ilgisizlik mi, benim kuruntum mu?

inşallah 1 hafta sonra cook güzel seyler söylersin bize... ben takipte olucam, inş cok mutlu olursunuz... inanıyorum ki birbirinizi cok seviyosunuz...
ben de senin yaptıgını yapmıyorum,sevdiğim yapıyo... yani su düsünme olayı... bben düsünmedeen konusurum genelde...
duaların iyi dileklerin icin cok teşk. ederim canım

canım ben de çok çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, gönlümüze göre olur umarım her şey, mutlaka yazacağım buraya gelişmeleri :)

bu arada ince bir detay :) bir arkadaşım onunla aynı şehirde yaşıyor ve geçen gün dükkana gittiğinde bilgisayarın masaüstü benim fotoğrafımmış, arkadaşım anlattı bu sabah :)

Tüm yazdıklarımı geri alıyorum bu cümle üstüne. Her şey güzel olsun inşallah.

bende o ince detaya cok sevindim..1 hafta ne ki az kalmis..hersey gonlunuzce olsunnnn..

Son düzenleme:
biraz geç olacak ama, üzerinden epey zaman geçmiş olmasına rağmen merak ettim, ben de benzer bir durumdayım, google'da ararken buldum başlığı, şu anda durumunuz nasıl?

Bende merak ettim, bazen bende kendimi sizin anlattigniz gibi hissediyorum...
Acaba ne gibi gelismeler oldu? Cevap yazarsaniz cok sevinirim

yeni gördüm yazılanları :)
ben de yazdıklarımı okuyup hafıza tazeledim aslında, çok iyi oldu.
gelişmeler şöyle: şu an her şey yolunda. evlendiğimizden bu yana işlerimiz dolayısıyla zor zamanlar atlattık o yüzden pek çok kez sınandı ilişkimiz. eşimin genel hali bu, hafif ilgisiz ya da ilgisini göstermeye gerek duymuyor, uzaktan seviyor :) yani biliyorum sürekli yanımda, sürekli kontrol altında her şey, ama yine de durgun. gün içinde ayrıysak arayıp soruyor, özellikle de bir şeysöyleyecekse ayrı ayrı üstüste arar ama aile ve akrabalar büyük fonksiyon bu konuda. yani demek istediğim şu, akrabalarıyla olduğunda pek aramaz, daha doğrusu fırsat kollar. sanırım ben de ilgisizlik diye yakındığım sıralar o döneme denk geldik. işleri yoğundu, akrabaları vardı.şimdi aynı evin içinde ben de çok ilgi istemiyorum, o da gerektiğini gösteriyor sanırım:) umarım sizler için de güzel olur her şey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…