- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
canım çok teşekkür ederim desteğin için :) Umarım ailelerle olan sorun da çözülür diye, bir an önce kavuşursunuz siz de birbirinze, sevgiinin gücüne inanıyorum ben yine de, her şekilde :) Gösterdikleri ilgi yetmiyor; ama işte bazen de tahmini yaşamak zor gelebiliyor insana. Dediğin gibi ilişkinin özünü bilmekle alakalı bir şey bu. Uzaklıklar çok yıpratıyor insanı, onu da anladım ama benim burada sadece 1 haftam kaldı :) 1 hafta sonra geri dönüyorum ve bir daha ondan bu kadar ayrı kalmayı kabul edeceğimi de asla zannetmiyorum :)
Birazcık içgüdülerle hareket etmek lazım işte böyle durumlarda. Yani eğer bir sorun varsa, ilişkiyi yıpratmamak adına önce kendi içinde sorgulayıp, daha sonra dışarı yansıtmak lazım. Benim hep yaptığım bu aslında; ama erkek arkadaşım da önce bana söyle, niye yoruyorsun kendini, diyor. Sanırım bizim aramızdaki fark da bu, kadınlarla erkeklerin yani :) Biz kendimizi çok yoruyoruz mutlu olmak adına güya :)
Ne bileyim... Umarım öyle derim canım ya, çok teşekkür ederim, benim kuruntummuş, geldim, gelir gelmez her şy tekrar güllük gülistanlık oldu derim :)) Umarım sizin de sıkıntınız aşılır bir an önce canım :)
inşallah 1 hafta sonra cook güzel seyler söylersin bize... ben takipte olucam, inş cok mutlu olursunuz... inanıyorum ki birbirinizi cok seviyosunuz...
ben de senin yaptıgını yapmıyorum,sevdiğim yapıyo... yani su düsünme olayı... bben düsünmedeen konusurum genelde...
duaların iyi dileklerin icin cok teşk. ederim canım