canım ailemle tanışmalarının erken olduğunu düşünüyorum, evliliğe de daha var çünkü benim şehir değiştirmem lazım evlendiğimizde ve hala şu an yaşadığım şehirde sorumluluklarım bitmedi... işe devam ediyorum ve master yapıyorum o da 4 ay sonra filan biter. normalde şimdiye bitiyordu; ama yurtdışına geldim bir proje için ve uzadı o da...
beni düşündüren şeyler yoktu hiç aslında ilk gelişime kadar. dediğim gibi bir an oldu ve bana attığı mailler azaldı, sadece sayı olarak azaldı, içerikte hiçbir değişiklik yok. hala konuştuğumuzda ne kadar özlediğinden bahsediyor, benden daha fazla gün sayıyor; ama saçma halleri de var. mesela kız kardeşinin düğününe katılamayacaktım, hediye alıp kargoyla gönderdim, ziynet eşyası, endişeliydim gidip gitmediğinden; ama geldi diye mail bile atmadı.. dün aldı oysa kargo takipte ismini gördüm. böyle halleri de var, ilk başta panik oluyordum başına bir şey mi geldi diye, ama artık panik olmuyorum... ne bileyim ya sinir bozucu durum böyle bir sarkaç gibi, bir o uçtayım, bir ortada, bir diğer uçta.
hiç ortası yok, sürekli değişiyor ruh halim onunla ilgili. böyle bir an sinirimden ölüyorum, ayrılıcam diyorum, bir bakıyorum bir mail atmış, mükemmel şeyler yazmış, hemen yelkenlerim suya iniyor.ben şu an yurtdışında olduğum için sadece internet yoluyla iletişim kuruyoruz canım.
telefonunu yurtdışına açtırmadı bile, o da ayrı bir derdim zaten