten ve oglak ciddi iliski insanı bunda hemfikirim. Lakin her ne kadar vurdumduymaz umursamaz görünselerde iclerinde cok seyi düsünürler ve takarlar. Ama cidden seytandırlarda. Tarot kartlarında bile oglagın sembolu seytandır. Ama sadece günes burcuyla olacak bir etken değil. Bunun ay’ı var merkuru var, marsı var bunlar cok etkiliyor.

Kova etkili oğlaksınız belli ki. Hava ve toprak agırlıkta sizde. Karsı tarafın gezegenlerinide baz alarak en azından iliskiye yön verilebilir. Kovaları severim zekaları, eglenceli yanları hosuma gidiyor.

Oğlak erkeklerini bilirim ister istemez çekiyorum gizemli olurlar biraz. Sorumluluk demek oglak demek zaten ve oglak ciddi iliski insanı bunda hemfikirim. Lakin her ne kadar vurdumduymaz umursamaz görünselerde iclerinde cok seyi düsünürler ve takarlar. Ama cidden seytandırlarda. Tarot kartlarında bile oglagın sembolu seytandır. Ama sadece günes burcuyla olacak bir etken değil. Bunun ay’ı var merkuru var, marsı var bunlar cok etkiliyor.

Kova etkili oğlaksınız belli ki. Hava ve toprak agırlıkta sizde. Karsı tarafın gezegenlerinide baz alarak en azından iliskiye yön verilebilir. Kovaları severim zekaları, eglenceli yanları hosuma gidiyor.
Evet ya bana da oğlak erkeği denk gelmedi ağız tadıyla 😅 nerde yengeç , aslan ve boğa beni buluyor 😂

Biraz içim rahatladı açıkçası hep ben yalnış yaptığımı düşünüyordum. Öyle de bir davranıyordu ki dünyanın en hatalı , yaramaz , güvenilmez insanıymışım gibi hissediyordum. Manipule ediyodu sanırım.
He, bak işte mesela kitabı yalayıp yutsan, en doğru -erkekleri en mutlu edecek taktikleri uygulasan ve bu manipülatorle evlenip tüm ömür onun kendi ego tatmini için seni yerin dibine batirdigi eleştirilerini duyup zaman icinde kendinden ve dünyadan bıkan bir insan olsan.
Başarılı bir ilişkin mi olurdu?
Cevabı sen de biliyorsun.
Yanlisin neresinden dönsen kârdır demişler. Sen de dönmüşsün şükür:)
Ha, deseydin ki "ilişkilerim harika başlıyor, çok ince düşünceli güzel insanlarla flört ediyorum ama çok tezcanliyim,devamlı buluşmak istiyorum. Sanırım sıkıyorum çünkü bir süre sonra benden uzaklasiyorlar. Bir kitap böyle böyle siz buluşma teklif etmeyin dedi. Sizin böyle deneyimleriniz var mı"
Ben dahil herkes başka başka cevaplar verirdi. Ama sizin probleminiz bu değil. Muhatapin olan adam insan değilse yapacak bir şey yok yani ayrilmaktan başka En Büyük KK

He, bak işte mesela kitabı yalayıp yutsan, en doğru -erkekleri en mutlu edecek taktikleri uygulasan ve bu manipülatorle evlenip tüm ömür onun kendi ego tatmini için seni yerin dibine batirdigi eleştirilerini duyup zaman icinde kendinden ve dünyadan bıkan bir insan olsan.
Başarılı bir ilişkin mi olurdu?
Cevabı sen de biliyorsun.
Yanlisin neresinden dönsen kârdır demişler. Sen de dönmüşsün şükür:)
Ha, deseydin ki "ilişkilerim harika başlıyor, çok ince düşünceli güzel insanlarla flört ediyorum ama çok tezcanliyim,devamlı buluşmak istiyorum. Sanırım sıkıyorum çünkü bir süre sonra benden uzaklasiyorlar. Bir kitap böyle böyle siz buluşma teklif etmeyin dedi. Sizin böyle deneyimleriniz var mı"
Ben dahil herkes başka başka cevaplar verirdi. Ama sizin probleminiz bu değil. Adam insan değilse yapacak bir şey yok yani ayrilmaktan başka En Büyük KK
Ya aslında düşüdüm ilişkilerimde o kitaptakilerin çoğunu da yapıyorum. Aynı son ilişkimde de yapıyordum yazılanları ben zaten. Ama ortada yalnış giden bir şeyler vardı Burada herkesin de hemfikir olduğu gibi e haliyle bende sormak sitem etmek zorunda kalıyordum . Her normal insanın yapabileceği gibi aslında . Fakat ben bu kitaptakilere göre davranıyor olsam da olmasamda ilişkilerim yürümüyor asıl sorun bu galiba 😓

Evet ya bana da oğlak erkeği denk gelmedi ağız tadıyla 😅 nerde yengeç , aslan ve boğa beni buluyor 😂
Senin auran ve enerjin cok düsmüs belli ki. Bunu hissediyorum. Su an kendini sorgulamaya almıssın nerde yanlıs yapıyorum acaba diye diye sırf bunun icin kitaplara vermissin. Karsı taraf sana gaslighting uygulamıs o yüzden bu durumdasın ve kendini yanlıslarının pesine atmıssın.

Bence bir an önce kitapları bırak auranla enerjini yükseltmeye özen göster aura her seydir. “Kendim kıymetliyim kendim degerliyim” sloganıyla beynini mesgul et. Karsı tarafın enerjisi uyguladıgı gaslightingler seni bu hale getirmis üzgünüm ki. Herseye degiserek baslayabilirsin, sen su an onun sana yaptıgı uyguladıgı gaslightinglerin etkisinde oldugun icin cok rahat bu enerjin onu sarıyor. Daha önüne bakamadın. Hicbir erkek kadının hayatını devam ettigini görmedigi sürece kahrolmaz bunu unutma. Degisimle başlayacaksın her seye. Kova etkilisin zaten havacılar cıvıl cıvıl olur gerekirse fırsatlarını tepme insanlarla tanıs, sacına basına kıyafetlerine yeniliklerle baslayabilirsin. Ajda pekkanın bambaska biri şarkısını günlerce dinle. Ve kesinlikle stalklama kontrol et kendini. Bi kere bile bakman onu sarabilir.

Oglagın nesi yok ki
Doğrudur benim hiç oğlak sevgilim olmadı :) bir tane geldi çokta peşimden koştu iş yerinde denk gelmişti Yani işe o kadar odaklanmışım ki ne oldu etti niye ona zaman ayıramadım o aralar onu bile bilmiyorum çokta yakısıklıydı aklıma geldi bak:KK70:oğlak-oğlak nasıl olurdu merak ettim.
Kendimden yola çıkarsam şöyle evet öncelik kendimizdir önce kendimizi garanti altına almaya bakarız aşk sevgi ikinci üçüncü planda olur genelde. Asla vicdansız olduğumuzu düşünmüyorum zira oğlağın kuyruk kısmı balık gibidir ve balığın özellikleri su grubu vicdanıda taşırız. Tabi ki önce kendimiz :)
Para sorumluluk düzen vs bunlara erişmek için yaptığımız şeyler şeytan gibi görmenize neden oluyor olabilir zira oğlak 10. Ev en tepede tepeye çıkmak ister daha iyisini ister her zaman
Gizemli yanından ziyade kafasında başka şeyler dönüyordur onun o yüzden öyle gözükebilir hesap kitap plan düşünceler
Bence ateş grubu Koç Aslan yay ve boğa Başak oğlak ile evlenilmez. Su grubu da aşırı duygusal ama merhametli biraz da kolay düşen hava grubu da fazla uçarı gelebilir evlilik konusunda
Benim eşim ikizler üstü yengeç mesela inanın evlendiğimizden beri onun aman nolcak tavırları yüzünden kaybettiğimz maddiyatın girdiğimz zararın hesabı yok. Kafasına bir şey de takmıyor eller havaya :)
Konu sahibi babam aslan Burcu erkeği, asla ateş grubu erkekleriyle evlenilmez. Zaten ben açtığınız konulardan anlamıştım bu adam sizi almış oynatıyor bencil dye

Sen bi oğlak olarak boğa erkeğiyle anlaşamadıysan, gerçekten oğlak değil kova özelliği taşıyorsundur, oğlak kadının ilacı boğa erkeği gibi ya ben çok sevdim kendilerini :KK48:

Yukseleni oglaktir belki 🤭 tamam tutturadim ama doğru adam değilmiş sonuçta. Öyle adama hangi taktiği uygularsan uygula işe yaramaz. Her şeye vakti olup sana yoksa ya bencildir ya da sevmiyordur
Sen bence ateş grubuna denk gelmemişsin, toprak grubu olmaması bu adamın normal, eski konularını oku konu sahibinin. Konu sahibi denk gelmiş anlatıyor İşte :D

Sen bi oğlak olarak boğa erkeğiyle anlaşamadıysan, gerçekten oğlak değil kova özelliği taşıyorsundur, oğlak kadının ilacı boğa erkeği gibi ya ben çok sevdim kendilerini :KK48:
Ben boğalarda neredeyse kanlı bıçaklı ayrıldım diyebilirim 😂 eski eşim de boğaydı yok boğalar bana geliyor ama ilişki sürmüyor

Doğrudur benim hiç oğlak sevgilim olmadı :) bir tane geldi çokta peşimden koştu iş yerinde denk gelmişti Yani işe o kadar odaklanmışım ki ne oldu etti niye ona zaman ayıramadım o aralar onu bile bilmiyorum çokta yakısıklıydı aklıma geldi bak:KK70:oğlak-oğlak nasıl olurdu merak ettim.
Kendimden yola çıkarsam şöyle evet öncelik kendimizdir önce kendimizi garanti altına almaya bakarız aşk sevgi ikinci üçüncü planda olur genelde. Asla vicdansız olduğumuzu düşünmüyorum zira oğlağın kuyruk kısmı balık gibidir ve balığın özellikleri su grubu vicdanıda taşırız. Tabi ki önce kendimiz :)
Para sorumluluk düzen vs bunlara erişmek için yaptığımız şeyler şeytan gibi görmenize neden oluyor olabilir zira oğlak 10. Ev en tepede tepeye çıkmak ister daha iyisini ister her zaman
Gizemli yanından ziyade kafasında başka şeyler dönüyordur onun o yüzden öyle gözükebilir hesap kitap plan düşünceler
Bence ateş grubu Koç Aslan yay ve boğa Başak oğlak ile evlenilmez. Su grubu da aşırı duygusal ama merhametli biraz da kolay düşen hava grubu da fazla uçarı gelebilir evlilik konusunda
Benim eşim ikizler üstü yengeç mesela inanın evlendiğimizden beri onun aman nolcak tavırları yüzünden kaybettiğimz maddiyatın girdiğimz zararın hesabı yok. Kafasına bir şey de takmıyor eller havaya :)
Konu sahibi babam aslan Burcu erkeği, asla ateş grubu erkekleriyle evlenilmez. Zaten ben açtığınız konulardan anlamıştım bu adam sizi almış oynatıyor bencil dye
Kendimi bildim bileli oğlakları çekiyorum. Ama ne cekim ne cekim.. bak ilgimi çekti oğlak değilse bisey bilmiyorum diyorum oğlak çıkıyor. Gizemli ve mistik seyleri severim. Ben aslan etkili başağım. Günes, basak yükselen ikizler ama gezegenler aslan, basak ikizlerde. Topraklar olarak sakinizdir. Oğlak-oğlak topraklar olarak çok iyi muhtesem birliktelik ortaya çıkabilir. Oğlakların sorumluluk sahibi olması, planları, ağırlıkları özellikle meteor taşını bile kolaylıkla kaldırabiliriz oğlağın yanında öyle diyim. Ateş çok dalgalı bir deniz toprak ise bir sakin göl. Ve dediklerinde çok haklısın ilişkilerde ateş erkekleriyle yapamıyorum bir yerden sonra asla olmuyor. İyi eğlenir sohbet edebilirim ama asla ilişki sürmüyor. Marsım ikizler 12 evde zaten cene olarak sıkıntılı olunca ateş erkekleriyle sohbet esnasında otomatik pompalı tüfege baglıyoruz.
Su grubuna duygusal, romantik diyip gecmemek lazım. Sezgileri güçlü, hayal dünyaları gelismis olabilir ama 12 evin yöneticisi balık mesela dillere destan en en manipülasyoncu balıklardan cıkıyor. Akrep desen toksik iliskilerin basını cekiyor.
Her burcun antiscası var. Benim başağınkide ateş olan koç. Son ilişkimde çekmediğim kalmadı böyle bir sey yok yansıma olan burclar sürmüyor gercekten.

Ben boğalarda neredeyse kanlı bıçaklı ayrıldım diyebilirim 😂 eski eşim de boğaydı yok boğalar bana geliyor ama ilişki sürmüyor
Banlamayayım da, toprak grubu yatağı bile düşünmez, ytakta aklı yoktur işi gücü para çevirmek hesap kitap diğer adımını hesaplamak. Ateş grubu yatak içinde mikemmel diyorlar :D ama o adam gerçekten sizi almış oynatıyordu bir şey beklemeyin ve evlenmemenşz çok ama çok iyi olmuş, bunlar çalışmazda egoist, ben bilmem kimim benim evime nasıl haciz gelir diye çalışırlar babamdan biliyorum :D aman uzak olsun ateş grubu. Yay bir sevgilim oldu Ya adam beni ezdi yerlere vurdu Yaa, yeminle özgüvenimi kaybediyordum nasıl bi adamdı. Ay uzak dursunlar :D

Senin auran ve enerjin cok düsmüs belli ki. Bunu hissediyorum. Su an kendini sorgulamaya almıssın nerde yanlıs yapıyorum acaba diye diye sırf bunun icin kitaplara vermissin. Karsı taraf sana gaslighting uygulamıs o yüzden bu durumdasın ve kendini yanlıslarının pesine atmıssın.

Bence bir an önce kitapları bırak auranla enerjini yükseltmeye özen göster aura her seydir. “Kendim kıymetliyim kendim degerliyim” sloganıyla beynini mesgul et. Karsı tarafın enerjisi uyguladıgı gaslightingler seni bu hale getirmis üzgünüm ki. Herseye degiserek baslayabilirsin, sen su an onun sana yaptıgı uyguladıgı gaslightinglerin etkisinde oldugun icin cok rahat bu enerjin onu sarıyor. Daha önüne bakamadın. Hicbir erkek kadının hayatını devam ettigini görmedigi sürece kahrolmaz bunu unutma. Degisimle başlayacaksın her seye. Kova etkilisin zaten havacılar cıvıl cıvıl olur gerekirse fırsatlarını tepme insanlarla tanıs, sacına basına kıyafetlerine yeniliklerle baslayabilirsin. Ajda pekkanın bambaska biri şarkısını günlerce dinle. Ve kesinlikle stalklama kontrol et kendini. Bi kere bile bakman onu sarabilir.
Yeni insan evet belki iyi olabilir ama bende erkeklerden etkilenememe gibi bir durum baş göstermeye başladı. Bi tiksinme durumu söz konusu. Sanırım aseksüel oluyorum yavaş yavaş 😅 en iyisi işe güce sarılmak sanırım

Yeni insan evet belki iyi olabilir ama bende erkeklerden etkilenememe gibi bir durum baş göstermeye başladı. Bi tiksinme durumu söz konusu. Sanırım aseksüel oluyorum yavaş yavaş 😅 en iyisi işe güce sarılmak sanırım
3 ayını bile almaz yazıyorum buraya bir müddet kafanı dinle, cünkü bende bunu yaşadım. Simdi libidomun önünü alamıyorum analar neler doguruyor diye diye geziyorum ortalıkta 🤜🏼🤛🏼

Banlamayayım da, toprak grubu yatağı bile düşünmez, ytakta aklı yoktur işi gücü para çevirmek hesap kitap diğer adımını hesaplamak. Ateş grubu yatak içinde mikemmel diyorlar :KK70: ama o adam gerçekten sizi almış oynatıyordu bir şey beklemeyin ve evlenmemenşz çok ama çok iyi olmuş, bunlar çalışmazda egoist, ben bilmem kimim benim evime nasıl haciz gelir diye çalışırlar babamdan biliyorum :KK70: aman uzak olsun ateş grubu. Yay bir sevgilim oldu Ya adam beni ezdi yerlere vurdu Yaa, yeminle özgüvenimi kaybediyordum nasıl bi adamdı. Ay uzak dursunlar :KK70:
Aslında koç ve aslanlar uzun ilişki insanı ve sadık oluyolar. Haklarında bilinenin aksine. Benimki çok da çalışkandı mesela aşırı düzenli çalışkan. Yayı çok bilmiyorum. Fakat bence bizim ilişki çok şahsına münhasır ve bir burca atfedilemeyecek kadar kayıp idi 🤦🏻‍♀️

Back
X