canım çok teşekkür ederim desteğin için :) Umarım ailelerle olan sorun da çözülür diye, bir an önce kavuşursunuz siz de birbirinze, sevgiinin gücüne inanıyorum ben yine de, her şekilde :) Gösterdikleri ilgi yetmiyor; ama işte bazen de tahmini yaşamak zor gelebiliyor insana. Dediğin gibi ilişkinin özünü bilmekle alakalı bir şey bu. Uzaklıklar çok yıpratıyor insanı, onu da anladım ama benim burada sadece 1 haftam kaldı :) 1 hafta sonra geri dönüyorum ve bir daha ondan bu kadar ayrı kalmayı kabul edeceğimi de asla zannetmiyorum :)
Birazcık içgüdülerle hareket etmek lazım işte böyle durumlarda. Yani eğer bir sorun varsa, ilişkiyi yıpratmamak adına önce kendi içinde sorgulayıp, daha sonra dışarı yansıtmak lazım. Benim hep yaptığım bu aslında; ama erkek arkadaşım da önce bana söyle, niye yoruyorsun kendini, diyor. Sanırım bizim aramızdaki fark da bu, kadınlarla erkeklerin yani :) Biz kendimizi çok yoruyoruz mutlu olmak adına güya :)
Ne bileyim... Umarım öyle derim canım ya, çok teşekkür ederim, benim kuruntummuş, geldim, gelir gelmez her şy tekrar güllük gülistanlık oldu derim :)) Umarım sizin de sıkıntınız aşılır bir an önce canım :)