How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ilgisizlik mi, benim kuruntum mu?

Belki biraz geç atabilirsin, sert cevap verme, orta halli normal etliye sütlüye karışmayan anlamsız bi cevap ver. :))) Nasıl tarif ama:)

valla tarifin mükemmel olmuş, etliye sütlüye karışmadan, geç; ama sert değil, bir de anlamsız :))) benimki de laf yani, ben maili geç atsam ne olacak ki, mail bu, adam ne zaman isterse o zaman okuyor zaten. valla daral geldi :) laboratuvarı filan bıraktım, sevgilimle uğraşıyorum ya :)

Saati yazmıyor mu mail üzerinde? Ayrıntılarla ilgilenir onlar sen ilgilenmez sanma canım. Önemli mevzular bunlar tabi ki uğraşacaksın:)))

Saati yazmıyor mu mail üzerinde? Ayrıntılarla ilgilenir onlar sen ilgilenmez sanma canım. Önemli mevzular bunlar tabi ki uğraşacaksın:)))

ben onu ayrıntıya boğacağım zaten sen merak etme canım :) maili geç atarım; ama senin tarif ettiğin türden bir mail yazmak zaten saatlerimi alacak, o yüzden şimdiden başladım :)) önemli mevzular cidden, bu kadar yoğunlaştığım hiçbir şey olmamıştı daha önce :)))

canım benim, seni anlayabiliyorum, umarım kolayca atlatırsın, sarabilirsin hemen yaralarını. Sana layık değilmiş, ne kadar güzel yürekli biri olduğun, başkaları için çırpınmandan, sevebilmenden belli inan ki... Zaten hemen kabul ettiyse ayrılık fikrini, mutlaka vardır bir şey altında.. Nefret ediyorum böyle olunca, bir sürü hayal, bir sürü plan suya düşüyor bir anda..
Bak bu sabah mail atmadım, biraz önce mail atmış hemen, hep böyle yapıyor ve mailde öyle şeyler yazıyor ki, tartışma yaratınca sanki kapris yapan tarafmışsın gibi gözüküyor. Güçlü olup ödün vermemeye çalışacağım; ama umarım başarabilirim :(
siz ne kadar birlikteydiniz canım? Konunu hatırlıyorum; ama unutmuşum biraz. Valla hayırlısı olsun canım, allah gönlüne göre versin her şeyi,öyle biri çıksın ki karşına, sadece mutluluktan göz yaşı dök artık :(

çok saol tatlım iyi dileklerin için bi çok konuya yaptığın yorumları görüyorumm seninde güzel yürekli bi insan olduğun apaçık ..
Erkeklerin genlerinde var sanırım ilgiyi görünce kendilerini çekmeler ilgiyi kesince adım atmalar hep aynı ..:) bizim ki çok ani oldu canım ikimiz de bankacıyız eğitimde tanıştık daha sora kendiliğinden oluştu bişeyler 4 ay kadar sürdü son bi ayı kavga dövüş şeklinde tabii.. Ama sana tavsiyem sert yapıcam yumuşamıcam kızıcam öfkelencem falan dersen yani ona bunu hissettirirsen işler daha da kötüye gidio düzelmek yerine ben o hatayı yaptım sen yapma derim zamanla herşey su yüzüne çıkar zaten umarım sonunuz bizimki gibi olmaz bu arada..

çok saol tatlım iyi dileklerin için bi çok konuya yaptığın yorumları görüyorumm seninde güzel yürekli bi insan olduğun apaçık ..
Erkeklerin genlerinde var sanırım ilgiyi görünce kendilerini çekmeler ilgiyi kesince adım atmalar hep aynı ..:) bizim ki çok ani oldu canım ikimiz de bankacıyız eğitimde tanıştık daha sora kendiliğinden oluştu bişeyler 4 ay kadar sürdü son bi ayı kavga dövüş şeklinde tabii.. Ama sana tavsiyem sert yapıcam yumuşamıcam kızıcam öfkelencem falan dersen yani ona bunu hissettirirsen işler daha da kötüye gidio düzelmek yerine ben o hatayı yaptım sen yapma derim zamanla herşey su yüzüne çıkar zaten umarım sonunuz bizimki gibi olmaz bu arada..

hatırlıyorum canım hatta onunla görüşmek için ne fedakarlıklar yaptığını da biliyorum, kısmet değilmiş demek ki, haketmedi seni...
ben her zaman çok anlayışlı oldum tartışmalarımızda ki biz çok tartışmayız zaten çünkü o da çok anlayışlıdır, hatta tek tartıştığımız konu onun benimle ilgilendiğini gösterememsi işte. biraz önce mail attım ve biraz soğuk bir şekilde; ama kötü kelimeler ya da öfkelenmeden anlattım, bu kaçıncı oldu, artık anlamayacağını biliyorum dedim. canım bak 7 aydır buradayım ve gurbette olmak zaten başlı başına zor. o her şeyin döndükten sonra düzeleceğini söyleyip duruyor; ama ben de buna anlam veremiyorum. o hayatını yaşamaya devam ediyor; ama benim için burada donduruyor her şeyi. döndükten sonra görmek mi isteyecek yüzümü yani ne olacak ki? hadi yine aynı şehirlerde olacak olsak bir derece; ama şehirlerimiz de farklı, dönsem bile sadece telefon var, o da beni sıkıntıya sokuyor, her istediğinde, ara bulduğunda arayacak; ama hep içimden diyeceğim ki aramazsa kızıyorum diye arıyor... güvenim sarsıldı sanırım bilmiyorum, anlam veremiyorum insan ne yapar eder beş dakika ayırır her gün mail atar diyorum. kapris yapıyorum gibime geliyor sonra, en çok da ona üzülüyorum. insan sevgilisinden uzaktayken her gün mail atar değil mi yani? yoksa ben mi çok ilgi bekliyorum :(

benimde dikkatimi cekti cok yumusak huylu,iyi niyetli ve cok seker bir kizsin..
insallah hic uzulmezsin..
mail konusunda ise o yazmadan yazma..kisacasi o sana nasilsa sende ona oyle ol..belki hatasini anlar..

Son düzenleme:
benimde dikkatimi cekti cok yumusak huylu,iyi niyetli bir kizsin ve cok seker bir kizsin..
insallah hic uzulmezsin..
mail konusunda ise o yazmadan yazma..kisacasi o sana nasilsa sende ona oyle ol..belki hatasini anlar..

ablacım çok çok teşekkür ederim, o senin iyi niyetin, burada bana yardım ederek, yol göstererek harcadığın vaktin tümü güzel zamanlar olarak geri döner sana, nasıl bakarsa, öyle görüyor insan... dualarımdasınız...

anlamaya çalışıyorum sadece onu; ama ben de çok yorgunum, dediğim gibi burada bir başına olmak zaten yeterince zor, dönünce ilgileneceğine, burada ilgilenseydi, kendimi daha iyi hissederim şüphesiz; ama ne diyeyim, hayırlısı her şeyin :)

hatırlıyorum canım hatta onunla görüşmek için ne fedakarlıklar yaptığını da biliyorum, kısmet değilmiş demek ki, haketmedi seni...
Ben her zaman çok anlayışlı oldum tartışmalarımızda ki biz çok tartışmayız zaten çünkü o da çok anlayışlıdır, hatta tek tartıştığımız konu onun benimle ilgilendiğini gösterememsi işte. Biraz önce mail attım ve biraz soğuk bir şekilde; ama kötü kelimeler ya da öfkelenmeden anlattım, bu kaçıncı oldu, artık anlamayacağını biliyorum dedim. Canım bak 7 aydır buradayım ve gurbette olmak zaten başlı başına zor. O her şeyin döndükten sonra düzeleceğini söyleyip duruyor; ama ben de buna anlam veremiyorum. O hayatını yaşamaya devam ediyor; ama benim için burada donduruyor her şeyi. Döndükten sonra görmek mi isteyecek yüzümü yani ne olacak ki? Hadi yine aynı şehirlerde olacak olsak bir derece; ama şehirlerimiz de farklı, dönsem bile sadece telefon var, o da beni sıkıntıya sokuyor, her istediğinde, ara bulduğunda arayacak; ama hep içimden diyeceğim ki aramazsa kızıyorum diye arıyor... Güvenim sarsıldı sanırım bilmiyorum, anlam veremiyorum insan ne yapar eder beş dakika ayırır her gün mail atar diyorum. Kapris yapıyorum gibime geliyor sonra, en çok da ona üzülüyorum. Insan sevgilisinden uzaktayken her gün mail atar değil mi yani? Yoksa ben mi çok ilgi bekliyorum :(

hayır tabikii kesinlikle hayır biz sadece olması gerekeni istedik,istiyoruz değişen biz deği onlar.
çok benzşiyo hikayelerimiz alper de ilişkimizin son dönemlerinde devlet yerleşmesi işleryle falan uğraşıodu aslındaq ziraat mühendisi o da bana sürekli onu bahane ediyodu işten geri kalan tüm vaktimi o iş için uğraşmakla harcıyorum biraz anlayışlı ol lütfen bu iş olunca hayatımız tamamen rayına oturcak herşey düzene girecek faalaaannn falannnnn... Bi süre sora adım dırdırcıya hiçbişeyden memnun olmayan paranoyak bi tipe çıktı.. çünkü gün içersinde en az 10 kere telle görüşen biz son zamanlarda 1 kere ya da iki kez görüşür olmuştuk o görüşmeler de de ben biriken öfkemi kusuodum tartışıp kapatıoduk sonu hüsrann oldu kısmet işte ne diyelim..:( yani sen ya da benim bu yaptıklarımız bu istediklerimiz anormal şeyler diil olamsı gereken şeyler bunlar olmazsa ilişki olmaz zaten bak bizde tükendiği için ilişkimizde bitti ... Bu arada ne kadar süredir birliktesiniz canım?

ya canım,arkadaşların yorumlarını fln okuyamadım kusura bakma olur mu... söylemek istediklermi bir çırpıda söylemek istedim.
cünkü bir zamanlar y.dışında olan, sevdiği kişiyle msnlerde sabahlayan,mektuplar yazan,tlflar eden,edilen.... böyle biriydim bende...
yani ki bi nebze yaşadıgını anlıyorum.
açıkçası bizim msnde konusmadıgımız gece yok denecek kadar azdı, olduysa bile çoğu zaman benden kaynaklı şeylerdi.
ve ben y.dısında oldugum sürenin bi döneminde sevdiğim işe başlamamıstı. bu yüzden sabahlara kadar konustugumuz olurdu. okula gideceksem yada sabahın erken saatinde bir işim olacaksa bile pek bişey demezdim sabahlamaya. ve o zamanlar kntrü biterdi,ben msjlar yazardım ardarda kntr olmadıgını cvp yazamayacagını bile bile yazardım... cok zaman cok msjıma cvp alamadım, haa üzüldüm ama kırılmadım ve işe başlamadıgı için de neden kntr almıyorsun diye kırmadım da...
ama o dönem bitti ve sevdiğim Allaha sükür ki devlete girdi,işte o zaman gece msn acık kalırdı,düsün ki karşılıklı oldugumuzu bilelim derdik,sabahlayamazdı cünkü cok yoruluyordu. ve msn-bilgisayar acık uyuduk kac ay... ve bu dönemde de msjlarıma cvp yazmadığı,kntr almadığı zamanlar oldu (evlilik planlarımız cercevesinde altın alması gerekiyordu kendince) ve o zaman bile onu kırıcı davranmadım.
zaman olurdu arkadaslarımla bulusacak olurdum, biraz daha biraz daha derken gideceğim yere oldukca geç giderdim.
ama onun bi işi oldugunda geç kalmasın diye elimden geleni de yapardım.
haa düsüncesiz mi,ASLA... cogu zaman benden bile daha düsüncelidir.
AMAAA....
BİR ERKEKLE KADIN, HER KONUDA AYNI HASSASİYETE SAHİP DEĞİLDİR.
yaşadıklarımdan bunu anladım. artık türkiyedeyim ve geceleri tlfda konusmak icin bütün gün bekliyorum, bazı geceler defalarca aradıgım halde uyuduğu icin tlf sesini duymuyor ve konusamıyoruz. bense yatarken ya ararsa diye tlf elimde uyuyorum. zaman zaman gün boyu tek bir msj-tek bir arama olmuyor. sordugumda müsait olmadım diyor,bense cok zaman annemler görür de bişey derlerse diye banyoda msj yazdıgımı biliyorum..... yukarıda büyük harflerle anlattıgım cümleyi anladın değil mi şimdi canım?
pekii sorarsan ben bunlar yüzünden neden kavga cıkarmıyorum:
ÇÜNKÜ SEVDİĞİM ADAMA GÜVENİYORUM,ETRAFINDA BULUNAN HİÇBİR KADINA DA ERKEĞE DE GÜVENMİYORUM AMA ONA GÜVENİYORUM...
demem o ki güveniyorsan, y.dısına giderken gözün arkada kalmıyorsa, acaba şimdi nerde sorusu beynini kurcalamıyorsa hiç sorun etme....
BİR ERKEKLE KADIN, HER KONUDA AYNI HASSASİYETE SAHİP DEĞİLDİR.........

kusura bakma oldukca uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir....

canım çogu yorumları okudum .bence gercekten işi oldugu için yogun oldugu için cevap atamyordur benım aklıma kotu bısey gelmedı acıkcası maıllerınde aşk fışkırıyor dıyorsun durust dıyorsun :34:.ama haklısın ılgılenmeli daha yenısınız senınde ılgı beklemek en dogal hakkın:3:
canım bencede sen maıl atma artık bekle o atsın.o yazmadan yazma.bıraz kırıldıgını anlasın derim ben..nekadar yardımcı oldum bılmem ama yazmadan gtmek ıstemedım kendı aklını suphelerlede doldurma ..sevgilerr:71:

canim moralini bozmak istemem ama bence cok guvenme..herzaman acik kapi mutlaka birak.bak beni dinle onun teline mesajini at..telim y.disina kapali demesi telefonuna mesaj yada arama gelmemesi icin diye dusundum ya bilmiyorumm suphelendimm..soylediklerimi sakin yanlis anlama..sadece bir abla olarak tavsiyede bulunmak istedim..

tlfnu y.dışına kapalı olan kişi çağrıları ve msjları alır.
yalnızca msj ve çağrı gönderemez.... :68:

ama şu kitap yollamana, hem o kadar cok istediği hem de seni o kadar uğraştıran bir kitap yollamana tepki vermesini anlayamadım :44::44:

hayır tabikii kesinlikle hayır biz sadece olması gerekeni istedik,istiyoruz değişen biz deği onlar.
çok benzşiyo hikayelerimiz alper de ilişkimizin son dönemlerinde devlet yerleşmesi işleryle falan uğraşıodu aslındaq ziraat mühendisi o da bana sürekli onu bahane ediyodu işten geri kalan tüm vaktimi o iş için uğraşmakla harcıyorum biraz anlayışlı ol lütfen bu iş olunca hayatımız tamamen rayına oturcak herşey düzene girecek faalaaannn falannnnn... Bi süre sora adım dırdırcıya hiçbişeyden memnun olmayan paranoyak bi tipe çıktı.. çünkü gün içersinde en az 10 kere telle görüşen biz son zamanlarda 1 kere ya da iki kez görüşür olmuştuk o görüşmeler de de ben biriken öfkemi kusuodum tartışıp kapatıoduk sonu hüsrann oldu kısmet işte ne diyelim..:( yani sen ya da benim bu yaptıklarımız bu istediklerimiz anormal şeyler diil olamsı gereken şeyler bunlar olmazsa ilişki olmaz zaten bak bizde tükendiği için ilişkimizde bitti ... Bu arada ne kadar süredir birliktesiniz canım?

seninki en azından bir şeyi bahane ediyormuş, benimkinin bahanesi yok, fırsat bulamadım demiyor yani, sadece stilim değil demeye getiriyor lafı yani bir kere bana demişti ki seninle aramda o kadar kuvvvetlibir bağ var ki, çoğu zaman görmesem ya da konuşmasam bile tahammül edebilirim gibi geliyor... ben de o zaman kduurmuştum görme o zaman diye, gibi geliyor dedim farkındaysan, altında art niyet arıyorsun hemen, ne demek istediğimi anlamıyorsun flan demişti. ben de yavaş yavaş tükeniyorum işte bu şekilde. canım birbirimizi tanımamız uzun süredir; ama ilişki 7 aylık filan. daha yeni sayılır aslında..

ya canım,arkadaşların yorumlarını fln okuyamadım kusura bakma olur mu... söylemek istediklermi bir çırpıda söylemek istedim.
cünkü bir zamanlar y.dışında olan, sevdiği kişiyle msnlerde sabahlayan,mektuplar yazan,tlflar eden,edilen.... böyle biriydim bende...
yani ki bi nebze yaşadıgını anlıyorum.
açıkçası bizim msnde konusmadıgımız gece yok denecek kadar azdı, olduysa bile çoğu zaman benden kaynaklı şeylerdi.
ve ben y.dısında oldugum sürenin bi döneminde sevdiğim işe başlamamıstı. bu yüzden sabahlara kadar konustugumuz olurdu. okula gideceksem yada sabahın erken saatinde bir işim olacaksa bile pek bişey demezdim sabahlamaya. ve o zamanlar kntrü biterdi,ben msjlar yazardım ardarda kntr olmadıgını cvp yazamayacagını bile bile yazardım... cok zaman cok msjıma cvp alamadım, haa üzüldüm ama kırılmadım ve işe başlamadıgı için de neden kntr almıyorsun diye kırmadım da...
ama o dönem bitti ve sevdiğim Allaha sükür ki devlete girdi,işte o zaman gece msn acık kalırdı,düsün ki karşılıklı oldugumuzu bilelim derdik,sabahlayamazdı cünkü cok yoruluyordu. ve msn-bilgisayar acık uyuduk kac ay... ve bu dönemde de msjlarıma cvp yazmadığı,kntr almadığı zamanlar oldu (evlilik planlarımız cercevesinde altın alması gerekiyordu kendince) ve o zaman bile onu kırıcı davranmadım.
zaman olurdu arkadaslarımla bulusacak olurdum, biraz daha biraz daha derken gideceğim yere oldukca geç giderdim.
ama onun bi işi oldugunda geç kalmasın diye elimden geleni de yapardım.
haa düsüncesiz mi,ASLA... cogu zaman benden bile daha düsüncelidir.
AMAAA....
BİR ERKEKLE KADIN, HER KONUDA AYNI HASSASİYETE SAHİP DEĞİLDİR.
yaşadıklarımdan bunu anladım. artık türkiyedeyim ve geceleri tlfda konusmak icin bütün gün bekliyorum, bazı geceler defalarca aradıgım halde uyuduğu icin tlf sesini duymuyor ve konusamıyoruz. bense yatarken ya ararsa diye tlf elimde uyuyorum. zaman zaman gün boyu tek bir msj-tek bir arama olmuyor. sordugumda müsait olmadım diyor,bense cok zaman annemler görür de bişey derlerse diye banyoda msj yazdıgımı biliyorum..... yukarıda büyük harflerle anlattıgım cümleyi anladın değil mi şimdi canım?
pekii sorarsan ben bunlar yüzünden neden kavga cıkarmıyorum:
ÇÜNKÜ SEVDİĞİM ADAMA GÜVENİYORUM,ETRAFINDA BULUNAN HİÇBİR KADINA DA ERKEĞE DE GÜVENMİYORUM AMA ONA GÜVENİYORUM...
demem o ki güveniyorsan, y.dısına giderken gözün arkada kalmıyorsa, acaba şimdi nerde sorusu beynini kurcalamıyorsa hiç sorun etme....
BİR ERKEKLE KADIN, HER KONUDA AYNI HASSASİYETE SAHİP DEĞİLDİR.........

kusura bakma oldukca uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir....

canım benim, çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldun, beni anlaman bile yetti hatta. haklısın aynı hassasiyette değiliz, ondan zaten sürekli bir şeyler yapmasını da beklemiyorum. güvenmesine de güveniyorum; ama sorunum güvenden çok daha değişik sanırım. benimle ilgilendiğini göstermemesi sorunum. ban ayarın öbür gün hadi evlenelim diyecek, nasıl güvenip evleneceğim onunla? ya evlenince de bir gün gelir böyle günde bir mail atmanın davranışsal olarak karşılığı olan şeyleri yaşarsak evin içinde diye korkuyorum aslında... başka şehre gideceğim evlenirsek, ne yapacağım iş dışında kalan vakitler dışında? onları düşünüyorum işte hep :(

canım çogu yorumları okudum .bence gercekten işi oldugu için yogun oldugu için cevap atamyordur benım aklıma kotu bısey gelmedı acıkcası maıllerınde aşk fışkırıyor dıyorsun durust dıyorsun :34:.ama haklısın ılgılenmeli daha yenısınız senınde ılgı beklemek en dogal hakkın:3:
canım bencede sen maıl atma artık bekle o atsın.o yazmadan yazma.bıraz kırıldıgını anlasın derim ben..nekadar yardımcı oldum bılmem ama yazmadan gtmek ıstemedım kendı aklını suphelerlede doldurma ..sevgilerr:71:

canım bak bazen diyor ki, bilgisayarla bütün gün oyun oynadı çocuklar (yiğenlerinden bahsediyor), ondan anca şimdi yazabiliyorum sana. insanın canı iletişim kurmak istese, çocuk onlar, iki dakka kaldırır yazacağını yazar geri oturtursun. gren de saatlerce rehin alıyorum sanar yani :) çok çok teeşekkür ederim yorumun için de, umarım zor zamanında ışığın olur senin de hep doğru insanların doğru fikirleri....

kızlarr, tam sıkıntıyı konuşmaya başlamıştık ki, kalkmak zorundayım döndüğümde burada olur musun, lütfen filan dedi. ben de bilmiyoum dedim, nolur burada ol, konşalım dedi... gitmek zorunda olmasam gitmezdim dedi. sizce dediği saatte orada olayım mı yoksa beklesin ve bulamasın mı?

kızlarr, tam sıkıntıyı konuşmaya başlamıştık ki, kalkmak zorundayım döndüğümde burada olur musun, lütfen filan dedi. ben de bilmiyoum dedim, nolur burada ol, konşalım dedi... gitmek zorunda olmasam gitmezdim dedi. sizce dediği saatte orada olayım mı yoksa beklesin ve bulamasın mı?

hayırr tabi kide olmamalısın yani artık geçmiş zaten yoksa oldun mu ? :)
demek istediğim ona seninde bi hayatın olduğunu ve uğraşman gereken işler olduğunu hissettir. dediği saatte bilg karşısında olursan onun kendine daha çok güveni gelir haa bak nasılda beklemiş die düşünür ya da bak her dediğimi yapıyo ne de olsa muhabbeti ne girer eeee erkek milleti ne de olsa herşey beklenir canım..
gece yazmışsın sanırım bu mesajı hoş artık geçmiş ola ne yaptın peki istediği saatte pc de oldun mu olmadın mı? olmadım deee :)

canım şimdi şöyle oldu, ben o saatte bilgisayar başındaydım ama çevrimdışı gözüküyordum. bir sürü mail attı. ben de girdim dayanamayıp :) ondan sonra saat 4'e kadar konuştuk. kaç kere özür diledğini hatırlamıyorum ve ben aslında bütün günümü seninle yaşıyorum; ama sadece hissettiremiyorum,dedi. birkaç olay anlattı buna dair, bir de neden gün içinde mail yazmadığından bahsetti. yazmak istediğim her şeyi mektuplara yazıyorum, gelince binlerce mektup görünce bana hak vereceksin dedi. mailde anlatamıyorum her şeyi, nereden başlasam bilemiyorum filan dedi. kamera açma, arama muhabbetine ise de son bir aydır yiğenleri onlarda kalıyo ve bilgisayar başında oyun oynuyorlar, mail yazmak için kaldırsam bile öyle bir durumda rahat bırakmazlar bi de geç uyuyorlar filan dedi. kısacası her şeye br sebebi var, bazı şeylere yok, onları da açık açık sölyüyor zate :) sanırım ona da bu yüzden güveniyorum hani her şeyi bu kadar dürüst söyleyebildiği için. ama yine dilediği özürlere dayanamadım, o kadar güzel şeyler söyledi ki :5:

ben de söyledim eğer böyle yaparsan yine sıkıntı çıkar aramızda diye, ben bilinçli olarak yapmıyorum ama şimdiden sonra elimden geldiğinin fazlasını da yapacağıma emin olabilirsin ki birkaç gün sonra döndüğünde benden sıkılacağını bile garanti ediyorum sana çünkü çok özledim filan dedi..

sonuç olarak aslında bir bakıma konuştuğumuz iyi oldu, yine de elbette kontrol altında tutacağım bu olayı.

bu arada ince bir detay :) bir arkadaşım onunla aynı şehirde yaşıyor ve geçen gün dükkana gittiğinde bilgisayarın masaüstü benim fotoğrafımmış, arkadaşım anlattı bu sabah :)

canım şimdi şöyle oldu, ben o saatte bilgisayar başındaydım ama çevrimdışı gözüküyordum. bir sürü mail attı. ben de girdim dayanamayıp :) ondan sonra saat 4'e kadar konuştuk. kaç kere özür diledğini hatırlamıyorum ve ben aslında bütün günümü seninle yaşıyorum; ama sadece hissettiremiyorum,dedi. birkaç olay anlattı buna dair, bir de neden gün içinde mail yazmadığından bahsetti. yazmak istediğim her şeyi mektuplara yazıyorum, gelince binlerce mektup görünce bana hak vereceksin dedi. mailde anlatamıyorum her şeyi, nereden başlasam bilemiyorum filan dedi. kamera açma, arama muhabbetine ise de son bir aydır yiğenleri onlarda kalıyo ve bilgisayar başında oyun oynuyorlar, mail yazmak için kaldırsam bile öyle bir durumda rahat bırakmazlar bi de geç uyuyorlar filan dedi. kısacası her şeye br sebebi var, bazı şeylere yok, onları da açık açık sölyüyor zate :) sanırım ona da bu yüzden güveniyorum hani her şeyi bu kadar dürüst söyleyebildiği için. ama yine dilediği özürlere dayanamadım, o kadar güzel şeyler söyledi ki :5:

ben de söyledim eğer böyle yaparsan yine sıkıntı çıkar aramızda diye, ben bilinçli olarak yapmıyorum ama şimdiden sonra elimden geldiğinin fazlasını da yapacağıma emin olabilirsin ki birkaç gün sonra döndüğünde benden sıkılacağını bile garanti ediyorum sana çünkü çok özledim filan dedi..

sonuç olarak aslında bir bakıma konuştuğumuz iyi oldu, yine de elbette kontrol altında tutacağım bu olayı.

bu arada ince bir detay :) bir arkadaşım onunla aynı şehirde yaşıyor ve geçen gün dükkana gittiğinde bilgisayarın masaüstü benim fotoğrafımmış, arkadaşım anlattı bu sabah :)

erkeğin gösterdiği hiçbir ilgi kadına yetmezz.......... bu da ikinci öğrendiğim sey.. bazen ilgisiz mi duruyo ki diye düsündügümde kendi kendime pişman oluyorum... bence uzaklık ona seni kaybettirmemiş, o zaten heran içinde seni yaşıyor. bak bi yaşadığımı daha anlatayım aslında bunu bikaç kez yaşadım.
bizim ailevi olarak problemlerimiz var, yani bizde isteme vs olacak ama annemler istemedikleri için daha bi gelişmeler yok maalesef. bu yüzden ikimizin de kafası zaman zaman cok dolu oluyor, cok düsünceli oluyoruz. bikaç kez msj attım, türkiyedeyken oluyo bunlar hem de, ne cvp vaaar ne çağrı vaaar... merak ettim cok uzun zaman hiç ses etmeyince. aksam konusurken o kadar msj attım cvp yazmadın müsait değilsen de çaldırsaydın dedim, "aaa aradım ya" dedi. bi insanı cok iyi tanıyorsan şaşkınlık ses tonunu bilirsin :34: hayır dedim, ama çaldırdım dedi... yok dedim... o kadar emin ki.... ama kafa dolu.... hatta bi seferinde de msjıma cvp yazdıgını zannetti.. yani eğer yalan söylese ki kesinlikle zannetmiyorum, dediğim gibi şaşıran bi insanın ses tonu o kişiyi tanıyorsan anlaşılır.
bana kalırsa seni içinde yaşıyor, insallah o yazdıgı mektupları görürsün,okursun ve bu konunun başlığındaki sorunun cevabını "oh be benim kuruntummuş" diye verirsin. belki de o mektuplardan birini yada birkaç tanesini göndermesini isteyebilirsin... :34:

erkeğin gösterdiği hiçbir ilgi kadına yetmezz.......... bu da ikinci öğrendiğim sey.. bazen ilgisiz mi duruyo ki diye düsündügümde kendi kendime pişman oluyorum... bence uzaklık ona seni kaybettirmemiş, o zaten heran içinde seni yaşıyor. bak bi yaşadığımı daha anlatayım aslında bunu bikaç kez yaşadım.
bizim ailevi olarak problemlerimiz var, yani bizde isteme vs olacak ama annemler istemedikleri için daha bi gelişmeler yok maalesef. bu yüzden ikimizin de kafası zaman zaman cok dolu oluyor, cok düsünceli oluyoruz. bikaç kez msj attım, türkiyedeyken oluyo bunlar hem de, ne cvp vaaar ne çağrı vaaar... merak ettim cok uzun zaman hiç ses etmeyince. aksam konusurken o kadar msj attım cvp yazmadın müsait değilsen de çaldırsaydın dedim, "aaa aradım ya" dedi. bi insanı cok iyi tanıyorsan şaşkınlık ses tonunu bilirsin :34: hayır dedim, ama çaldırdım dedi... yok dedim... o kadar emin ki.... ama kafa dolu.... hatta bi seferinde de msjıma cvp yazdıgını zannetti.. yani eğer yalan söylese ki kesinlikle zannetmiyorum, dediğim gibi şaşıran bi insanın ses tonu o kişiyi tanıyorsan anlaşılır.
bana kalırsa seni içinde yaşıyor, insallah o yazdıgı mektupları görürsün,okursun ve bu konunun başlığındaki sorunun cevabını "oh be benim kuruntummuş" diye verirsin. belki de o mektuplardan birini yada birkaç tanesini göndermesini isteyebilirsin... :34:

canım çok teşekkür ederim desteğin için :) Umarım ailelerle olan sorun da çözülür diye, bir an önce kavuşursunuz siz de birbirinze, sevgiinin gücüne inanıyorum ben yine de, her şekilde :) Gösterdikleri ilgi yetmiyor; ama işte bazen de tahmini yaşamak zor gelebiliyor insana. Dediğin gibi ilişkinin özünü bilmekle alakalı bir şey bu. Uzaklıklar çok yıpratıyor insanı, onu da anladım ama benim burada sadece 1 haftam kaldı :) 1 hafta sonra geri dönüyorum ve bir daha ondan bu kadar ayrı kalmayı kabul edeceğimi de asla zannetmiyorum :)
Birazcık içgüdülerle hareket etmek lazım işte böyle durumlarda. Yani eğer bir sorun varsa, ilişkiyi yıpratmamak adına önce kendi içinde sorgulayıp, daha sonra dışarı yansıtmak lazım. Benim hep yaptığım bu aslında; ama erkek arkadaşım da önce bana söyle, niye yoruyorsun kendini, diyor. Sanırım bizim aramızdaki fark da bu, kadınlarla erkeklerin yani :) Biz kendimizi çok yoruyoruz mutlu olmak adına güya :)
Ne bileyim... Umarım öyle derim canım ya, çok teşekkür ederim, benim kuruntummuş, geldim, gelir gelmez her şy tekrar güllük gülistanlık oldu derim :)) Umarım sizin de sıkıntınız aşılır bir an önce canım :)

Back